"altılti" diye okunan beşinci nesil yazar nickidir, çok hoş gelmiştir. özellikle 50 karakter için kendini paralayan destani nickli arkadaşların yanında pek sempatik görünmektedir bu nick.
ilk nick altı girisini yazmak istediğim yazar fakat görüyorum ki çok geç kalmışım. ama dört de severim. tanışalı çok fazla zaman olmamasına rağmen alıştığım, hayatıma sokmakta tereddüt etmediğim insan. yurt basar, dans eder, beatles cafe sever, güzel gülümser. paylaşılıcak çok şey olduğunu biliyorum. hmm nerden mi biliyorum. hissediyorum.*
çok teşekkür etmek istediğim, süper doğum günü kutlayan nadide insan. 5. nesil olduğuna da bakmayın ayrıca. o gönüllerin 1. nesili. teşekkür etmek istediğimdir **
yakında çok geniş kapsamlı bi hareketin öncüsü, iyice teknolocinin şebeği haline gelmiş gençlerin sesi olacağını düşündüğüm isyankar insan. bil ki bu yolda yanındayız! (bi de ikimize de yeni bi mp3 player lazım ya*)
ne şeker bir insanmış yahu...
çok kısa bir süre görebildim kendisini malesef acelem vardı fakat böle sesi konuşması falan sevdim kendisini.
ufak armağanımı da güle güle kullansın.
hoşçakalsın *