|
|
- 2000000'uncu giri,wondrous'a nasip olmuştur.
- (bkz: şike var)
- (bkz: yönetim istifa)
- (bkz: sözlük kirleniyor)
unutmadan ;
(bkz: ulusoy istifa)
- 2000000. giridir ama bu girinin 100 lerce insan sıradayken wondrous tarafından yazılması insanı üzmüştür. pek ala olasılık dahilindedir ancak en azından muritlerine yazdır dedirtilesidir. halk çok öfkeli. tipik bir siyasetçi mantığı.
(bkz: esefle kınamak)
- 2000000. giriyi yazabilmek için boluda 2 haftalık kampa giren tanıdıklarım olmasına rağmen bu işlerin nasip kısmet işi olduğunu anlamamı sağlayan girinin ta kendisi.
tabi yani sözlüğü kimin kuracağı nasip kısmet bir yerde (bkz: kinaye)
sağda solda görüyorum böyle işlerde şike yapanlar falan bile varmış.
(bkz: sözüm meclisten dışarı falan değil)
hatta direk (bkz: sözüm meclis başkanına)
- o değilde genel istatistikler bölümünden sabahtan beri yazar, çaylak, ispiyoncu, moderatör sayısını topluyorum ama bir türlü 6325 tam sayısına ulaşamadım anasını satayım..
(bkz: araştırmacı gazeteci)(sodoben, 10.10.2007 01:28 ~ 01:36)
- iki milyonuncu giriymiş sözlükteki. sözlüğe girdiğimde yeni öğrendim ben de bunu. önce şaşırdım, "helal olsun, iki milyon giriye sahip bir sözlükte yazıyorum, demek ki gerçektende büyüyor burası yahu" dedim. ama başlığa yazılan yazıları okuyunca üzüldüm, içim burkuldu biraz. sanki sözlükte -wondrous'un deyimi ile- 6325 kişinin %90'ı sözlüğe birşeyler katmak için sözlükte değil de iki milyonuncu giriyi girmek için sözlükteler. "saatlerdir bekliyoruz abi iki milyonuncu giriyi girmek için" diye birbirlerini itiştirip duruyorlar tıpkı ekmek sırasındaki insanlar gibi.
işin aslına inildiğinde sanki biraz popülerite merakı var gibi gelmiyor değil insana. "ohoo abi ordaki iki milyonuncu giri benim" şeklinde kendisi ile övünmek isteyen insanlar var sanırım sözlükte. öyle geldi bir anda bana. bunların hepsinden sonra itü sözlük için her ne kadar istemesem de şöyle bir şey aklıma geldi;
*kendisi ile övünecek bir şeyi olmayan kimi insanlar için bir nevi yuva...
kimi insanlar için dedim. genelleme yapmak ne kadar doğru olur tartışılır ama sözlük içerisinde gerçektende yazılarının hakkını veren, buraya birşeyler katan o kadar insan var ki onları bu güruha katmak istemiyorum. insan kendisini bilir, benim lafım kendisini bilmeyenlere...
|