|
|
- sabah sabah insanın yüzünü gülümseten doğa olayıdır. zira; her bir köşesi kavrulmuş yurdum topraklarına bir çocuğun ilk aşkında duyduğu heyecanı yaşatmış, uzun soluklu olması dilenmiştir.
- ıslaktır.
- "yağmur yağmalı... barajlar dolmalı..."
- kafayı balkon demirine yaslayıp, rahatça çay yudumlamanın keyfi kalmıştır bana da.
onca sıcağın arasında şükrettirmiştir berekete..
- biriktirilenleri boşaltmayı sağlamıştır...
- (bkz: aman tanrım)
(bkz: istanbul kıyamet vakti)
- nimet olduğu için şükrettiğim, haftasonuna hazırlandığım şu mübarek günde beni demoralize ettiği için de bela okuduğum yağış olmuştur..ulan kış vakti böyle kararmıyor hava, bu denli sıkmıyor insanı..
evet, hâlâ ıslak..ıslandım..
- ataköy şantiyesinde dış cephe işi, kartala şantiyesinde beton dökme işi maalesef ertelendi. umarım uzun sürmez. ( herkese beğendirmek mümkün değil tabi, di mi mikailcim)
- istanbul u terkeden bulutların izmir e doğru gelemsini dilediğimiz yağıştır. bekliyoruz.
- her sene yağan temmuz yağmurlarının 2007 ayağıdır. tolga abi'nin hügo'yu sunması kadar normaldir yani(ak aslında onu da bıraktı ya neyse). bundan sonra bir iki gün içinde ankara'da olur sanıyorum. o zaman da ona bir başlık açılır herhalde.
- sabahın bir vaktinde great dilemma ile birlikte yüzümüzün gülmesine neden olan hadise. (bkz: tam kara metalci havası)
- sabah hiçbir şekilde uyanamayan beni birdenbire uyandırıp allahım cennete mi gittim ne bu ses dememi sağlayıp sevincimden ağlamama yol açan olaydır. (evet, yağmuru çok seviyorum)
(auryn, 06.07.2007 13:02)
- moda sahili'nde keyif yapma fırsatı. böyle kasvetleri havalarda daha güzel bu istanbul.
- kendim için günün ilk ve sanırsam tek mutluğuğu olacağını düşündüğüm hadisedir.. buna da şükür dedirtir!
- ilk kez yaptığım "çamaşır yıkama ve onları asma" aktivitesini ıslatarak sonlandıran eylem. zira bendeniz t-shirt ve gömleklerimi hava ata ata toplayacaktım ipten. ne oldu? doluya benzer yağan yağmur bütün hevesimi elimden aldı. herşey başladığı yere döndü; ıslak çamaşırlara.
- balkondaki çamaşırlar aklıma gelince 2 saatlik uykumdan "haaaassssssktr lan çamaşırlar!!!" diyerek uyanmama, ayrıca abidik gubidik yağış tarzıyla (bkz: ahmak ıslatan)(bkz: ahmak) beni donuma kadar ıslatan yağmur. ulan bütün hafta evde aynı koltukta oturdum, sokağa adım atmadım; yağacak gün diye sınava gideceğim günü mü buldun?
- (bkz: 13 temmuz istanbul da yağmur yağışı)
- (bkz: yağmur yağışı)
- üzerinden tam elli üç gün geçmiş. neredeyse iki ay olacak. dile kolay...
|