gündem
  1. · fotoğraf makinası olmayan japon
  2. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  3. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  4. · öğretmenler günü
  5. · demokratik sol halk partisi
  6. · ece gürsel
  7. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  8. · mateja kezman
  9. · diş hekimi

6 ocak 2008 kayserispor fenerbahçe maçı  

1. saat 19.00'da başlamış ve ilk yarısı 0-0 tamamlanmış fortis türkiye kupası c grubu maçı. fenerbahçe'de alex yokken, kayserispor'da da kaleci ivankov en göze çarpan eksiklikler. maç ayrıca göt donduran şeklinde nitelendirebileceğimiz -10, -15 derece arası bir sıcaklıkta oynanıyor.

ilk yarıda izlediğim bölümde kayserispor'un baskılı oyununa tanık oldum. lakin kaçırdığım dönemde fener bir net pozisyon kaçırmış. ilk yarıda kayserispor'un iki tane fenerli kaleci volkan'ın çıkardığı net şutları vardı. biri mehmet eren'le biri de mehmet topuz'la meydana geldi.

kayserispor özellikle kanatlardan feci akıyor. maç sonucu ortada gibi.
    (sycrone one, 06.01.2008 20:00)
  2. manken volkan demirel'in yıldızlaştığı maçtır ilk yarı itariyle. sol direğe giden iki topu muhteşem planjörler ile çıkarmıştır.
    (munal, 06.01.2008 20:08)
  3. fenerbahçeli yöneticilerin ve teknik heyetin 'seneye türkiye kupası'na paf takımıyla çıkacağız' sözünü unuttuğunu gördüğümüz karşılaşma.
    (çılgın veyfik, 06.01.2008 20:53 ~ 20:54)
  4. 0-0 sona ermiştir. maçtan akılda kalan olay yan hakemin sürekli olarak saha içinden oyunu takip etmesiydi. sanıyorum saha içi, çizginin hemen dışından daha sıcak olduğundan böyle bir yönelimi oldu kendisinin.

ayrıca ikinci yarısı bok gibiydi, ben bir şey anlamadım açıkçası.
    (sycrone one, 06.01.2008 21:05 ~ 21:09)
  5. ekran başında izlerken bizzat üşüdüğüm maçtır.hava buz gibi, zemin zaten buz tutmuş, futbolcuların hepsinde eldiven, tayt vs..daha birkaç gün önce antalyada kamp yaparken güneşlenen, havuza giren fenerbahçeli futbolcuların bu şartlar altında şoktan çıkıp futbol oynaması beklenemezdi, zaten onlarda oynamadılar.
    (magicpie, 07.01.2008 09:03 ~ 09:05)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil