ikinci portekiz faciası olmaması için şimdiden dua etmeye başladığımız maç.
(bkz:
17 eylül 2008 porto fenerbahçe maçı)
(bkz:
3 ekim 2007 beşiktaş porto maçı)
(bkz:
1 ağustos 2004 porto galatasaray maçı)(böyle bitebilir mesela)
(plaiboi, 07.10.2008 15:54 ~ 15:56)
çok tehlikeli bir tarihte oynanacak maçtır.
zira hem beşiktaş hemde galatasaray'ın 6 kasım tarihine karşı olan zaafları unutulmamalıdır.
(bkz:
6 kasim 2007 liverpool beşiktaş maçı)
(bkz:
6 kasim 2002 fenerbahçe galatasaray maçı)
edit:
(bkz:
kasımda aşk başkadır)
(ispik, 08.10.2008 14:55 ~ 15:07)
gs altı yesin diye atıp tuttanların aynı hafta kendi takımlarının arsenalle londra da oynayacaklarını unuttukları maçtır. gs zorlu deplasmandan gelip fb derbisine çıkacak eyvallah lakin fb de londradan gelecek. bu arkadaşlar o zaman ne yazacaklar merakla bekleyeceğim.
trt 1'den naklen yayınlanacak olan maç.
galatasaray'ın kötü gününde olması durumunda
nuno gomesin gol atmasıyla teselli bulacağım maçtır. 9 kasım'da da yersek semih'ten yiyelim zaten.
galatasarayımızın arsenalin farklı galibiyetinden sonra bir sevinçte portekizde yaşatacağı maç olacaktır.
şampiyonlar ligi havası veren uefa kupası maçı.ayrıca genel düşüncenin aksine
galatasaray'ın kazanacağını maçtır.
volkan yaman-hakan balta duble sol kanadı beni derin düşüncelere gark etmiştir. bu durumda arda turan da verimsiz olduğu sağ kanatta oynayacak. eğer basında çıkan kadro doğruysa kanatlar hiç çalışmayacak gibi duruyor. şu hakan balta-volkan yaman ikilisinden biri sakatlansa da bu tehditten bir süre uzak kalsak.
3-0 benfica lehine sonuçlanacak olan maç
geçen beş haftada guimares ve sporting i gibi sağlam takımları yenmiş formda bir benfica ve ortamlarda takılan hafiften toparlanan galatasaray ın enteresan mücadelesi bol gollü geçmesi muhtemel maç ayrıca.
tam galatasaray ın isteyeceği tipte bir maçtır.rakip ilk maçında berabere kalmış,kendi evinde en büyük rakibi karşısında mutlak galibiyet peşinde.galatasaray ise rakipleri açıldıkça açılan,yakaladığı kontra atakları gol veya gol posizyonlarıyla değerlendiren bir takım.galatasaray ın bu maçta tek eksisi hızlı hücumların değişilmez adamı harry kewell dan yoksun olmak.bu maçı kazanma şansımız yol yemediğimiz her dakika boyunca artacaktır.ama karşı takımda da
pablo aimar gerçeğini unutmamak lazım.
(muvo, 06.11.2008 18:55 ~ 18:58)
bir galatasaray'lı olarak tırsıyorum.inanilmaz tırsıyorum..bunların o süper hızlı forvetinden tırsıyorum..
bu giri lütfen götüme gir..lütfen..
telafisi olan maçtır. ama bu gidin yenilin nasılsa sami yende 1 maç daha var onu alırız mantığıyla oynamayı da gerektirmiyor.
galatasaray'ın hem gol atıp hem gol yiyeceği maçtır. neticede gollü bir maç olacağı aşikar, temennimiz attığının yediğinden fazla olması.
(lethe, 06.11.2008 19:51)
21:30'da başlayacak olan maç.
iddia oynayacakların üst oynanması gereken maçtır. son 9 dakika bu tüyo herkes tarafından verilmez değerimi bilin...
metalist- hertha berlin maçının 0-0 berabere bitmesi sonucunda daha cesur oynamamızın gerektiği maçtır. zaten mağlubiyet galatasaray'ı çok da sıkıntıya sokmayacaktı. rakiplerin puanları paylaşması sonucunda alınacak olan 3 puan gruptan çıkmayı büyük ölçüde garantileyecektir. velhasıl kaybetmenin hiç bir önemi olmayan bu mücadelede, galatasaray'ı galibiyet için mücadele edip savaşmasını görmek belki de galibiyet kadar anlamlı olacaktır mağlup olsa da.
ne bileyim fenerbahçe ya da atletico madrid gibi beraberliğe razı bir futbol anlayışı hem galatasaray'ın felsefesine hem de galatasaray tutkunlarına terstir.
galatasaray' ın kalede de sanctis, defansta sabri, servet, emre aşık, hakan balta, orta sahada lincoln, ayhan, meira, arda ve forvette ümit karan baros ikilisiyle mücadele edeceği maçtır. ilginç bir kadro seçimi açıkçası. bir kere orta sahanın dizilimi nasıl olacak ? sağ açıkta kim oynayacak ? bakalım nasıl bir dizilim göreceğiz.
iki forvet seçimi de oldukça düşündürücü içerdeki anadolu takımlarına tek forvet çıkıp, benfica deplasmanına çift forvet çıkmak pek mantıklı gelmedi bana. şu an konuşan spikere göre de baros sağ kanatmış. en ilginci de bu olur herhalde doğruysa. tabi sakatlıklar nedeniyle skibbe' nin de pek alternatifi yok. elindekinin en iyisini çıkarmak zorunda o da.
neyse umarım skibbe ne yaptığını biliyordur. hadi galatasaray' ım sana güvenimiz tam.
maç sonrası edit: harbiden biliyormuş.
1. dakika itibariyle hala 0-0 devam eden maç. çok sıkıcı.
başlayalı 7 dakika olmasına rağmen hala gol atılmamış maç. inanılır gibi değil.
9. dakika da baros'un kaçırdığı golle 0-0 devam eden maç. yuuhh.
benfica taraftarı caponların atkı salladığı maç. ne işiniz var lan orda.
beni, benfica'nın değil de ingiliz hakemin daha çok korkuttuğu maç. heybeden iki sarı kart gösterdi bile şimdiden.
polat alemdar'ın sağlı sollu ataklarla rakibi zorladığı karşılaşma. ulan maç ile dizi
* aynı saate denk gelince bir fena oluyorum, kafam karışıyor.