gündem
  1. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  2. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  3. · ibrahim üzülmez
  4. · sözlük yazarlarının itirafları
  5. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  6. · disko kralı
  7. · günün tek kelimelik özeti
  8. · hastane
  9. · medieval rock

6 haziran 2008 jethro tull istanbul konseri  

1. "jethro tull
    40. yıl dünya turnesi

6 haziran cuma / istanbul
    8 haziran pazar / ankara

ingiltere'nin dünya müziğine en büyük armağanlarından bir olan jethro tull, 1968'ten bu yana dünya çapında 70 milyondan fazla satan 25 albüme imza attı.

2008'de 40. yılını kutlayan jethro tull, "thick as a brick", "too old to rock 'n' roll, too young to die!", "bourée", "aqualung", "living ın the past", "steel monkey", "locomotive breath" gibi onlarca hit parçasına yer vereceği unutulmaz bir dünya turnesine başladı.

klasik müzik, caz ve folk öğelerini rock çatısı altında toplayarak 40 yıl boyunca müzik dünyasının gündeminden düşmeyen jethro tull, müzikseverlerin hafızalarına kazınacak iki konser için rtn organizasyon imzasıyla 6 haziran cuma akşamı istanbul, 8 haziran pazar akşamı ise ankara'da olacak."

http://www.biletix.com/...
    (dice man, 15.02.2008 00:39)
  2. adamı sevinçten deliye döndürecek organizasyon. david amcayı göremedik, bari dee teyze de gelsin onu da görelim hiç olmazsa.
    (bad bad whiskey, 16.02.2008 01:33)
  3. - 7 haziran cumartesi/ izmir. her, bathtime, aqualung parçalarını özel istek üzerine 2 defa çalacaklarını açıkladılar.

kendimi avutuyorum. asılsızdır, haber niteliği taşımaz. (bkz: ağla ağla)
    (sadomasochistic, 16.02.2008 01:42)
  4. mutluluktan havalara uçmama sebep olmuş olaydır. (çoştum ulan!!)
    (minstrel, 16.02.2008 23:08 ~ 23:10)
  5. biletleri bugün itibariyle satışa çıktı. biletler pahalı, öğrenci biletleri iyi gibi duruyor da acaba nereye koyacaklar oturma planında.

http://www.biletix.com/...
    (dice man, 09.04.2008 12:19)
  6. 40. yıl konseri için oldukça sade sahneyi müziğiyle süsleyen grubun müziğine gökyüzü bile dayanamayıp nimetiyle eşlik etmiştir. yağmur yağmış şarkılar ıslanmıştır. yağmur yağdıkça ön saflar sıklaşmış herkes de topluca ıslanmanın verdiği keyifle daha bir şarkılara eşlik eder olmuştur.
    güzeldi. iyi ki varlar dedirttiler.

önemli not: konser için istanbul arena uygun bir mekan değilmiş bunu öğrendik.
    (celibon, 16.06.2008 20:43)
  7. adamlar yaşlıymış, yok ikinci yarı çok fazla yağmur yağmış yok millet bir türlü yerine oturamamış falan... mükemmel konserin mükemmel müzisyenin ne olduğunu insana gösteren konser olmuştur. bir daha thick as brick bir daha aqualung böyle canlı dinlenebilecek midir? sanmam ne yazık ki... iyi oradaydım dedirtmiştir, dünya gözüyle lafının hakkını verdirtmiştir.
    (panait ıstrati, 20.06.2008 13:19)
  8. konserden çıkınca ian anderson ve grubu için ''you're never too old to rock'n'roll '' cümlesinin ne kadar doğru olduğunu anlıyorsunuz. konserin başında öğrenciler için ayrılan bölümün uzaklığına ramen büyülenmiş bir şekilde izledik kendilerini. ardından yağmurun başlamasıyla bence daha da güzelleşti ortam. artık yerlerinde oturmaya dayanamayan ben ve benim gibi jethro tull hayranlarının sahneye akın etmesi ve şarkılara eşlik etmesiyle ian anderson iyice coştu ve bize tadı damağımızda kalan bir konser yaşattı. locomotive breath i dinlerken bu grubun 40 yıldır nasıl ayakta kaldığını daha iyi anladım.
    (bojangles, 28.06.2008 14:55)
  9. çok güzel bir konserdi.özellikle ikinci yarısında yağmur yağması ve herkesin sahne önüne yığılmasıyla muhteşemleşti.68 kuşağı konsere büyük ilgi göstermişti.hatta baba,oğul ve torun üçlemeleri çok güzel bir hava katmıştı konsere.ancak konserin ilk yarısında saatlerce yerleşemeyen,devamlı hareketli olan kitleyi esefle kınıyorum.
    (killer queen, 28.06.2008 17:49)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil