|
|
- ömer çelakıl'dan en kısa zamanda bir açıklama beklenmesine sebep olabilecek tarih. bu arada şeytan beyefendiye sözlükten selamlarımı göndermek istiyorum.
(siyah, 17.01.2006 21:58 ~ 22:17)
- tüm lordi severlerin profesyonel satanist eylemlerini gerçekleştirecekleri büyük gün.bazı satanistler aslana , bazıları kaplana girmiş.para bulamayanlar sokak kedisiyle yetinebilirler ama aslan veya kaplan kesmek kadar büyük günah işleyemeceklerinden efendimiz pek memnun kalmayacak.
(bkz: ybsg)
- (bkz: omen)
- salı gününe denk gelmektedir. bir de sayısal olarak enteresan bir açılıma sahipmiş. yurdum insanları çeşitli manalar yüklemekteymişler. herkesin gündelik hayatına devam etmesi gereken ve işine bakması gereken bir gündür ayrıca.
- istanbul depremi'nin olacağı gündür. tüm şehir yıkılacak. 8,37 şiddetinde deprem olacak. bir arkadaşım söyledi; marmara denizin'de sular kesilmiş... şimdi kontrol ettim. sular da ısınmış... müsadenizle ben de bi duş alayım...
- dünya ankaralılar günüymüş. kutlu olsun ne diyelim...
- flash tv'nin an itibarı ile şeytan varsa gelsin buraya, hodri medyan diyerek karşıladığı gün.
(reino, 06.06.2006 00:13)
- takvimlerdeki matematiksel oyunu 5 mayıs 2005 tarihinden ya da 7 temmuz 2007'den farklı olmayan, çift basamaklı yılın en çift günü. uğurlu sayısı altı olanlar bugün sayısal oynasınlar. (bkz: batıl inanç)
ayrıca tam saatler 00:06'yı gösterdiğinde hocaya final ödevimi e-postayla yolladım. bakalım marduk bize ne not verecek...
- (bkz: seneye yedi temmuzu bekleyin)
<gülme efekti>
- (bkz: bu bozuk galiba)
(bkz: başka modeli yok mu bunun)
- kimi kesimin kıyamet beklediği gün.incildeki 666.ayet yüzünden bu güzel yaz akşamını kıyamete yoran gündür.
(bkz: içelim güzelleşelim)
- insanların, insanların yaptığı bir takvime şeytanın neden uyması gerektiğini sorgulamadığı, ve bu yüzden "ulan bugün şeytanın günü" dedikleri gündür. kardeşim bir de şeytana sorun bakalım, o bugünü kabul ediyor mu? belki jüstinyen takvimine göre takılacak, belki hicri takvime göre takılacak. dünyada tek bir takvim mi var?
- hayırlısı ile 10 dakika sonra sona erecek olan gerilimli gün. bu kadar söylenene rağmen kendi adıma en monoton günümdü..şu ana kadar tabi ki..
(deulu, 06.06.2006 23:50)
- beni hayal kırıklığına uğratan gün.*
- kıyamet senaryocuları için fos çıkan bir günden başka bir şey olmamıştır. darısı marduk'un başına diyor önümüzdeki günlere bakıyoruz.
- 06.06.06 resmi doğum günümün denk geldiği tarih.
- en yakın arkadaşımın 25'ine bastığı bugün, pasta ve kola alıp kutlarkene, "bak bakalım koladan bardak çıkmış mı? " dememle 666 efsanesinin doğru olduğu ortaya çıktı. ruhuna şeytan giren arkadaşımız bardak çıkan kapağı alıp kaçtı. biz de arkadaşı tutup gıdıklamaya başladık ve kapak elinden düşüverdi, şeytanı da çıkardık böylece. kolanın asidi kaçtı tabi, evde kıyamet koptu.
- dünya çevre günüdür her şeyin ötesinde.
- cümle içinde kullanalım bu günü:
marduk gelecek hepimizi sikecek
|