|
|
- reklamlardan yola çıkarak, tribünlerde kartondan taraftarlar beklediğim maç.
(bkz: çok beklersin)
edit:(bkz: bekleyen derviş muradına ermiş)
- (bkz: seni yalnız bırakır mıyız sandın)
- sahaya
---------------------------------rüştü reçber-------------------------------------
mehmet topuz------can arat--------gökhan zan---------ergün penbe
------------------------------mehmet aurelio-------------------------------------
--------hamit altıntop-------------------------------------tümer metin-------
--------------------------------yıldıray baştürk-------------------------------------
---------------------fatih tekke------------------hakan şükür-------------------
dizilişi ile çıkacağımız maç...
- bu akşam saat 21.00'dan itibaren atv'de canlı yayınlanacak. millilerimize yürekten başarılar diliyoruz
- an itibariyle başlayan maçtır.
(sükun, 06.09.2006 21:10)
- an itibari ile sözlüğün saatinde 10 dakikalık bir oynama olduğunu da gösteren maçtır bu vesile ile.
- ersin düzen anlatıyor, ömer üründül yorumluyor... televizyonun sesini kısacağım anı heyecanla bekliyorum
- an itibariyle hakan'ın göğsüyle güzel bir şekilde top indirmesine yıldıray'ın sıçarak cevap verdiği maç.
- ilk yarısı 0-0 berabere biten maç. bol gol beklerken ilk yarısında hiç gol görmemek üzmüştür bizi.
- fatihin aslanlarının ilk yarıda gol atmayı unuttuğu maç oldu... garipsedik haliyle bol gollü bir şey beklediğimiz için. neyse daha ikinci yarı var ama korkmadan edemiyorum(z) ne yazık ki!!!
edit: harika bir organizsyonla ikinci yarıda nihatla golü bulduk bu da bana kapak oldu.. pek güzel oldu...
- ilk yarısının bittiği müsabakada takımımızın vasatın çok altında futbol oynadığı gözlerden kaçmamıştır. ergün ya da tümerin kenara çekilerek daha yırtıcı bir kanat oyuncusu beklemekteyim. ikinci 45 dakikada takım vasat seviyede top oynarsa, rahatlıkla 3-0 alacağımız maç olacaktır!
maçı izlerken seyircisiz oynandığından pek alışık olmadığımız teknik heyetin futbolcularla ve futbolcuların kendi aralarında yaptığı konuşmaların (özellikle maltanın köşe atışında rüştü'nün etrafa "beyleaaar!" diye bağırması fatih terimin "çık! çık! çık!!!" sesleri) televizyona net bir şekilde yansıması yüzlerde gülücüklere sebep olmuş, sanki normal bir maç havasından çok halı sahada maç yapan adamları izliyormuş gibi bir hisse kapılmama neden olmuştur. garip gelse de hoşumuza gitmiştir, bunu da belirtmek istiyorum.
- nihat'ın 56. dakikada gol perdesini açtığı maç
(lethe, 06.09.2006 22:22)
- avrupa şampiyonası grup elemelerine 3 puanla başladığımız maç. fakat bosna hersek'in deplasmanda 5 gol attığı bir takıma zar zor 2 gol atmamız ilerisi için düşündürücüdür. umarız kendilerine gelir ve toparlarlar yoksa diğer maçlarda işimiz böyle kolay olmayabilir.
|