|
|
- pazartesi yapılacak yeni tarifeler gerçek ise her sene kutsal olarak kutlanması gereken aziz gün.
- altyapının göçmesiyle kabusa dönüşecek bayram.umarım türk telekom beni göt eder de altyapı çökmez.
düzeltme: telekom kim beni göt etmek kim altyapı göçmüştür hayırlı olsun.
- telekomun 256 limitsiz tarifeleri ücret sabit olmak şartıyla 1024 e çıkarması münasebetiyle 1024 takla atarak kutlayacağım bayram.
- bayram haberini duyduktan sonra harddisklerini yeni indirilecekler için boşaltmış insanların bayramı.
(mustafa, 04.08.2007 23:18 ~ 23:25)
- geçen aylarda 256 kullanıcılarını 6 ay boyunca 1024 yaparak ön hazırlığı yapılmış olan bayram.
- yaşadıklarımdan sonra telekoma o kadar küfretmiştim ve şimdi ilk defa kedi olalı bi fare tuttular diyebiliyorum. gerçi işin imkanını tekniğini bilmeden yorumlamak ne kadar doğru bilmem ama kulaklarını çok çınlatmıştım. lakin şimdi 4096 kb çok keyifli olacak. *
- türk telekom'un internet sitesindeki yeni tarifelerde 4096 kbps limitsiz 69 ytl, 2048 kbps limitsiz 79 ytl olduğu için 2048 kbps limitsiz kullanıcılarının kan ağlayacağı bayram. geriye kalan herkes havalara uçacak da, kotalıların hepsini de sınırsıza çeviriverseler bi sevabına diyor insan.
- görünüşe göre sadece yurtiçinde kutlanacak bayram. kktc ve dış temsilciliklerimize ulaşabilene aşk olsun.
- rapidshare premium hesabım ve 1024 kbps limitsiz adsl'im ile aralıksız 40 gün 40 gece kutlayacağım bayramdır.
- bugün bayram erken kalkın çocuklar
kalkıp açın bütün torrentleri
indirin tüm dilediklerinizi
görün şıp diye indiğini
- haber çıkar çıkmaz download listesinin çoktan hazır edildiği bayram
- altyapının dayanamadığı, sabah 2mbiti görünce sevindiğim, ondan sonra kopmaların başlamasıyla telekoma yaratıcı küfürler saydığım bayram.
- rapidshare premiumumu hazır ettiğim, downloadın dibine vurulacak salyalarla ne kadar korsani ürün varsı hepsi download edilecek. netin bütün torrent sitelerinin en vahşi sömürgeni olunacak, yıllarca beklenen ah keşke lerle geçen o dayanılmaz limewire günleri son bulacak. hayatta izlemeyeceğim asla dinlemeyeceğim şeyleri bile indirip indirip shift delete kombinasyonuyla sildirecek kadar hayvani duygularla geçecek uykusuz gecelerin habercisi olan bayram.
-sapıttım sözlük idare edin-
-çok pişman olacaksın telekom-
-_-_-_-_-_
bir gece kapımda ağlarsan
asla acımam feryatlarına
kaparsam o torrenti
sıçsınlar ağzıma
-_-_-_-_-_
(bkz: noluyor lan bana)
- her sene insanların birbirlerine taptaze bir hdd, binlerce boş dvd ve usb bellekler hediye ederek kutlamaları gereken gün. tabi gerçekleşirse...
(bkz: telekom bizi göt et nolursun)
- kablo internet kullanıcılarını düşündüren bayramdır efenim. 1 hafta içerisinde kabloda hareket olmazsa şahsen benim de bayram tarihim olacaktır.
(bkz: turksat uyuma,sabrımızı taşırma)
- kotalı adsl kullanıcıları için hüzünlü geçecek bayramdır. ne yapalım bize de ancak sevinç gösterilerini buruk bir şekilde uzaktan izlemek düşüyor.
(bkz: ağla1)
- kanımca insanları limitsiz tarifeye yönlendiren yeni kampanyadır: http://www.ttnet.net.tr/...
- 6 ağustos başladı hala değişim yok lan dedirten bayram. bize ne zaman sıra gelecek?
- 4gb kotalı kullanıcılara kutlanması haram kılınan bayram.
- her sene 6 ağustos'ta kutlanılan bayramdır.
- bir an önce kutlamaya başlamak istediğim bayram.
(bkz: beklemek)
- her sene 6 ağustos'ta kutlamayı umduğumuz bayramdır.
- 10 dakikada bir internet kesintisi ile herkesi deli yaparak sadece 6 ağustos değil her gün bayramın kralını yaptıracak kampanya.
- an itibariyle 4096 hızına erişmemle benimde kutlamalara katıldığım bayramdır.
ayrıca 256 kbit/sn hızla 1 ayda 40 gb dosya indirmeyi başarmış bu bünye 4096'da ne halt yiyecek bende merak ediyorum. tb'lik hdd'ler ne kadar hocam?
- vdsl2 sebebiyle olsa gerek bu sene sönük geçmiş bayramdır. gelecek senelerde daha heycanlı geçmesi dileklerimizle...olimpiyatların etkisini de unutmayalım tabi...
|