30 temmuz 2009'da israil'de oynanan ve galatasaray'ın 4-1 kazandığı uefa avrupa ligi 3. ön eleme maçının rövanşı
ya da başka bir deyişle
galatasaray'ın 7 ağustos 2009'da çekilecek kurada isminin yer alması için oynanacak formalite maçı...
edit: galatasarayımın avrupa kupalarındaki en farklı skoru elde ettiği maçın başlığını açmanın mutluluğu ve gururu falan filan
*(mgun, 03.08.2009 23:35 ~ 07.08.2009 16:07)
6 rakamı ve galatasaray'ı aynı cümle içinde gördüğümde kalbim bozuluyor anam!
"aman" diyim de bi terslik olmasın, aha da, dilimi de ısırdım.
her ne kadar fenerliysek de, bu maçta cimbomluyuz...
üst oynanası maçtır .
sakatlığı süren mehmet topal' ın forma giyemeyeceği maç. muhtemelen maccabi netanya' nın geriye yaslanıp kontratak arayacağı, galatasaray' ın baskılı devam edeceği müsabaka.
bir türlü havasına girilememiş maç. önümüzdeki maçlara bakıyoruz denilen.
(bkz:
taraftarın rehavete girmesi)
as'lar ile çıkarsak, yine fark olabilecek olan formalite maçı. sırf samiyen'e gelenler için as'ların çıkması gereken maç ayrıca.
sırf samiyen'e gelenler için aslarla çıkmamızın yanlış olduğunu düşündüğün müsabaka. sonuçta kilit oyuncularımızdan biri bu kadar formalite niteliği taşıyan bir maçta talihsiz ve ağır bir sakatlık yaşarsa ne yapıcaz?
galatasaray'ın sahaya mor formayla çıkacağı maçtır. buraya kadar her şey normal de, 2 gündür bunu hem basın hem de internet siteleri yoluyla bağıra bağıra söylemelerine pek anlam veremedim. taraftara da "mor forma giyin gelin" denmiş, altında yatan anlam ise tabii ki "
mor forma alın".
http://www.galatasaray.org/...
galatasaray'ın erken bulduğu golle 1-0 devam eden maç.
aydın yılmaz'ın asistinde
barış özbek golü atmıştır.
keita ile 2-0 oldu.
an itibariyle
aydın yılmaz ikinci asistini yapmıştır .
(bkz:
aydın yılmaz)
kesmeyin şu çocuktan umudunuzu be.
izlenesi maç. sonucu merakla bekliyorum.
keita'nın doğumgününde galatasaray taraftarına gol armağan ettiği maç.
doğan grup tüm justin.tv linklerini patlatmış bulunmaktadır. an itibariyle internet üzerinden izlenmeyen bir maçtır. d-smart çalışanlarının digitürk'ten daha iyi çalşıştığı geçen hafta ve bu hafta ile ortaya çıkmıştır.
edith: galiba sorun d-smart'ta imiş. ama yine de maçı netten izletmemeyi başarıyor d-smart.
(jugador, 06.08.2009 21:47 ~ 21:52)
justin tv'de yayını kesiliveren maç. yok ancak çok acaip yorumlar var chat ekranında. maçı sallayan kalmamış
ak_partili:
yaşasın hz. said i nursi ve hz. fethullah gülen (sav) peygamberim! keşke ingilizler alaydı yurdumu, en azından ibadetlerimizi tam olarak yapardık! yaşasın abdülhamidhan! yaşasın tayyip erdoğan! kahrolsun aleviler ve chp! bü...
akamaka:
mustafa kemal olmasaydı ingilizler anana kayardı nerede senin gibi adam var hepsinin götünü ***
noluyoruz ulan!!
langırt mı oynuyosunuz lan? demek istediğim maç oluyor kendisi. 3 dk. arayla gol atmak ne, nasıl, kim...
3.gol barış özbek 4.gol de nonda tarafından atılmış.
(seroo, 06.08.2009 22:16)
5. gol geldi. nonda. aydın'ın 5. asisti. 4. gol de nonda'dan gelmişti.
(jimmy, 06.08.2009 22:19)
kimsenin bahsetmemiş olması ilginç. sabri'nin oynamadığı maçtır efenim. sabri olmadan neler olacağını gördük, görmekteyiz.
yarın için "galatasaray'ın gözü
aydın" veya "gözün
aydın galatasaray" gibi bir manşet beklentisine sokan maç. izleyemiyoruz o ayrı.
ek: "yarınlar
aydınlık" da olabilir aslında.
(bkz:
biri beni durdursun)
bukkakeye dönüşen maçtır efendim.
en çok da nonda ve aydın'ın performansına sevindim onu belirteyim. [sadece sevindim çünkü izleyemiyorum]
maç sonucuna bağlı olarak iddiaya binaen dondurma yiyeceğimiz karşılaşmadır.
galataray yenerse grafikererimiz tarafından, yenilirse medikal direktörümüz tarafından tüm departmana dondurma ısmarlanacaktır.
dodurmanın kilosu 40 tl
çikolata sosu: 7 tl
iddiayı kaybedenle dalga geçmek: paha biçilemez.