|
|
- vestel manisanın kazanacağını tahmin ettiğim maçtır. süper kupanın verdiği rehavetle beraber manisa'nın sıkıntı çektiği kaleci pozisyonuna fevzi tuncay'ı transfer etmesi ve savunmaya fransız oyuncu stephane borbiconi orta sahaya nizamettin çalışkan'ı alması maçı manisa'ya daha yakın kılıyor. benden söylemesi.
- tahminimce 3-0 beşiktaşımızın lehine sonuçlanacak olan maçtır. yine tahminimce vestel manisaspor'dan bir oyuncunun kırmızı kartla dışarda kalacağı bir maç olacaktır.
- beşiktaşımızın vestel manisaspor'a futbolun türkçesini öğreteceği maç olacaktır.
edit: rezil olduk rezil!!(equalizer, 05.08.2006 21:32 ~ 07.08.2006 11:00)
- (bkz: @897284)
- 28.dakikada vestel manisa'nın 1-0 öne geçtiği maçtır.
(bkz: kartal gol gol gol)
- ilk devresi michal medunanın 28.dakikada attığı golle 1-0 vestel manisa üstünlüğüyle biten maç. gole kadar ortada geçen bir maçtı. golden sonra beşiktaş daha baskılı görünse de çok fazla pozisyon bulamadı. beşiktaşı zor bir ikinci yarı bekliyor.
- beşiktaş'ın fransız teknik adamı tigana ile birlikte futbola fransız kaldığını gösterdiği maçtır.
ligdeki ekipler içerisinde yine transfere en çok para harcayan takım olan karakartalların her yeni sezonda sil baştan takım kurmalarıyla hedeflenen başarı bi türlü gelmemekte, ümitler hep bi sonraki bahara kalmaktadır. bu zamana kadar futbolculara başarısızlığın faturası kesildi, yeni gelenlerle de değişen bişey yok. acaba sorun futbolcularda değil de biraz daha yukarılarda mı? (bkz: yıldırım demirören)(salmiakki, 06.08.2006 22:03 ~ 07.08.2006 22:58)
- beşiktaşımızın sol kanadının olmadığı bir maç oldu. baki mercimek maşallah tek başına takım kadar top kaybetti. ibrahimin ortalarından bahsetmek bile istemiyorum. vestel manisaspor uzun boylu oyunculardan kurulu bir takım, bizimkiler de inadına havadan oynadılar; sonucunda bütün toplar eridi gitti. bobo ayakta bile duramadı.
- kanımca tigananın delgado üzerine oyun kurmasının sonucudur.delgadonun olmadığı maçta takım beyinsiz kalmış ve pek bir varlık gösterememiştir.
ayrıca (bkz: kesin diye bir şey yoktur)
- yirmi gündür içmediğim sigaraya tekrar başlatan maç
- cm zamanında başarı yakalayamayan ersun yanal'a fm'nin yaradığını gördüğümüz maç.
- bir beşiktaş taraftarı olarak yeni dönemde beşiktaşın daha iyi oynayacağını umduğum ama pek de bir şeyin değişmediğini farkettiğim karşılaşma. iyi olan kazandı. vestel manisasporu tebrik ettiğim maçtır.
edit: -se/-sa'larla sonuç değimeyeceği için delgado ol-sa-ydı diyemediğim bir karşılaşma.(sunflower, 06.08.2006 23:59 ~ 07.08.2006 00:11)
- milyonlarca para verip aldığımız kombine kartlar,her sene alınan formalar kısaca beşiktaş için harcanan paralar.
bu maçtan sonra bunun içinmi diye sormadan edemedim kendime.
yazıklar olsun.
- (bkz: @906325) efendim bir şeyler biliyoruz da yazıyoruz. vestel manisa yavaş ama emin adımlarla geliyor. her geçen yıl ilerlerme kaydediyorlar kanımca bu senenin flaş takımı olacaklar. büyük takım olmak söylemekle olmuyor oynayarak oluyor. demek ki neymiş: (bkz: büyük lokma ye büyük söz söyleme)
yazarın notu: keşke buraya değilde kupona yazsaydım.
- bu sezon da ilk haftalarda seri puan kaybı yaşayacak mıyız sorusunu akıllara getiren ve beşiktaş taraftarlarını korkutan bir lig başlangıcı olmuştur beşiktaşımız açısından.umarım tekrar aynı şeyleri yaşamayız.bu sezon da lige ilk 3-5 haftadan havlu atmak artık bizleri kahreder...
- (bkz: @888583)
- (bkz: dejavu)
(bkz: n'olur biri beni uyandırsın)
- beşiktaşımız*ın vestel manisaspor'dan futbolun türkçesini öğrendiği maç olmuştur.
(solti, 07.08.2006 10:46)
- beşiktaşımıza yakışmayan oyuncuların, yakışmayan futboluyla bu kadar ancak. o kadar para döküyolar oyunculara, insan biraz çalışır kendini geliştirir. onlar benden daha çok yatmışlar tatilde. ibrahim üzülmez, kendisine bir şey katamadı ilk sezonundan beri. artık bıraktım bir şey katmayı her şeyi kaybetti resmen. sen beşiktaşın sol kanadında oynuyosun ve orta yapmayı bilmiyorsun, var mı böyle bir şey ya. o baki mercimek'i 5. lige yollamak lazım, insan bir tane olumlu top kullanır. gelene gidene abanmayı ben de yaparım, onun ayağa pas atmadı gerekiyor.
|