belki ilginizi çeker
  1. · schlossplatzda sere serpe
  2. · stuttgart şehrinde donuyoruz zirvesi
gündem
  1. · author
  2. · kemal kılıçdaroğlu
  3. · ezel
  4. · yatmadan önce dinlenen son şarkı
  5. · alex hagi den daha iyidir
  6. · hagi dünyanın en iyilerindendi yalanı
  7. · ahmet kaya
  8. · itü sözlük te olmayacak özellikler
  9. · bu kız beni kesiyor

50 karakter barındırmam kişilik sahibiyim ben  

1. insanı bir an gaza getiren nicki ile sözlüğe ayar veren 5. nesil yazar. *
    (morbid angel, 28.03.2008 21:12)
  2. gözden ırak olan gönülden de ırak olur sözünü geçersiz kılan,kilometrelerce mesafenin her santimetresine umut sığdırabilen,pofuk yastıkların kıskandığı pamuklukta pırpırlanan iyi ki var olan güzel insan.
    (ruhtamircisi, 15.04.2008 18:00)
  3. "yavaş gel saçın başın dağılmasın" şahsına ait başlığa gönderdiği entrysiyle keşfettiğim ve an itibariyle nickine hayranlık beslediğim şahsiyet.
    (photographer, 05.01.2009 13:19)
  4. schlossplatz'da sere serpe zirvesi için commerzbank'ın önünde ebleh ebleh nerde bunlar yahu, aman niye geldim keşke gelmeseydim diye düşünürken ruhtamircisi ile karşıma çıkıvermiş ve iyiki gelmişim dedirtmişlerdir. neşeli, güzel, biraz deli, ne içtiysen aynısından istiyorum insanı

edit: bu giride ne içtiysen aynısından istiyorum kötü anlamda değil, kişiye duyulan saygı ve gıptayı belirtmek için kullanılmıştır.
    (burasi neresi, 17.05.2009 13:40 ~ 13:49)
  5. içmeden kafa yapan şirin yazar. yüreğinin, şu yeryüzündeki her şeye karşı sevgiyle dolu olduğunu biraz muhabbet ettikten sonra hemen anlayabilirsiniz.
    (doğunun yedinci oğlu, 17.05.2009 14:03)
  6. uzun nickinden dolayı sözlüğe giremeyen insandır, uzaktan akraba olabilir, o derece benziyoruz.
    bacım sana abla diyebilir miyim?
    (leyl, 17.05.2009 14:48)
  7. yardımsever abimiz. arıyorsun hemen koşuyor. seviyoruz kendisini, hörmetlerimizi sunuyoruz.
    (leyl, 11.06.2009 01:05)
  8. (bkz: @3589417) oha gaza geldim resmen. bu nasıl bir pozitiflik örneğidir. helal.
    (yazarım çok can yakarım, 16.06.2009 02:08)
  9. bana renkli renkli kalem hediye eden gönlü güzel kendi güzel, güzel roman oynayan güzel.*
    o değil de bir de şappur şuppur dondurma yiyor bu insan.
    (leyl, 04.07.2009 13:19)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil