tahminim kazananın kupayı ikincilikle bitereceği maç. 2 takımın yaş ortalamalarına bakıldığı zaman uzatmalara ve sonra penaltılara gitme ihtimali yüksek bir maç. skorda vereyim tam olsun: 1-1
1 temmuz 2006 brezilya fransa maçı ndaki "tahminsizliğimden" sonra skor ve kazanan tahmini yapmaktan uzak durduğum maç.fransa'nın brezilya'yı elemenin verdiği özgüvenle,portekiz'in de deco'nun dönüşüyle müthiş bir maç çıkaracaklarını düşünüyorum.bol pozisyonlu olabilir de olmıyabilir de.kesin konuşmak istemiyorum zira sıçıyorum sonra.3 ihtimalli maç diyip ahmet çakar stili yorum yapmak istiyorum.
brezilya karşısında inanılmaz oynayıp pozisyon vermeyen ve sadece 90 dakika oynamış olan fransa'nın 10 kişilik ingiltere karşısında dahi pozisyon bulamamış ve penaltılara kadar uzayan yorucu bir maçla turu geçmiş portekiz'i gol yemeden yeneceğini düşündüğüm maçtır.
kupanın başında acayip eleştirilen, yerden yere vurulan fransanın, ispanya ve brezilya yı elemenin gazıyla portekiz i de saf dışı bırakarak finale çıkacağı maç.