gündem
  1. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  2. · yılmaz özdil
  3. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  4. · colin kazım richards
  5. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  6. · google wave
  7. · darwin i bitiren balık
  8. · solo atarken sigara içmek
  9. · 31i azaltma yöntemleri

5 ocak 2008 bursaspor galatasaray maçı  

1. 3.dakikada mehmet topal'ın golüyle ilk yarısını galatasaray'ın 1-0 önde kapadığı fortis türkiye kupası grup maçı.
    (guanoapes, 05.01.2008 20:18)
  2. 84.dakikada volkan şen'in golüyle 1-1 olan maç.
    (guanoapes, 05.01.2008 20:51)
  3. 87'de mehmet güven durumu 2-1 e getirse de , 90'da herve tum'un golüyle 2-2 olan maç.
    (guanoapes, 05.01.2008 20:56)
  4. bursa taraftarının hakan şükür'e küfür ederek cibiliyetini gösterdiği maç. aynı taraftar 2-2'den saniyeler önce "yönetim istifa" diye vızıldıyordu.
    (şevket i bostan, 05.01.2008 20:59)
  5. 2-2 bitmiş maçtır.
    (guanoapes, 05.01.2008 21:00)
  6. bursaspor'un türkiye'de ankaragücü'nden sonraki en boş taraftar kitlesine sahip olduğunu gösteren maç.

ayrıca ismail güldüren diyorum başka bir şey demiyorum. egemen korkmaz'ı da ismail abisini örnek aldığı için tebrik ediyorum.
    (çılgın veyfik, 05.01.2008 21:14)
  7. gs'nin kan kaybının yeni yılda da devam edeceğini gösteren maç olmuştur. önemli olan 2-2 lik sonuç değildir, son dakikada yemeyip kazanabilirdi de. sorun bu futbolla nereye kadar gideceğidir. feldkamp'ın dönmemesi gibi bir ümidimiz vardı o da olmadı. adam dipcik gibi, takımın başında. ayrıca bu sene ki yabancı oyuncularımızın durumu garip. adamların hepsi nerdeyse sakat. sahada bir tek bouzid var. bir takımda bu kadar sakatlık olması normal değil. sene başında lincoln'ü aldık iyi dedik lan elle tutulur bir adam geldi. o da feldkamp efendiden zılgıt yediği günden beri piyasada yok. müzmin sakat. nerdeyse dikkat kırılabilir ibaresi yazacaklar formasının arkasına. görünen o ki bu sezon zor geçecek.
    (solt, 05.01.2008 21:46)
  8. (i am a man who walks alone, 05.01.2008 21:48)
  9. ümit karan'ın boğazına sarılıp gole giderken nereye gidiyorsun ulan gel buraya deyip yere yapıştırıldığı, hakan şükür'ün, kaptan egemen tarafından formasının kopartılmak istendiği fakat başaramayınca yumruğunu gösterdiği ve en önemlisi egemen bunları yaptıktan sonra hakan şükür'e kötü tezahüratların yağmaya başladığı maçtır.
    (schogetten, 06.01.2008 05:13)
  10. bursasportaraftarının hakan şükür'e küfretmesi hoş birşey değildir tabi ki de ama bir maça gelmedi diye de bursaspor taraftarının türkiye'nin en boş taraftarı olduğu öngörüsünü oluşturan maçtır. sebep küfür ise hangi takım küfretmiyor ki derim ben o zaman. herkes sütten çıkma ak kaşık da bir tek bursaspor taraftarı mı küfrediyor?

maça gelince de bursaspor'un maç boyu genel olarak üstün oynadığı maçtır. ama iki yıldır her maçta olduğu gibi nerdeyse yine mağlubiyetle sonuçlanacakken son anda 1 puan kurtarılmıştır. galatasaray iki tane bursaspor'un kendi hatalarından dolayı attığı beleş gollerle avantajlı sayılabilecek skorla bursa'dan ayrldığı maçtır. volkan şen'in golü ise cristiano ronaldo'yu hatırlatmıştır.
    (eomer, 06.01.2008 20:19)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil