belki ilginizi çeker
  1. · şu girinizi çok beğendim
  2. · aqua
gündem
  1. · babaların garip huyları
  2. · colin kazım richards
  3. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  4. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  5. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  6. · aşk
  7. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  8. · itü otomasyon sistemi
  9. · üç nokta üst üste

5 mesajda kendini sevdirme  

1. sözlükte sevilmiyor musunuz, hoşsohbet mi değilsiniz, ya da hoşsohbetsiniz ama kimse bunu bilmiyor. çareniz yok mu sevilmek için...
    bunlar eskide kaldı, üzülmeyin
    evet bu süper kendini geliştir setiyle artık siz de sevilebilirsiniz.
    sadece 5 adımda,

1. sizi sevmesini istediğiniz kişiyle resmi bir dilde iletişim kurun, ilk dokunuş resmi ve saygılı olmalıdır.
    2. sakin ve sabırla bekleyin. esprişinas bir girisine, patlama niteliğinde smiley kusun, özel mesajla bunu belirtin.
    3. övülmekten her insan hoşlanır, evet güzel yazmışım ehe kahretsin zekiyim ya" ayaklarına yatmaya başladı mı smiley eşliğinde mesaj trafiğine devam edin
    4. arada bir online olduğunda mesaj atın, slm naber nasılsın gibi
    5. bir kaç hafta içerisinde kanka liste ekleyebilir, online yakaladığınız anda kapıda karşılarsınız, üstüne bir de zirve patlattınız mı, sizden şirini yoktur.

günde 10 dakikanızı ayırarak karın kaslarınızı da çalıştıran gülme egzersizleri de cabası
    hadi koşun
    heyo
    *

ps : 5 mesaj değil 5 seansta oldu, her seansta 1 mesaj ile yapabiliyor iseniz bize bildirin; ücretsiz şeker kamışı kazanın.
    (azureel, 02.08.2004 09:26 ~ 10:53)
  2. (wondrous, 02.08.2004 16:46)
  3. +@hedelehödöle nolu girinizi çok beğendim.
    -bende severim onu. asl?
    +18 f izmir u?
    -19 m istanbul. çok beğendim seni.
    +....

kızın izmir' li olması beğenilmesine sebep olur. erkeğin güzel yazması ve sapık gibi mirc mesajları atması da kız tarafından beğenilir. yani sanırım öyle olur. daha dün denedim birine, 5.mesajdan sonra birşey gelmedi. herhalde hala kararsız. ama yok yok kesin beğendi. bekliyorum hala.
    (sonra yazsam olmaz mi, 24.01.2009 04:10 ~ 04:10)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil