belki ilginizi çeker
  1. · the curse of feanor
  2. · blind guardian
  3. · 5 mayis 2007 blind guardian ankara konseri
gündem
  1. · yerli şarkılarda geçen mükemmel sözler
  2. · sevgiye cinselliği bulaştırıp kirletmek
  3. · itü sözlük
  4. · yakışıklı erkeğe yakışıklı diyebilen erkek
  5. · öss de türkçeyi fulleyen sözlük yazarı
  6. · 14 mart 2010 galatasaray ankaragücü maçı
  7. · dünyanın en çekici erkekleri
  8. · türk kızındaki frijit takıntısı
  9. · base

5 mayıs 2007 blind guardian ankara konseri  

1. haberinin yaşattığı sevinç ve finallere denk gelmesinin verdiği üzüntü ile dengesiz tepkiler verdirten konser. saklıkent'te olmaz inşallah. o güzel havalarda çimenli mimenli bir yerlerde olsa çılgın olur.
    (twinkle, 30.11.2006 00:09 ~ 00:11)
  2. 5 mayıs cumartesi saat: 21.00 saklıkent / ankara ayakta: 43 ytl, sahne önü: 84 ytl

yaş sınırı bulunmamaktadır.
    (kejura, 27.01.2007 17:04 ~ 17:06)
  3. "güsel havada çimenli bir yerde olsun" diyenlerin dileklerindenmidir nedir çoğu kişi için müjdeli bir haberle
    odtü mezunları derneği vişnelik tesisindeyapılcak olan konserdir.bir kısmı içinse* nerde yapılırsa yapılsın bilet fiyatları sebebiylen iç acısı, düşünce karasıdır.az kalmıştır.

(bkz: vişnelik çim amfi)
    (onelastgoodbye, 25.04.2007 23:22)
  4. hep vize sınav zamanına denk gelmesi veya başka bir nedenden dolayı istanbul da blind guardianı izleyemeyen ankara'lı blind guardian sevenlerin yaklaşık 4 5 aydır beklediği konserdir.
    (dark elven, 26.04.2007 00:00)
  5. "biz kimleri gördük blind guardian'da kimmiş" diyip gitmediğim konserdir.
    (bkz: guns n roses)
    (bkz: 12 temmuz 2006 guns n roses istanbul konseri)
    (bkz: 26 mayıs 1993 guns n roses istanbul konseri)
    (gunsnrosesfan, 11.05.2007 18:25 ~ 18:30)
  6. hiç dinlememiş insanların, gitmiş olsalardı belki fikirlerinin değişmiş olacağı, belki de aynı şekilde düşünmeye devam ediyor olacağı ama en azından hakkında konuşma hakkı elde etmiş olacakları konserdir.
    (roadrunnerkeeprunning, 13.05.2007 18:14 ~ 18:17)
  7. vip'deki pena kapan şanslı arkadaşlardan iki tane olduğu.bunlardan biri ben diğerinin de benim yakın bir arkadaşım olduğu konserdir.benim pena magnus'tan , arkadaşımınki ise andre'den gelmiştir.aslında bir tane daha pena alıyordum ama elime çarpıp sahnenin önündeki malzemelerin altına düştü, akıbetini bilmiyorum.penanın bir tarafında klasik blind guardian yazısı, öteki tarafında ise çok güzel bir ejderha figürü vardır.siyah fon üzerine altın rengi ile işlenmiştir.konsere gelecek olursak;a past and future secret bright eyes ve mordreds song çalmayarak bizi üzmüşlerdir ancak hansi'nin sevecen tavırlarıyla ve seneye bir daha gelicez demeleriyle gönlümüzü almışlardır.fakat organizasyon komitesini kınıyorum çünkü önce çimlerde bekleyebilecekken sıcak altında taşa oturmak zorunda kaldık (vip olmama rağmen 6.5 saat bekledim), organizasyon görevlileri bize insandan çok hayvan gibi davranıp itip kaktılar ayrıca nasıl olduğunu anlayamadığımız bir teknik aksaklıktan ötürü dreamtoneu izleyemedik.ses kalitesi de çok iyi değildi.fakat mekan gayet güzeldi, açık havada çimlerin üstünde güzel güzel izledik konserimizi.

pogo yapılmaması sebebiyle de seyirciyi çok sevdim çünkü böyle bir konserde pogo yapılması konserin içine ederdi.adam gibi izleyip, elimizden geldiğince eşlik ettik şarkılara.grubu bise bard's songu söyleyerek çağırmamız da gerçekten görülmeye değerdi.

kısacası verdiğim 84 ytl için zerre kadar pişman değilim
    (lord hypnos, 25.06.2007 00:23 ~ 10:41)
  8. ses sisteminde yaşanan aksaklıklar başlarına büyük dert açtı . bizide üzdü açıkcası . bu prüz ün dışında gerçekten ankaranın pek de alışkın olmadığı büyüklükte bir grup ve yine o büyüklükte bir metal konseriydi . tüm sevilen parçalarını çaldılar . ayrıca bard song için yaptığımız tezahüratları da boşa çıkartmamaış olmaları büyük incelik ti .
    (papaz666, 15.09.2009 10:55)

© 1923 - 2010 itü sözlük (buraya numaratör koyduk yılı kendi artırıyor artık)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük duyurular  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil
havadis:  itü sözlük blog  ·  twitter  ·  friendfeed  ·  facebook