5 mayıs 2007 beşiktaş fenerbahçe maçı 

sayfa  / 5
adana çık aradan

1. hakemi cüneyt çakır olarak belirlenen karşılaşma.
    edi büdü:
    kaynak gösterebilir misin diyen arkadaşlara: şu anda üstünde oturuyorum,gösteremem.
    (alter egoma yenik düştüm, 27.04.2007 21:40 ~ 22:39)

2. puan farkı ve ligin kalan maçları itibarı ile beşiktaşın önceki 2 maçtaki gibi savunmada yedi kişi ile oynamayacağını düşündüğüm maçtır..
    (profesore, 27.04.2007 21:50)
  3. stresin doruk noktada olacağı ve bir problem olmamasına dair uzun süreler dileklerde bulunulacak olan maç...
    (ageblood, 27.04.2007 22:32)
  4. "aa yeter amına korum fenerinin de beşiktaşının da" dedirten maç.

charles aznavour 'dan çekmedim lan bu iki takımdan çektiğim kadar. bu sözlüğün sağında solunda bira, çerez, kablolu ve fhm dergisi falan var da ben mi farketmiyorum arkadaş ? nedir abi dünden beri bu beyaz atletli işten gelmiş evli iki çocuk babası memur hali ?

maç bitti biteli yedi bitirdi yok orelya rikardinyo 'ya lale yollamış, yok seri fenerliler küreklere asılmış, yok beşiktaş yöneticileri komple halaya kalkmış falan.

bi soluklanın lan, başka bişiy yok mu hocam hayatınızda ?

edit: gramer katliamı yapmışım sinirden.
    (lefteyenine, 27.04.2007 22:41 ~ 22:43)
  5. fenerbahçe'nin puan kaybından sonra önemi ve stresi birkaç kat daha artan, bazı durumlar kontrol altına alınmaz ve yöneticiler açıklamalarına dikkat etmezlerse birçok açıdan kötü sonuçlar doğurabilecek maç...
    maç öncesi, maç sırasında ve maç sonrasında herhangi bir kötü olaya mahal vermemek açısından her konuda dikkatli olması gerekenler için:
    (bkz: mehmet aurelio)
    (bkz: çarşı)
    (bkz: fenerbahçeli yöneticiler)
    (bkz: tümer metin)
    (bkz: beşiktaşlı yöneticiler)
    (ageblood, 29.04.2007 23:04)
  6. yarım saatte bütün biletleri tükenen maçtır.
    (mvpdirk, 02.05.2007 14:07 ~ 27.02.2008 00:16)
  7. beyaz gömlekli kırolar, tv'deki ayılar ve purolu godoşlar ceplerini doldururken biz birbirimizi yiyoruz. nedir mesele belli değil. neredeyse insanlık tarihi kadar eski konular var hala çözülmemiş. banane çözülmesin. geçmişi kurcalamanın anlamı yok artık. kimin hangi renk çubuklu forma giydiğinin de önemi yok eğer vatandaşsan. tamam futbol sex ile savaş kırması bir spor. yenilen bir takımın bir takım muhabbetlere konu olması kaçınılmaz. sarıya lacivert ya da beyaza siyah çubukların giderek kırmızı olması üzücü. yenilmeyi de kazanmayı da bilmek önemli artık. gözünü düşmanlık bürümüş herkes için geçerli bir önerme. tv.ye çıkan her takım elbise renk körü olmalı. yoksa büyütülen bu piramit tarih sayfalarında -ve tabi ki sizin sayenizde- rezillik anıtı olacaktır. başarılar ya da skorlar birer sayıdır unutulabilirler. pompalanan psikoloji ise unutulmaz. kendinizden nefret ettirmeden bırakın renkli söylemleri. görmek istemiyorum sizi her maçtan sonra. yenilsek de istemiyorum, hakem kötü olsa da istemiyorum. istemiyorum. ne zaman çıktınız da sorun yaratmadınız. yazıklar olsun üç beş kıroya tamahkar biçimde selam duran herkese.
    (bergerac, 02.05.2007 14:31)
  8. beşiktaşın yüzüncü yılında dakika 87 'de galatasaray ağlarına gönderdiği bir top vardı; şampiyonluğu getiren...

(bkz: bilmem anlatabildim mi)
    (kayıp patika, 02.05.2007 15:22)
  9. ulusoy federasyonu hakemlerinden fırat aydunus yöneteceği karşılaşmadır.
    (kanatlı kapının demir sürgüsü, 03.05.2007 17:27)
  10. fenerbahçe'nin yenilmesi durumunda ligi üçüncü, beraberlik durumunda ikinci, ve (bilumum yıldız ve insanüstü varlık müdahalesiyle olur ancak lakin) galibiyeti durumunda ise şampiyon olarak tamamlamasını sağlayacak olan maçtır, en azından ben böyle olacağına inanıyorum. ayrıca fenerbahçe'nin gerçekten bu maç için hiçbir mazereti yoktur.
    (garion, 03.05.2007 19:50 ~ 19:50)
  11. gün sayılan, heyecanla beklenen, şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmaya çok az süre kalmış maçtır..
    şimdiden beşiktaş seyircisinin coşkusunu, renk aşkını, feneri ise beyazlar içinde görebiliyorum..
    maç esnasında ve sonrasında çok olay çıkacaktır ancak dileklerimiz kavgasız, gürültüsüz bir maçta daha tarih yazmaktır..
    bir kere daha antalya'dan kalkılıp beşiktaş'ımız icin istanbul'a gideceğimiz maçtır.. annemler bıktı beni görmekten, ben bıkmadım okulu asıp istanbul'a beşiktaş'ımız için kaçmaktan..
    kalbi olan izlemesin taraftarıyız..
    (anarsik kirmizi, 03.05.2007 19:54)
  12. maç saatinde hemşire olan bir akrabamızdan yüksek dozda anestezik maddeyi damarıma zerkettirip saat 21:00'den takribi 23:00'e kadar çok affedersiniz götümde pireleri uçuşturarak takip edeceğim karşılaşmadır.

(bkz: bu maça yürek dayanmaz)
    (hansvoralberg, 03.05.2007 23:20)
  13. rüyamda gördüğüm üzere fenerbahçe'nin 9-2 galibiyetiyle bitecek olan maçtır. fenerbahçe taraftarı şimdiden kutlamalara başlasın. (hayır; üstüm açık yatmadım, yatmadan önce alkol de almadım. )
    (belmonte, 03.05.2007 23:45)
  14. 23. dakikada apiah'ın uzaktan nefis şutu sağ üst köşeden ağlarla buluştu. appiah elleri ile "deliyim ben deliyim" hareketi yaparak çılgın atmakta!
    (üşengeç adam, 03.05.2007 23:49)
  15. berabere bitmesi halinde galatasarayımızın şampiyon olacağına yürekten inandığım maç.
    (vanguard, 03.05.2007 23:56)
  16. dakika 28: tuncay ceza alanına soldan muhteşem girdi. boşta duran kezman'a pas vermek yerine şansını kaleye şut çekerek denedi. direğin dibinden yavaşça dışarı çıkan topun ardından kezman'ın tuncay'ı saha içerisinde kovalamaya başlaması ilginç görüntülere sahne oldu. bu koşturmacayı izleyen zico gol olduğunu sanıp tercümanını öptü.

(bkz: yok artık zico)
    (üşengeç adam, 03.05.2007 23:58)
  17. beşiktaşımın bizi ölmeden mezara koymamasını istediğimiz karşılaşma olacaktır. (bkz: bu sene şampiyon görelim sizi)
    (tamdely, 04.05.2007 15:32)
  18. geçen yıl fener en yakın takipçisi (galatasaray) ile 4 maç yapmış 3'ünde galibiyet almış diğer maçta yenilmesine rağmen tur atlamıştır. fakat şampiyon olamamıştır(herr daum' da beşiktaş'ın başındayken galatasaray' a iki maçta da yenilmiş ama şampiyon olmuştu). aynı buruk sevinç yaşanmaması için -her iki takım içinde- yenenin şampiyon olmayı hakedeceği maç olacaktır. en yakın rakibini yenemedikten sonra ne anlamı var şampiyonluğun.
    (bergerac, 04.05.2007 15:53)
  19. futbolcuların tekme tokat ile değil güllerle karşılanacağı maç...
    (alter egoma yenik düştüm, 04.05.2007 16:42)
  20. dün gece rüyama girmiş olan maçtır. beşiktaş, 2-0 öne geçiyor, daha sonra maç 2-1 oluyor ve ilerleyen dakikalardaki karşılıklı gollerle 3-2 beşiktaş'ın galibiyetiyle noktalanıyordu.

edit: rüyalar tersine çıkar derler. hakikaten öyleymiş. ne yazık!
    (neredesin soğuk kış, 04.05.2007 17:28 ~ 06.05.2007 14:33)
  21. beşiktaşımın yenilse bile* kendisine olan sevgimden hiç bir şey kaybetmeyeceği maçtır. lakin şöyle bir durum var. denizciler arasında kullanılan bir tabir vardır. '' rüzgar seninle olsun '' şans ve uğur seninle olsun manasında kullanılır. ben inanıyorum. bu sene beşiktaşım şanslı. ve dünyda da kimsede bulunmayan bir şeye sahip. yaratıcı beşiktaş taraftarı.. onlarında gücünü arkasına alarak bu maçtan galibiyetle çıkacak güce sahip.. ve (bkz: @1173167) no'lu giride belirtilen insanlar onunla olacak..

rüzgar seninle olsun kartalım...
    (deniz büyücüsü, 04.05.2007 17:43 ~ 05.05.2007 17:07)
  22. olası tüm sonuçlarının galatasarayın işine yarayacağı maçtır. tigana kesin hatalı kadro çıkaracak, ilk golü bulan takım fenerbahçe olacaktır. zico'nun yanlış oyuncu değişikliği tercihleri yaparak bu avantajı kaybetmesi beklenmektedir. türk futbol tarihinin hakem ve teknik direktör açısından en kötü yönetilen maçı olarak bitmeside muhtemeldir.
    (satiuqea, 04.05.2007 18:02 ~ 19:25)
  23. biletlerinin karaborsaya düşüp 750 milyona kadar alıcı bulduğu maçtır.
    (mvpdirk, 04.05.2007 18:22 ~ 27.02.2008 00:16)
  24. bugün gündüz saatlerinde fenerli amigolar stada girerek oturacakları tribünün ön tarafına bir pankart asmışlar.

her yerdeyiz yazılı bir pankart.

beşiktaşlılar boş durmamış tabi pankarta bir rötüş yapmışlar. sarı üzerine lacivert yazılı pankarttaki 'r' harfinin bir ayağını ( "her" kelimesindeki ) sarı bantla kapatmışlar. ortaya müthiş bir pankart çıkmış.

hep yerdeyiz

http://www.milliyet.com.tr/...
    (dice man, 05.05.2007 16:50 ~ 16:52)
  25. saat 21.00 da başlayacak olan ve eve bir büyük rakı stoğu yapmama sebeb olan futbol maçı. sonucu itibari ile neşeden veya kederden her türlü içirecek olan müsabaka.
    (manha de carnival, 05.05.2007 17:29)
 sayfa  / 5