gündem
  1. · ugg
  2. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  3. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  4. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  5. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  6. · yasaklanması gereken şeyler
  7. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  8. · anneyle baba arasındaki farklar
  9. · kaliforniyum

5 haziran 2007 türkiye brezilya maçı  

1. gazozuna olacağı için yanında leblebi çekirdeğin gayet uyumlu gideceği maçtır.
    (kendimi kontrol edemiyorum, 05.06.2007 17:55)
  2. brezilya'nın süper dandik bir kadro ile maça çıktığı karşılaşmadır.
    türkiye
    hakan arıkan, hamit, emre, gökhan zan, ibrahim üzülmez, aurelio, sabri, tugay, arda, tuncay, umut

brezilya
    doni, maicon, naldo, alex, marcelo, admilson, josue, robinho, diego, elano, afonso alves
    (loomy, 05.06.2007 21:08 ~ 21:14)
  3. ilk yarısı 0-0 berabere sonlanmıştır.
    arda, yıldıray, aurelio, sabri ve tuncay'dan oluşan orta sahamız iyi pas yapmaktadır. bu kadro bir köşeye not edilmelidir kanımca.
    (çılgın veyfik, 05.06.2007 22:09)
  4. maçtaki 2 pozisyonumuz da biri hamit ten diğeri yıldıray dan olmak üzere 2 tane uzaktan şut. güzel paslaşıyoruz da sonuca gidemiyoruz o ayrı. robinho ilk yarı hiç oynamadı nerdeyse ya da oynatmadık. ayrıca daha ronaldinho var kulübede sürekli sırıtan ki "girsem dağıtırım lan burayı" diye mi sırıtıyor anlamak zor tabi. melih gümüşbıçak ise 20 kontore sadece dedi. faturalı kullanmakta heralde.
    bir de şimdi hatırladım;
    (bkz: ayağa kalkmayan yunanlı olsun)*
    (hayalet, 05.06.2007 22:16 ~ 22:21)
  5. hakan arıkan'ın yaptığı pas hatasıyla rüştü reçber'in kulaklarını çınlattığı, izleyenlerinde yüreklerini hoplattığı maçtır.
    (çılgın veyfik, 05.06.2007 22:23 ~ 22:26)
  6. birbirini yeryüzünde bir arada hiç görmemiş 11 brezilyalı oyuncuya karşı kaç maçtır bir arada oynayan milli takımımızın "eh işte" dedirten birşeyler yaptığı maçtır ilk yarı itibariyle.

en çok arda 'nın özgüvensiz, yitik ve bitik oluşuna üzülüyorum, ki biraz önce başlayan 2. yarı itibariyle sahada yok. yazık olsun istemiyorum, kendine gelecek umuyorum, ki 3 liverpoollu 'nun arasına girdiği günleri tekrar göstersin, bir fenerbahçe taraftarı olarak galatasaray 'ın maçlarını takip etme sebebim olsun.

o değil de, bu sarı-mavi formalı, beyaz tozluklu adamların hepsi marangoz da olsa sahanın atmosferini değiştiriyorlar ya, bir futbolcu için en eşsiz tecrübelerden biri bir brezilya 'ya karşı oynamak olmalı.

edit: kalecimiz hakan arıkan hiç güven veren bir isim değil. bunu alan takımın elinde patlamasın ?
    (lefteyenine, 05.06.2007 22:23 ~ 22:25)
  7. umut kim laaannn diye bağırtan maç
    (palantir, 05.06.2007 22:29)
  8. miray kozmetik reklamının sık sık ekranın bir kenarını kapladığı, gözümüze sokulduğu karşılaşma. bu maçı izleyenlerin far, göz kalemi...v.b. alma potansiyeli mi var acaba? baba yoksa...?
    (ornitrin, 05.06.2007 22:53)
  9. 0-0 biten maçtır.
    (markator, 05.06.2007 23:05)
  10. bakış açısına bağlıdır.
    (bkz: 90 dakika oynayıp hiç gol atamamak)
    (bkz: 90 dakika oynayıp hiç gol yememek)
    ayrıca ronaldinho ve kaka girdikten sonra daha iyi oynamış olmamız şaşırtıcıdır. bu arada mehmet aurelio orta sahada kimseye geçit vermemiştir kaka'sından ronaldinho'suna. helal olsun.
    (hayalet, 05.06.2007 23:10 ~ 18.10.2007 22:43)
  11. arda'ya umut' a oynayamadıkları için üzüldüğüm, tugay'ı ise artık bu forma altında izleyemiyeceğim diye içimi burktuğum, fakat bunlara rağmen yıldıray, sabri, hamit ve aurelio'nun iyi oynamalarına çok sevindiğim, 2. yarı kadro olarak gerçek brezilya'yı gördüğüm bir maçtı.. tek devrelik gibi bir şeydi.. anlamadım gitti..
    (altruistic, 06.06.2007 00:17 ~ 00:19)
  12. tugay ın milli takımdan ayrılma şekli çok hoş ve olabildiğince sadeydi,olması gerektiği gibi.oyundan çıktığında kenarda ilk kutlayan- sülaymen demirelin futbolcu versiyonu(biri koltuk sevdalısı biride forma) -hakan şükür gereken dersi almıştır umarım.zamanı geldiğinde kimselere bok atmadan,çoluğunu çocuğunu,ailesini işin içine katmadan milli formayı asil bir şekilde bırakan tugay dan örnek alır umarım...
    (los lunes al sol, 06.06.2007 00:30)
  13. ne maçlar oluyormuş yahu. türkiye-brezilya. maçlara bak. biz proje teslimiyle uğraşalım.

koskoca brezilya. hiç haberimiz olmadı. şimdi sözlükten öğrendim. izleyeceğimden de değil ha. maça bak sen. sessiz sedasız. aut, taç felan. baya maç.
    (ördeklerindomatestabanfiyatlarınaetkisi, 06.06.2007 00:39 ~ 00:47)
  14. böyle hakan'sız servet'siz ve daha bir sürü gereksiz oyuncunun olmadığı yerine brezilya doğumlu bir türk'ün brezilya'ya karşı oynadığı ve diğer bir zenci kardeşimizin (antigua-türk ortak yapımıymış) oynadığı ve üstüne kalede çek asıllı ne bileyim hırvat görünümlü hakan isminde bir şahsın bulunduğu aralardan bir iki oyuncunun tanınabildiği enteresan freş, taze, ceylan gibi bir tat yayan milli takım olmuştur. inşallah hep böyle yeni oyunculara yer verirler, ulan hakan hakan nereye kadar be.
    (iddqd, 06.06.2007 00:43)
  15. hiç oynanmasa daha heyecanlı olacak maçtı. (ne dedim ben) öyle böyle 90 dakika saf saf ekrana baktık durduk.ha bir de kazım kim lan? üstelik zenci.
    (hapsirirkennefesinitutupolenadam, 06.06.2007 00:46)
  16. spikerin bir ara sapıttığı maç.bir pozisyonda yıldıray, umuta pas atıyor ama pas gitmiyor ve bir brezilyalı oyuncu kesiyor, spikerde pasın umuta gideceğinden o kadar emin ki
    -evet yıldırayın pası, yıldırayın pası ve aut.
    lan sanki yıldırayın pası bir oyuncu
    hay allahım ya
    (bırakgitsingitsinartıkdökülsünmektuplerilerileri, 06.06.2007 00:50 ~ 01:02)
  17. bosna hersek maçından sonra brezilyaya beş atsak bile bir anlam ifade etmeyecek maçtır.
    (beybabacan, 06.06.2007 01:48 ~ 01:57)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil