belki ilginizi çeker
  1. · hayat bir sınavsa neden şartlar eşit değil
  2. · muhsin divan
  3. · sabri sarıoğlu na sorulacak tek soru
  4. · beş e gidenden akıllı mısın
  5. · kellie pickler
  6. · hugo olmasaydı tolga abi ne iş yapardı sorunsalı
gündem
  1. · erkekte ses tonu
  2. · uykusu olup da uyumayan insan
  3. · sözlük yazarlarının itirafları
  4. · yaran diyaloglar
  5. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  6. · günün tek şarkılık özeti
  7. · üniversiteyi ingilizce okumayı marifet sanmak
  8. · tokat gibi cevaplar
  9. · aşık olunan çizgi film karakterleri

5 e gidenden akıllı mısın  

1. bu yarışmanın aysun kayacı'nın katılıp da tüm kazandığı parayı lösev'e bağışlayacağı bölümünü izledim..yamulmuyorsam ilk bölümüydü..

ne oldu peki?

şunları anladım;

> yarışmanın konseptini güzel olduğunu..basit ama eğlenceli..geyik ama öğretici (daha doğrusu daha önceden bilmemiz gereken ama unuttuğumuz şeyleri hatırlatıcı)..

> tüm soruların ilkokul müfredatından gelmiş olmasını hiç de hafife alınmayacak bir şey olduğunu..adamlar doğal olarak aldatmacalı ve "oha be bunu mu öğretiyorlar ilkokulda?!" diye tepki konulacak sorular soruyorlar..

> tüm bebelerin soruların cevabını bildiği..hepsi artiz artiz tavır yapıyorlar ama yemezler yavrucum..sen nerenden ezbere biliyorsun "tutum yatırım ve türk malları haftası"nın tarihini, ne zaman kutlandığını?!? sallama şimdi..hata yapmadan 12-18 aralık yazılmaz öyle!

> sarışınların aslında salak olmadığı!! evet keskin bir giriş oldu de mi?! bence de! bunu aysun kayacı'dan öğrenmek ise daha içler acısı yapıyor bu gerçeği..mors alfabesini bulanın samuel morse'un bir ressam olduğunu üniversitede öğrendiği tarih bilgisi ile güzelce harmanlayıp, biraz da mantık kullanıp doğru cevaplamak her sarışının hakkı değildir bence..

> tolga abinin aslında ne kadar piç bir adam olduğu..ofensif bir hakaret yok tolga abim, sadece yaptığın çakal esprilere değineceğim..sana biraz yakın duran aysun kayacı'ya "aman böyle durmayalım bence", elini öpen aysun kayacı'ya "bakıyorum alıştın öpmeye", eğilip de soruların cevabını okumaya calışan straples üstlü aysun kayacı'ya ön profilden bakarak "nedir kararın peki?!" demeyi çok iyi biliyorsun..helal olsun..saint benoit ve galatasaray üniversitesi mezunu bir bankacı adama bile "bunları bitirip geldin, bankacı oldun ama hangi soruyu seçeceğine karar veremiyorsun?!" demek de ayrı bir dikkatimi çekti..reyting güdümlü hareketler bunlar ama yine de şaşırttın beni, bravo..
    (zeus, 11.06.2007 11:53 ~ 13:01)
... toplu gösterim ...

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil