|
|
- sabah sabah seda sayan
(erhan, 11.03.2004 17:19)
- kısaca standart paket, sinema paketi, spor paketi, süper paket...
- seven sikilir siken sevilir
- (bkz: sabah sabah seda sayan)
(camel, 05.11.2005 04:26)
- alican : ya ben ödevimi yapmak istemiyoruuummm
babacan : valla sen bilirsin alican, şansını pek zorlama istersen yoksa 4s kuralını çalıştırmayalım hm?
4s : ya seve seve, ya sike sike
(bkz: 5s)
- (bkz: 4p)
- siken sikilir seven sevilir.
- (bkz: 4 s kuralı)
- (bkz: sabahların sultanı seda sayan)
- seni seveni sende sev
- (bkz: gülü sevmeyene diken yaranır)
- (bkz: doğru söze ne hacet)
(poivy, 13.05.2007 01:49)
- (bkz: seven sikilir siken sevilir)
evimden kalkıp okumak maksadıyla gittiğim okulumda tuvalete oturup kapının üstünde okuduğum ilk özlü sözdür.daha sonraları anladım yazan insanın ne yaralarla yazdığını bu yazıyı.mecazi anlamda düşünürsek sevmek her türlü insanın ağzına dolusuyla sıçan bir olay .hele karşındakine bunu belli ettinmi işte o an yandın demektir.her türlü kafana edilmesini bekle o zaman kaçışın yok.zamanla alışırız birde buna acı çekmek hoşumuza gider.o sıçtıkça biz severiz garip bir durumdur ..
- briç'te 4 pik demektir. zon bağlamaya yeter.
- birinin gerçek yüzünü en apaçık haliyle size sinirlenip bağırdığı zaman görebilirsiniz. ve birini gerçekten sevebilmek için onu tüm gerçekliğiyle tanıyabilmeniz başka bir deyişle özünü kavrayabilmeniz gerekir. bu yüzden insan iç güdüsel olarak yapmacık olanla gerçekten seveni ayırt edebilme yetisine sahip olmalıdır. zaten bu yetiden uzaklaştıkça gerçekten seven birilerini de kaybetmeyi hak etmiştir.
açıkçası bencilliği savunmuyorum ama içinde kin ve nefret gibi duygular barındırdığı halde gereksiz ve riyakarca sevgi gösterileri yapmak bana pek de onurlu gelmiyor.
- (bkz: ya seve seve ya sike sike)
(bkz: ben demiyorum)
(bkz: onlar diyor)
- bir wow oyuncusuna ise bambaşka şeyler ifade eden kombinasyon. s4 ve brutal gladiator diyorum. noktalıyorum.
|