|
|
- sokak ortasında yiyişmek gibi eylemlerime müdahale etmesinin yanında ramazan günü uluorta nargilemi tüttürdüğüm için bulunduğum kafeye dalmış ve ağzımı burnumu dağıtmış yazardır. soluğu hastanede aldığımda karşımda yine kendisini gördüm ve o an bu arkadaş "malezya olacağız, nihahahaa!" şeklindeki erol taş kahkahalarını bana doğru püskürtmüştür. "2007 yılındayız, yobaz herif" diyemeden aniden uzaklaştı yobaz.
(bkz: tehlikenin farkında mısınız)(küller, 30.09.2007 15:22 ~ 15:24)
- dinin amacını ve misyonunu, camilerin ise neden inşa edildiğini üzülerek söylüyorum ki unutmuş insandır.
- olaya matematiksel boyutta yaklaşırsak, @1971923 numaralı girisi 1 birim komikse, bu girisinden dolayı verilen tepkiler en az 2,5~3 birim komik olan yazardır.
bu arada hoşgelmiş.
- hakkında bu kadar çok giri girilince sokak ortasında yiyiştiğini sandığım yazar.
- ilkokul veya lise okul numarasını isminin başına getirerek, bunu kendisine nick edindiğini düşündüğüm yazar. örneğin;
+ 314 ali?
- burda..
+ 454 furkan
- yoook..
gibi.*
- nickini görünce bir an "acaba ben de 666nymphaedra şeklinde bir nick mi alsaydım?" şeklinde düşüncelere giriştiğim yazar. ama sonra "yok lan dedim", bu daha bir güdüleyici duruyor, memnunum halimden.
|