belki ilginizi çeker
  1. · 1 60 boyunda 120 kilo taş hatun
  2. · ender saraç
  3. · linet
  4. · kişinin kilo aldığını anladığı an
gündem
  1. · demokratik sol halk partisi
  2. · okan bayülgen
  3. · mutluluk veren küçük şeyler
  4. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  5. · dünyanın en seksi şarkısı
  6. · yasaklanması gereken şeyler
  7. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  8. · hüseyin başkadem
  9. · david cronenberg

45 kilo daha versen taş gibi olursun diyen sevgili  

1. yapılacak en tatlı iltifatı yüzünüze söyleyen sevgilidir... şefkat yumağıdır... canım yav şimdi beni izliyodur... öpüyorum onu muchs...
    (böle açaydım kollarımı gitme diyeydim, 10.08.2009 00:45 ~ 01:01)
  2. (ustasına posta koyan jedi, 10.08.2009 00:51)
  3. biz ayrılsak daha iyi olur sevgilim diye cevap verilmesi gerekir böylelerine...
    (didolima, 10.08.2009 00:52)
  4. gün be gün bana tebligat salan kornişim. canım benim, yanlış oluğa vermişim, şimdi tekrar sök tekrar tak... söküyorum onu ilmek ilmek.. cıtss...
    (oerlikon, 10.08.2009 00:55 ~ 22:53)
  5. geçen gün kimsenin bana yapmadığı iltifatın öznesi olan hayali sevgilim. yapsa da şimdi çok uzaklarda olsa da arkasından laf etmezdim. bir kere sevgili dediğime yarın orospu diyemem, orospu olsa bile.

o değil zaten 45 kiloyum lan; onu da verirsem taş gibi değil, taş olurum direkt.
    (anladım bozukluğu, 10.08.2009 00:59 ~ 01:00)
  6. aklımı alan canişimdir sevgilimdir.. o kadar ki ilk giriyi başlıkla alakasız yazdığımdan girimiin çöpe gitmesine neden olmuştur. olsun ben onu öyle de seviyorum...
    (böle açaydım kollarımı gitme diyeydim, 10.08.2009 01:05)
  7. böyle dedikten sevgilinin kilo verip sevgilisi kalacağını düşünecek kadar gerizekalı sevgilidir. hayır ,sevgili değil eski sevgilidir demeliydim çünkü sevgili cidden o hırsla kilo verir ama artık onun sevgilisi olmaz.

bu arada zayıflayarak40-42 bedenden 34-36 beden taş hatun formuna dönmeme yardımcı olan eski eski öküzcüğüme ne derinden sevgilerimi iletiyorum , hiç pişman değilim seble tanıştığıma.
    (ameliyathanede kolbastı oynayan oynak doktor, 10.08.2009 01:14 ~ 01:15)
  8. - aşkım 45 kilo versen, boyun 20 cm daha uzun olsa, gözlerin mavi olsa ha birde adonis kasın olsa taş gibi olursun
    - sen bana aşık olduğuna emin misin? bred pitt'e aşıksın gibi geldide ?
    (nickime kadar, 10.08.2009 13:49)
  9. 1 60 boyunda 120 kilo taş hatunun sevgilisi.ama yok lan, bu bile kurtarmıyor.
    (defanstaki son adam, 10.08.2009 13:51)
  10. erkektir.

bence kadın söylemez böyle birşeyi. kadınlar sineye çek genleri sayesinde görmezden gelirler çünkü adamlarının kilolarını. sinek kadar kocam olsun başımda bulunsun un tersidir bu durum.
    adam kadını görmüş beğenmiştir , adam o zaman adam değildir zaten delikanlıdır. kadın da kadın değil kızdır. ikisi de toy ikisi de aşık olmaya teşnedir. kız nazdır , naz etmiştir. istemem yan cebime koy etmiştir.
    delikanlı kıza alıcı gözle bakmıştır. fakat aşkın gözü kör olduğundan kızın anasına bakmamıştır. (bkz: anasına bak kızını al)
    delikanlı kıza bakar , kız delikanlıya. aşk ateşi bacayı sarar.
    evlenirler.
    sonra zaman geçer. aşk alevi sönmeye yüz tutar. ateşi harlandıracak marmara çırası da bulunamaz. delikanlı adam , kız kadın olmuştur. birbirlerinin elinin altında olduğunu bilme kanseri önce birini , sonra metastas yapıp öbürünü de sarar. yandı gülüm keten helva.
    evlenmeden önce ilik gibi olan kadın , üç çocuk , kayınvalide , kayınpeder dırdırı ve bunların stresini alan abur cubur takviyesiyle kısa zamanda 110 kilo olur.
    sonra bir şekilde 5 kilo verip kendini iyi hisseder.
    işte koca o anda der ; 45 kilo daha versen taş gibi olursun diye.

atalarımız güzel söylemiş ama anasına bak kızını alma'dır o aslında. öyle ya genlerinde deniz anası olmaklığı olan bir kadını ne yapsın ki erkek. suda yüzdürürsün başka bir işe yaramaz. ki suda beraber suda yüzecek neler biliyorum ben, her erkek bilir.

erkektir onu söyleyen.
    sevgili de değildir söylerken , kocadır.
    (albertkamuvicdanı, 10.08.2009 14:08 ~ 15:38)
  11. sevgilinin gerçekten taş olacağının göstergesidir. lan hadi sevgili tam 45 kiloysa ha? o zaman nolacak sorarım sana cevap ver. hem sevgilinin kilosunun ne önemi var? kalbi, ruhu yeter. görünüşü için değil sağlığı için zayıfla dersin anlarım, o zaman yıldız atarım sana ama sadece yanında daha iyi görünecek diye dersen de ağzını burnunu kırarım affetmem.
    (coolgirl, 10.08.2009 14:15)
  12. (atma dillo din kardesiyiz, 10.08.2009 14:16)
  13. söylediği andan itibaren bir efsane olan eski sevgili listesine adını altın harflerle yazdırmayı başarmıştır.
    (zefura, 10.08.2009 15:14)
  14. benim sevgilimden daha insaflı olan sevgiliymiş.

adam bana, sen bi 100 kilo daha versen eline yüzüne bakılır heralde, demişti de beş gün kendime gelememiştim.
    (ev yapımı domates sosu, 10.08.2009 15:22)
  15. "konuşan yerlerini aldırsan çakı gibi delikanlı olursun aslında" gibi bir cevapla karşılanmalıdır.
    (sana çok pis taktım oğlum bak, 10.08.2009 15:27)
  16. gülüp geçilesi sevgilidir. zaten birkaç gün sonra eski sevgili tamlamasını alır kendileri. ama 45 kiloda fazla lan cidden versen taş gibi olursun.
    (kahrıbela, 10.08.2009 17:46)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil