|
|
- günlerdir hayretle izliyorum. insanları kandırmanın, göz boyamanın, onların hayallerini çalıp nalburca eğlenmenin boyutlarını kavramakta güçlük çekiyorum ama. sürpriz değil. her zirvede yaşanan bir hadise. fakat ne yazık ki toy beyinlerin bundan haberi yok. gerçekle yüzleşin artık. sizler piyonsunuz. sadece piyon.
başta 3.yaş zirvesi olmak üzere iki üç zirveye katılan birisi olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim: hayatınızın en berbat gecesi olacak. her saniyede ezikliğiniz, hiçliğiniz, bi sikime yaramadığınız havuzdan çıkmış nemli testis gibi yüzünüze çarpacak. kendinizden utanacaksanız. bir kadastro memuru gibi sıkılacaksanız… keşke studio live yerin dibine girse de eciş mecüş deccalle bir araya gelip beni hoyratça magmada deli gibi hoplatsa diyecek, kimseye görünmeden bir an önce dışarıyı çıkmak için cübbesi eğik avukatlar gibi dua edeceksiniz.
ben zirvelerde dandik yazarları “gel lan buraya” şeklinde yanıma çağırıp taşak geçerim. oraya gelme amacım budur zaten. bunu birkaç kere yaptım. insan içine çıkamama derecesine getirene kadar onlarla eğlendim, hakaret ettim. hatta 3.yaş zirvesinde gömleğinin içine atlet giyen apaçi bir yazar vardı, nickini söylemek yakışık almaz, atletini çıkartıp üzerine meni serperek herkesin içinde koluna kırarak siktir ettirmiştim. tabi aşağılamam da cabası.
ay şöyle güzel olacak, çok eğleneceğim, manyak güzel bir gece geçireceğim diye heveslenmeyin. eğer sözlükte söz sahibi değilseniz, ki bu sayı muktedir kişilerle beraber 10’u geçmez, yem olmaktan başka şansınız yok. bunu hak ediyorsunuz zaten.
bir grubunuz yoksa, yalnız ya da iki üç arkadaşsanız, oranın şaklabanı olursunuz. muktedir kişiler istedikleri gibi size saracağı gibi, duayen yazar da kendi ihtiyaçlarını üzerinizde yüksünmeden giderecektir. dandik, yeni yazarlar, hele yanında misafirlerini getirenler ise gecenin şamar oğlanları, acınacak varlıklarıdır.
size en kötü yerler, masalar verilecek, her fırsatta gerek bakışlar gerekse sözlerle haddiniz bildirilecek. daralacaksanız. nefes alamayacaksınız. kiminiz salak salak cep telefonuyla oynayacak, kiminiz hoplatılmış mühendis gibi müziğe eşlik etme bahanesiyle kafa sallayacak, kiminiz tuvalete girip klozetin üzerine oturarak vakit harcayacak, kiminiz ise kendi gibi gerzek bir yazarla mecburen konuşup etrafı kollayacak. oyunun dışında kalacaksanız sonuçta.
eğer oyun içinde olmak istiyorsanız, eğer insan gibi muamele görmek istiyorsanız, bana mesaj atıp himayem altına girin. yanınızda getireceğiniz misafirleri de facebook hesabımda bana tanıtın. benimle iyi geçinirseniz ancak tongue darbelerimden kurtulabilirsiniz.
ahahhahahhahaa çok eğleneceğinizi, yeni insanlar tanıyacağınızı zannediyorsunuz di mi? yazık lan size… sadece duayen yazarın zevklerine hizmet edeceksiniz. ama bakın içlerinizden bazıları yeni insanlar tanıyabilir, heveslenin, “küçük” ama yeni insanlar ahahhahahaa, junior kayser, really nice...
- (bkz: tongue darbeleri)
- - 4. yıl partisinde yazarlarla taşak geçilecek!!
- hadi be niye ki?
- 5. yil partisinde yazarların donları başına geçirilecek!!
- ne diyosun abi sen??
- 6. yil partisinde götümü açıp mandalina sokucam eaheah!!
- abi iyi misin ya??
- 7. yil partisinde kendimi sikicem eahaffd 8. yılda götümden çıkan mandalinayı yiycem umursamazca 9. yilda eahahfdzzzz....
- taşşakk gibi..
- bu düşünce sadece kayzer sozer'in hafzalasından geçmemektedir maalesef.
|