aklı olanın gitmeyip, metal müzik diye efendim bir serdar ortaç bir kenan doğulu ile aynı 5 telli bass gitar kullanan gruba para yedirmeyeceği konserdir. ondan sonra müzik gelişmiyor, bizim memlekette müzik yapılmıyor. e sen müzikler arası farkı anlamıyorsun kuzum ismail yk ne yapsın.
yok yok bu biraz fazla oldu dedirten bir konser daha. bu yaza nasıl para dayanacak? hangi yüzle bilet parası isteyeceğim ben ailemden? organizatörler bunu hiç mi hiç düşünmüyor. opeth, unirock, deep purple şimdi de dream theater... nasıl altından kalkacağız biz bu yükün?
çocuğumu kesmekten vazgeçip çocuğumu satmaya karar verdiğim konser olmuştur. bunu söylediğime inanamıyorum ama artık organizatörler biraz nefes alsın tatil yapsın. opeth biletini zar zor alabildim, unirocktı deep purpledı dream theaterdı depeche modedu derken mahvettiniz ulan hepimizi! buena vista'yı anında yalan ettim zaten bunları duyunca.
daha şimdiden çıldırtmıştır. o konser parası bu kadar organizasyon arasında nasıl bulunacak bilmiyorum. güzel bi siktir yerim artık ailemden. petrucci için değer mi? anasını bile...
hiç şüphesiz ki sahne önünden portnoy'a dil çıkarılacaktır. hatta yanımda baget getirip kendisine sallıycam bikaç tane. hep o ibne atıyor, tutamıyoruz. bi sefer de ben atayım o tutamasın, ritm kaçırsın, metronomun amına koysun. lama seni.!!1
görünce inanamadığım, resmi sitede doğrulanmış konserdir,heyecanlandım şimdi.neyse sakinleşince yazarım buraya bişeyler daha.(bkz: giri parsellemek)
konser sonrası gelen edit: mike portnoy şirinlikleri pembiş sakalı ile gönlümü fethetmiştir.kendisi erotomania da durup baget şov yapmıştır. valla dürbünle üşenmedim tüm konser onu izledim.hollow years ve pull me underçaldığında tüylerim diken diken oldu.herkes çakmakları çıkarıp eşlik etti.gerçekten harika bir görüntüydü.ancak a change of seasons ın tümünü çalmayıp bir kısmında girip kendilerini enstrümana kaptırmaları da ilginçti.yeni albümden kıro gibi hemen her parçayı çalmamaları da gerçekten yerinde bir hareketti.aferin çocuklara.her parçaya ayıracak vakit yoktu ancak gönlümüzden bir home geçmedi deği.james labrie nin sesinin sık sık detone olmasına kendimi alıştırmıştım.bu kadar etkileşimli ve birbiri ardına tempoyla giden bir müziğe ses dayanmaz, o yüzden kabul edilebilir bir performanstı.ayrıca o nasıl dönen bir klavyedir,aklımı yitirdim.
maçka küçükçiftlik park,lunapark lan bildiğin.meksika sirki.meeh hiç hoş değildi.biletler tuzlu ve akabinde katılım azdı,dünyanın en pahalı birasından da (tuborg bardağı 5 papel)bir bardak içme şerefine nail oldum cynic öncesi.konser atmosferi fena değildi annesi babasıyla gelenler sevgilisiyle gelenler vs.buna karşın leş metalciler pek yoktu.kapının birbuçuk saat geç açılmasıyla güneşte kavrulan beyinlerin tekrar faaliyet göstermesi biraz zaman aldı.
cynic ise canlı performansta gayet kötüydü.seyirciyle samimi olma çabasına girdiler.
74 ve 149 lira olan bilet fiyatıyla, beni biraz hayal kırıklığına uğratan konserdir. ya artık konserler cidden pahalılaşıyor ya da ben iyice cimrileşiyorum.
ama ne olursa olsun bu sefer izleyeceğim cynic ile birlikte dream theater'ı o ayrı.
29 haziran 2007 dream theater istanbul konseri gibi nerdeyse tüm scenes from a memory albümünün çalındığı harika bir ortamda 50 ytl ye izlenilebilen konserden sonra, awake, scenes from a memory, a change of seasons albümlerine nazaran daha kötü olan systematic chaos ve yeni çıkacak albümün ağırlıklı olacağı, opeth konserinden edindiğim tecrübelerime göre çok daha kötü bir mekanda yapılacağı ve cynic faktörüyle birlikte fiyatların 25 ytl daha fazla olacağı konserdir.
o konser 50 ytl, metallica konseri 85 ytl ve mark knopfler konserinin 100 ytl olduğu düşünülürse 75 ytl fazla mıdır, fazladır.. hele ki küçük çiftlik parka göre çok fazladır.
aklımdaki dream theater ın 29 haziran 2007 deki dream theater olarak kalabilmesi için gitmeyeceğim konserdir. fakat sevenlerinin ne olursa olsun kaçırmaması gerektiğini düşünüyorum. john myung için bile yeter diyorum.
gerekirse böbreğimi satar gene giderim dream theater'ı izlemeye. lakin o playlist'in içinde finally free yoksa bu sefer portnoy'un erojen bölgesine cücük hareketi yapar kaçarım, tüm dünyaya rezil olur ibne. yeter lan!
bu konsere "abie yea ben cynic için gidiyorum, dt eskisi gibi deil artık" veya "siktir et abi dt'yi, cynic var yeaaağ" diyerek gidecek olanların cynic sahneden ayrıldıktan sonra gönderilmesini istiyorum, öyle de uyuz oluyorum bunlara. herkes cynic hastasıymış da adamlar buraya gelene kadar haberimiz yokmuş lan.