valla bu kural gerçekten çok doğru bi kuraldır.nedir peki bu kural derseniz size "seven .ikilir, .iken sevilir" derim.harbi doğrudur bu kural yani genel-geçer'dir, her yerde geçerlidir derim yaa.
sik siktireni sikeyim seni şeklinde olan ve pek terbiyesiz 4leme. manyak egolu kafayı sikmek eylemiyle bozmuş erkeklerin kuralıdır.böyle kişilerin çocukken tespit edilip sünnetleri daha farklı olmalıdır accık ucundan yerine accık kökünden işlemi uygulanmalıdır.
yeni aldığı hdd'yi bilgisayarına tanıtma çabası içerisinde olan bünyenin uzun uğraşlar neticesinde acı bir tecrübe edinerek sike sike secondary slave demesi durumu
4 s kuralı, 4 saniye kuralı şeklinde de algılanabilir,anadolu'nun kimi mühitlerinde olduğu gibi bizim bir güzide semtimizde de bu kural geçerlidir.arkadaş ortamında muhabbet esnasında sorulan bazı soruları algılamak, düşünmek ve toparlayıp telafuz etme aşamalarında ki gecikme süresidir.
doğru bir önermedir yanlız biraz açmakta fayda var şöyle ki;
ilişkide seven rolünü oynayan kişi karşısındaki için herşeyi yapar, onun köpeği olur çünkü seviyor, gözü başka bir şey görmüyordur. karşı tarafta bu durumdan memnun, böyle devam etmesini ister ve seven kişisinin tersine karşısındakine kötü davranır, hor görür fakat bu kuralın içinde bir başka kuralda rollerin bir süre sonra kesinlikle değiştiğidir. bir süre sonra seven taraf sikile sikile sikmeyi öğrenir, artık eskisi gibi davranmamaya başlar mesela eskisi kadar arayıp sormaz, siken taraf ise bi süre sonra olayın farkına varır noluyo lan bu işte bi terslik var, eskiden böyle değildi der ve bu andan itibaren roller değişir.
işin özü şudur ki; bu kural bir kısır döngüdür, belirli zaman aralıklarında roller hep tersine döner ve o ilişkiyi artık ilişki olmaktan çıkarır, bir savaşa dönüştürür. bu nedenle hiç bir ilişkide uygulanmamalı, iki tarafta seven olmalıdır. zaten aşk dediğin sevgidir savaş değil.
yılların çapkını olan dostumun kendisini terkedip giden ayıca da sidikli tabir edilen bir kız için kahrolduğunu gördükçe, dumurdan dumura sürüklenerek var olduğunu kabul ettiğim kuraldır. ilişki normal bir şekilde devam etse belki bugün terkedilen taraf terkeden taraftan koşarak uzaklaşacaktı, ama hayır şimdi terkeden taraf nasıl değerli olmuştur, nasıl unutulmaz olmuştur. yapmayınız. sizi gerçekten seven insanlara yazık, değmeyecek insanlara verilen sevgi gerçekten hakedenlere verilse idi, bugün herkes birer sevgi pıtırcığı olacaktı, sözlük de gotik hatun bulma derdinden kurtulacaktı, ne bileyim 768 tane eski sevgili başlığı olmayacak, topluma faydalı şeyler yapılacak belki de ülkenin makus kaderi değişecekti. (nası abarttım nası)
bridge adlı kağıt oyununda,oyun bağlamak iiçin yeterli olan durum.4 s=4 pik yani maça.
4 maça yapabilmek için dışarıya en fazla 3 el vermeniz oyunu yapmanız anlamına gelir.
ilişikilerde kaçan kovalanır, yok 4s miş, falanmış, filanmış gibi oyunlardan nefret eden; gerçek duyguların olduğu gibi yansıtılmasından ve de yaşanmasından yana biri olarak söyleyebilirim ki gördüğüm kadarıyla maalesef doğru olan önerme. artık nasıl bir şartlandıysak bizi seveni değil de it gibi süründüreni seviyoruz. sevgimizi göstermiyoruz ki sevdiğimiz şimarmasın. nasıl bir mantık çözemedim ama ilişkiler böyle yürüyor ya da onun için benimkiler yürümüyor. anlamadım ya da anladım da anlamamazlıktan geliyorum.
sahip oldukları sığ psikoloji bilgilerini insanlar üzerinde kullanıp olumlu sonuçlar almaya çalışan şahısların en sık kullandığı kuraldır. bu gibi insanlar kendilerinden psikolojik olarak daha zayıf bir insan seçerler ve bu insan üzerinde kaçan kovalanır ve arzu edilenden çok arzu etmeye aşığızdır gibi yöntemler kullanırlar. evet olumlu sonuçlar da alırlar. ama bu sözde psikoloji uzmanları istediklerini elde etseler bile asla mutlu olmazlar. zayıf insanları elde ederek hayatta tutunmaya çalışırlar sadece.