neresinden yazmaya başlayacağımı bilemediğim maç.
içimden geçenleri yazsam hukuken sakıncılı olacağından silineceği için, olabilecek en seviyeli şekilde yazmaya çalışayım
maç öncesi türk polisinin iç yüzünün "bir kez daha" apaçık görüldüğü maç olmuştur.
sikik sikik nedenlerden, aylar sonra maça gidemediğimden zaten yeterince sıkıntı vardı içimde. son 2 günde 5 saat uyku ile ayakta duramayınca 6 gibi yattım, maça kadar uyuyayım sonra maçı izlerim diye düşündüm.
mvpdirk aradı 6,5 ta. küfür ede ede açtım telefonu 10. çalışından sonra
"olm semt yanıyor, bu yaşıma kadar böyle atmosfer görmedim, herşey süper laaan!, aç hemen tvlere bak" dedi
yataktan fırladım tvyi açtın, baktım ntvspor semtin halini gösteriyor, inanılmaz bir atmosfer var.
orada olamadığım için, içim bir kez daha acıdı.
2 saat sonra yayınlanan görüntülerde ise o atmosferden eser yoktu.
elindeki gücün kontrolünü kaybetmiş yüzlerce türk polisi / elindeki silahlarına mermi süren onlarca askeri görünce tüylerim diken diken oldu.
tv başında, joplanan, tekme yiyen tanıdık yüzleri gördüğümde içimde bişeyler koptu.
kaos ortamında polisi sakinleştirmeye çalışan 45+ yaşındaki cem abinin (3 maç kapalıya giden taraftar kendisini tanır, hasta olur.öyle süper bir adamdır) başına gelenleri gördüğümde gözlerim doldu.
darp edilen bayan taraftarları gördüğümde bundan daha beteri olamaz diye düşünüyordum ki 5-6 yaşında çocukların halini görünce o fikrim de değişti. edecek laf bulamadım.
olayların üstünden 2 gün geçmiş nerdeyse hala nefretim zerre geçmedi.
başta dediğim gibi içimden geçenleri yazamıyorum, varın siz anlayın halimi.
(bkz:
ben böyle işin ta anasını sikeyim)