gözlerinize inanabilirsiniz.. evet pentagram yazıyor orada.. üstelik bostancı gösteri merkezi'nde*, hemide demir demirkan haricinde eski kadro ile.. daha fazla yazamayacağım..
biletlerinin yakın zamanda biletix'te satışa çıkacağının duyumunu aldığım konserdir.. ayrıca evet bu da kesinlik kazandığını gösteriyor.. kendimi dağa taşa vurasım var..
gittiğim harbiye açık hava ile kıyaslamak istemediğim yine de heyecanla beklediğim, türk rock ve metal camiasını feci etkileyen, umarım çoluk çocuk, özenti metalci kardeşlerimiz olmazda ağız tadıyla seyrederiz, dinleriz dediğim konser.
bilet fiyatlarının 4 ocak'a kadar 22,55 ytl olacağı konserdir. bir rivayete göre de 4 ocak'tan sonra bilet fiyatları 55 ytl civarlarına kadar yükselecektir.
en son izlediğim pentagram konseri gibi olmamasını dilediğim etkinlik. pentagram'ı en son izlediğimde pek de memnun kalmamıştım. aslında herşey çok iyi başlamıştı. unspoken albümü yeni çıkmıştı sanırım. grup dvd çekimi için ufak bir konser verecekti. bu konser ücretsizdi ve ücretsiz servis olanağı bile sağlanıyordu. üstelik servisler maslak'ta, orta kapının önünden hareket etti. konserin ayazağa'da yapılmasının getirdiği bir avantajdı bu. şimdi tam olarak hatırlayamıyorum, ayazağa'nın içlerinde, birkaç fabrikanın (deterjan vb.) yanından geçip hangar gibi bir stüdyonun oraya gelmiştik. pentagram orada sahne aldı.
ama ne sahne. seyirciler içeri girip ortam iyice kalabalıklaşınca grup sahneye çıktı. malesef çok ruhsuzlardı. hele hakan o kadar bezgindi ki. seyircinin tepkilerine pek yanıt vermiyordu grup. ne istediğimiz bir şarkı çalındı, ne de bize samimi davrandılar. tamamen robotik bir şekilde dvd kaydı için önceden hazırladıkları programa uydular. lions in the cage'i 3 veya 4 kere çaldılar. bunun sebebi seyircinin nakaratta gerekli tepkiyi verememesiydi. önce alıştırma yapıldı zaten, sözleri bilmeyenler için nakarattaki sözler tekrarlanıldı, ama yine de parçayı 3 kere çaldılar. kayıtlarını bitirince de yapılan o kadar ısrara rağmen bir şarkı fazladan çalmadılar, bis için bekledik gelmediler. çok soğuk bir konserdi.
pentagram'ı o konserle hatırlıyorum şu anda. ancak yıllar sonra bir konser haberi duydum ve arkadaşın da gazıyla* yine gideceğim. bu sefer umutluyum, heyecanlıyım.
bir efsanenin uzun bir aradan sonra muhteşem bir şekilde geri döneceğini düşündüğüm,gidemeyecek olmanın şiddetli biçimde beni üzdüğü konserdir.ama dvdsinin çıkacak olmasıyla ilgili haberlerde bu üzüntüyü bir nebze olsun dindirmiştir.
istanbulda ikamet etmeyen bünyenin kaçırdığı milyonlarca müthiş etkinlikten sadece birisidir. dvd çıkarsa belirtildiği gibi dvdsi ile idare edilecek konserdir.
aylar öncesinden duyulduğunda "allah allah!!!" nidalarıyla telefona sarılıp bilet aldırtmış olmama sebebiyet veren, bugün pentagram formasını, yarın ise konserin özel basım tişörtünü alacağım hayatımın en güzel konserlerinden biri olacağını düşündüğüm konser...
evet helecanla geri sayımdayız, bekliyoruz, "türkiye nin metal tanrıları" nı izlemekten son derece mutlu olacağız, söz sende canan...
yarın olacak olan bu inanılmaz özlemle, hasretle beklediğimiz grubun konseri için şimdiden heyecanlanmaya başladık bile. 2 gün önceye kadar az sayıda kalan konser biletleri de an itibariyle alınan habere göre tükenmiş bulunmaktadır.
an itibariyle tükenen biletler nedeniyle pentagram'ın 25 mart 2007 tarihi itibariyle bostancı gösteri merkezi'nde bir konser daha vereceği duyurulmuştur.
fiyat yine 28 ytldir.