- baba ben niye böyle bir insan oldum ?
- lan sok şunu insan gibi bi yere, elinde ne geziyorsun !?
- dezavantaj bu baba, anladın mı dezavantaj !
- içeri sok onu. efendi otur...
- nedir benim bu çektiğim, yeter ya yeter ! tap ! tap ! tap ! [masaya vur.]
- ulan yemek yiyoruz biz orda hayvan oğlu hayvan !
- yeter yaea ! [ileri geri salla.]
- sallama onu babaya !..
öncelikle 34 cm uzunluğundaki bir penise sahip birey balta olmaya adaydır.. aslında çoğu ilerleyen evrelerde bilinen birer balta olacaktır.. uzun penis boyu ile sevişmelerin aranılan erkeği olma yanılgısına düşecek, belgesellerde izlediği aygıreşek birleşmelerinden zevk alacaktır..
ne ellerini doğru düzgün kullanabilecek ne de allah'ın bahşettiği en büyük lütuf olan olan dilini.. çünkü penis boyunun uzun olmasının verdiği demarke ile tüm üstünlüğün kendisinde olduğunu düşünen mazoşist bir erkek güdüsüne sahip olacaktır..
dilsel becerilerden yoksun, atraksiyon yeteneksizi, bir kaç cinsel pozisyon dışında, onların tabirleriyle( yat-domal), özürlü.. cinsellik konusunda boş bir insan..
en önemlisi sex'de kadın hakimiyetinin önemini kavrayamayacaktır.. kendisini o kadar yüce bir şahsiyet, eros olarak tanımlar ki uzunluktan ötürü; kadının yaratıcılığı, üstünlüğü, sex konusunda doğuştan özgün sezgileri.. bunlardan bihaber balta balta sürdürecektir sex hayatını..
cinselliği tek boyutlu ve penis uzunluğuna endeksli yaşayacak ve karşı cinsin her durumda bu eşsiz penisten tatmin olacağı yargısına varacaktır.. ki büyük bir hatadır bu..