metrobüse binerken ' bak, bak, bak, bak eskiden 78'di, gittim söyledim 34 yaptılar, ben de insanım yani ' gibi monologlar yaşayabilirsiniz. malum 34 cm ise hiç bir tanıdığınız sizinle metrobüse binmez.
he bir de bindikten sonra 34 cm çapınızda kimse olmaz, rahat bir yolculuk edersiniz.
edit: tahmini verilere dayanır.
oturduğun yerden yanındaki hatunun fırına mercimeği(!) verebilme vb... bi filmde gördüm ordan biliyorum. önlerinde çay kuruyemiş filan vardı, takılıyolardı bi yandan.
daha yararlarını pek göremediğim sözde avantajlar.
(bkz:
yerse)
yeteri kadar esnek ise götüne sokmaya da yarayabilir.
yedek bacağınız vardır ancak duruma göre çok bacak hiç bacaktır, olay beyinde biter der ve uzaklaşır genç adam.
eliniz dolu olsa da zile basabilirsiniz.
memleket nere şeklinde saçma sapan sorulara maruz kalmazsınız. olur da bu soruyu sorma gafletini düşen biri olursa sallaya sallaya "sappına kadar istanbulluyum" dersiniz.
ihtiyaca göre
kriko olabilir.
doğal yollarla beyzbol oynayabilirsiniz. sopasız.
+34 cm penisim var
-napak aq.çevir götüne sok.
+bil istedim
-iyi bok yedin.bununla mı ölçtün?
+he
-bu milimetrik olm santimsel değil
+...
belki alakalıdır:
(bkz:
bamya)
-merhaba ben hede, bu da penisim hödö. biraz fazla olduğu için onu artık ayrı tanımlıyorum. bu da bunun tek yararıdır bana efendim.
gibi diyaloglar oluşabilir.
aniden çıkan bi kavgada sopa niyetine kullanabilir.
xx pns 34 plaka alınabilirse avantaj halka arz olur.
penis sahibi(mal varlığı sanki) gay bir insansa kendi kendini tatmin konusunda çığır açabilir.
yaklaşık 1 feet eder. 300 feet'ten sikinin doğrultusunda düşen biri için 299 feet'ten düşme etkesi gösterir, avantaj mıdır? evet, avantajdır.
gay bünyeler için büyük bir avantajdır heralde. çevirip kıçlarına sokabilirler.