belki ilginizi çeker
  1. · abi bak bunu kesin yaz sözlüğe
  2. · yaran diyaloglar
  3. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · okan bayülgen
  2. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  3. · erkekte ses tonu
  4. · ugg
  5. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  6. · ugg düşmanı ezik kızlar
  7. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  8. · 4 mart 2007 fenerbahçe sivasspor maçı
  9. · blue monday

32click  

1. yaptığım her türlü iğrenç espirileri anlamamış ayağına yatan, lisede yanıma oturma gafletinde bulunan, gece yarısı telefon edebileceğim, her zaman yanımda olduğunu bildiğim, biraz narsist, oldukça aşık, mükemmel dost kişisi. hoşgeldin nesildaşım.
    (manco, 28.08.2009 20:22)
  2. ıspartalı olmadığına üzldüğüm* 6.nesil yeni yazar. hoşgelmiş, sefalar getirmiş.
    (ozgurce, 29.08.2009 15:28)
  3. an itibariyle tavla oynayan, mars olmasını istemediğim kişilik. kırık var kızım orda görmüyor musun? *
    (manco, 25.09.2009 16:11)
  4. istediğim zaman istediğim filme zorlada olsa götürebileceğim dostum. kıyamaz yalvarışlarıma. en sevdiği film serisinin yeni filmine gitmek yerine, sırf ben istiyorum diye aptal bir korku filmine girmiştir bir zamanlar. hala da o filmi izleyemediğinden yakınır durur. en sonunda da izlediği filmi tekrar izlettim hemde aynı salonda. bir tek yanındaki arkadaşı değişti. iyimser olması gerekir yanında ben varken izleme şansı buldu çünkü *
    (manco, 23.11.2009 23:52)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil