(bkz:
headfucker)
kendilerini değişime hazırlamaya başlamışlardır sanırım.
şafağı şimdiden saymaya başlayan yazarlardır.
(bkz:
oert)
sevgilinin kalbi kontenjanından ben. gideceğiz ve geleceğiz umarım kısa! sürede sağ ve salim
(eloli, 24.03.2009 02:59)
(bkz:
timmy)
az ama öz görünmeye çalıştığım sözlükte 327. dönem ile askere gidecekler arasındayımdır.
(timmy, 26.03.2009 00:27)
sonuçların açıklanmasını 4 gözle bekleyen yazarlardır.
aralarına dahil olduğum sözlük yazarları grubudur.
halen sonuçları açıklanmayan askerlerdir bunlar.
atlet,
don,
çorap ve
casio f-91w saatlerini almış ve hüzünle sonucu bekleyen yazarlardır.
pudra, kulak tıkacı ve ayakkabı tabanlığı ise isteğe bağlı olan grup.
entry girilecek!gir!
(bkz:
solucandil)
an itibariyle sınav sonucu bekleyen yazarlardır. benim de dahil olduğum yazar grubudur.
istediğim yer gelirse benim de içinde bulunduğum grup. ama gelmezse daha çok çalışıp şansımı 329. dönemde bir daha deneyecem.
artık demir almak zamanı geldiyse bu limandan
hatay'a giden bir gemi kalkar bu limandan...
(bkz:
ameleperver cemiyeti)
şahsım islahiye/gaziantep'e doğru yol alacak yarın sabah itibariyle. askerliğimin bitiminde çuvalla giri ile döneceğim kesindir.
casio f 91w saatimi aldım, hazırım ben.
şahıslarını izmir gaziemir 3 üncü kara havacılık alay komutanlığında bekleyeceğim valizlerine yardım edeceğim bilet ve de poşet yazarlardır.
ayrıca;
(bkz:
ben mi gideyim)
önümüzdeki birkaç ay zamanın sanki hiç geçmiyor gibi hissedecekleri, kendilerini sanki askerde doğmuş gibi hissedecekleri, seneye bu zamanlar ise önemli bir kısmının kendini askerlik yapmamış gibi hissedecekleri(askerliği unutacakları) yazarlardır. hayırlı teskereler dilenmektedir.
ankara / etimesgut ulaştırma ağır oto alayı'na gelmiş olanlara her türlü yardım ve desteğe açık olduğum yazarlardır. uzun dönem asker dövülür, ızdırap olunur, komutanlarla diyaloglarda yardım edilir, gibi.
yarın
* plakalara düşecek sözlük yazarlarıdır.
sivil olan yazarlardır.
hürdürler.
askerliği unutmuş yazarlardır.