319 dönem yedek subay sınavına girecek sözlük yazarlarıdır. cümlemize hayırlı tezkereler şimdiden.
(bkz:
neverwinter nights)
1-25 kasım arası meşhur sarı zarflarını almak için askerlik şubelerine gitmeleri gereken yazarlardır.
dahil olduğum yazarlar topluluğudur.
içinde bulunduğum kaderdaş yazarlardır. kasım ayı içerisinde görevimiz tehlike misali sarı zarfları hayatlarının önünde tutmaları gerekmektedir.
tüm
317 nci kısa dönemlerin, dört gözle gelmelerini bekledikleri, askerliğin bitteceğini müjdeleyecek olan, torunları.
bu şafaktan sonra ben mi müjdeleyim, 319'lar müjdelesin. şiiri de yazıyım tam olsun;
torun,
geceler uzun,
ötmez borun.
öterse borun,
ben o .öte korun.
(bkz:
torun)
öncelikle 317. yedek subay olarak hepsine şimdiden hayırlı teskereler dilemekteyim.her zaman en erken siz gidin evrak işlemleri için sonra siki tutuyorsunuz ki kendimden biliyorum. içiniz rahat olsun. günler gelecek geçmeyecek ama bitecek. kafanızı yormayın.
içinde olduğum, hasretle ve tırsıyla beklemekte olan gruba dahil olan yazarlardır.
tertiplerim, ben.
10 aralık 2007 sabahını iple çeken tertiplerimdir.
hayırlı teskereler dileyip, güzel anılarla dönmelerini bekleyeceğimiz kardeşlerimizdir.
askerlik görevini en iyi şartlarda tamamlayıp dönmelerini dilediğim genç itüsözlüklüler kümesidir.aman da büyümüşler de askere giderlermiş...
torunlarımın 3. dereceden torunları olarak hayırlı yolculuklar dilediğim yazarlardır. burada sıcacık masa başında 5.5 ay nasıl hızlı geçiyor anlamıyoruz ama inanın her sabah 5te kalkıp o ağır postalları kamuflajları giyerek başlanan o günün geçmesinin bir hafta gibi geldiğini göreceksiniz. döndüğünüzde çok şeyi değişmiş bulacaksınız, kendinizi daha da olgun göreceksiniz...
bol bol karikatür dergisi alın yanınıza, çok zamanınız olacak, ciddi bir ilgi alanınız varsa (yabancı diller, gramerler, romanlar vs ) konuyla ilgili bir yığın kitap alınız, çok boş vaktiniz olacak ve okumadan inan zaman geçmek bilmeyecek.
ve en önemlisi, uzun dönemlerle baştan sona mesafeli olun çoğunluğu iyi çocuklar olsa da sizin çavuş rütbenizi sallamayıp devrecilik yapmaya çalışıp size bulaşık yıkatmaya çalışacaklar.
en önemli not: yanı başınızda bir kaymakamın, bir yüksek mühendisin 19 yaşındaki bir uzman çavuşun yat demesiyle yerde sürünmesi hayatı kavrayışınızı değiştirebiliyor evet.
allah sabır versin.
forumlarda dolaşan haberlere göre bugün saat 19.00'da sınav sonuçları açıklanacak olan yazarlardır.
(bkz:
ben onların yalancısıyım)
(bkz:
hayırlı olsun)
2 gün sonra birliklerine teslim olacak olan ancak sınav sonuçlarının açıklanmamasından dolayı hangi birliğe teslim olacağını bile bilmeyen benimde içinde bulunduğum yazar grubudur.
bu arada bu döneme mensup yedek subay adaylarının gitmeden facebook'ta grup kurmuşluğu da vardır.
http://www.facebook.com/...
tarafımdan kendilerine eğitim verilecek sözlük yazarlarıdır. 317. kısa dönem olarak askerliğini edirne keşan'daki 102'nci topçu alay'ında yapmakta olan bendeniz eğitim çavuşu olarak 200 adet 319. kısa dönemin başına verildim. bulunduğum yere düşen sözlük yazarları varsa benimle irtibata geçebilirler. bi kolaylık yaparız. (gülcük)
o değil de... sakın gelmeyin arkadaşlar buraya. ızdırap olurum hepinize. kar da yağıyor zaten. yat-kalk, çök-kalk, çömel-kalk yani... (ehehe)
askerliklerini bitireli 5 ay olmuş ve askerliği neredeyse unutmuş tertiplerimdir.
(bkz:
hey gidi günler hey)
asteğmen rütbesi ile yapanlar gün itibariyle terhis olmuşlardır.