bugün itibariyle vuku bulan olaydır. 6. nesil okurların yazabiliyor olabilme ihtimali çok yüksek. başka bir görüş te wondrous'un sözlük yazarlarıyla taşak geçtiği yönünde. artık ilerleyen saatlerde nedir ne değildir tam olarak anlaşılır.
not: o değil de bana asıl koyan "drps çıkış yap çıkış" şeklinde bir giri gördükten sonra çıkıp girip sonra da various artists nickiyle yazacağımı zannetmem oldu. meğerse bir daha girmemek lazımmış aslını söylemek gerekirse bu giri (bkz: @3282464) de kontrol içindi.
yazarların da çık git yaptıktan sonra içlerinde kalan her şeyi ortaya dökmeleriyle ateşlenen vakadır.ilan-ı aşklardan, her daim sinir oldukları yazarlara bodoslamadan girmelere kadar fena şeyler oluyor.
31 mart 2009 tarihi ile boy gösteren, seyir zevki ile hoş dakikalar yaşatan olaydır.
various artists adlı kişinin -ki okur olarak gözükmektedir kendisi - sözlükte sık sık düşülen hataları yaptığı, "abi noldu da çaylak oldum ben yeaa", "sözlükten niye atıldım ben yaw" gibi sorulara adeta girileri ile cevap veren olaydır.
tek dilek diğer yazar kişilerin de various artists'e katılıp burayı bir şölen alanından çok enkaz yerine dönüştürmemeleri, yoksa çok yazar bu gece bir çift kanada sahip olacaktır.
sanırım, bir takım yazarların -ki moderatörler olması muhtemel- bir süreliğine girdikleri yazıların altında various artists nicki görünüyor. yani sadece tek bir kişi yazmıyor, various artists esprisi de orda zaten. ancak 31 mart'ta 1 nisan şakası yapan tezcanlı arkadaşlar kimlerse tebrik ediyorum.
içini dökmek isteyen ne çok yazar varmış yahu dedirten vaka. gıcık olduklarına, sevdiklerine, sinir oldukları giriye boy boy giydirildi.
şaka sonrası editi: önceleri komik falan dedik okuduk güldük. hatta ilk başlarda iyiydi bile.. sonradan da bir gerçeği ortaya koydu. kurallar olmadan nasıl olacağını. yani bir girimiz silinince dünyayı dar ettiğimiz moderatörlerin aslında o kuralları boşu boşuna koymadığını, bunu kullanacak nice türk evladnın bulunduğunu gösterdi. ders verdi aslında şaka. hani böyle güldürürken düşündüreninden.. düşünsenize öyle bir sözlük olduğunu. nasıl yazabilirdik ki oraya. bir yazıp bin düşünerek girdiğimiz girilere ne olurdu bir düşünün. anlaşılan o ki biz bize yöneltilmiş sınırlara mecburuz. çünkü sınırlarımızı kendimiz asla koyamıyor bilmiyoruz.