|
|
- beyonce ve shakira gibi seksi olma misyonunu üzerine almış insanlar topluluğudur. alsınlardır, yapsınlardır, kendilerini kendileri düşünsündür.
- 31 çekmek ne ayıp ne de günah olduğuna göre, üstelik sapık ruhuna sahip bir insanın sapık hayaller kurması için mini eteğe dekolteye falan ihtiyacı olmamasını gözönünde bulundurursak durumunda hiç bir berbatlık olmayan insandır. 31 malzemesi olmak ne demek ya, sen cinsler üstü bir insan mısın ki başka bir insan seni arzuladığında zavallı oluyorsun ? ya da bir kadın herhangi bir erkeği düşünüp mastürbasyon yaptığında karşısındaki erkek zavallı mı oluyor malzeme olduğu için? ayrıca malzeme olmak ne demek, hepimiz insanız ve sevişiyoruz, sevişemediğimizde de hayal kuruyoruz, yok malzeme falan. olay budur.
- (bkz: jenna jameson)
(deget, 31.07.2007 22:50)
- *herşeyin farkındayım bakkal efendi..
-(eyvah, veresiye defterini şişirdiğimi anladı galiba)
-eee, valla isteyerek olmadı, çırağın hatası, hem matematiği iyi olsa şimdi burda olmazdı di mi ama(sırıtarak)
*ayy bir de çırak he, valla polis çağıracam..
**polis gelir..
*ay memur bey, bu bakkalla çırağı beni hayal edip, hayal edip 31 çekiyorlarmış..kendi ağızlarıyla itiraf ettiler..
-yok memur bey, valla öyle bir şey yok..
***sus lan, terbiyesiz adam, yapmışsın iste..sen de kadın böyle sebeplerle emniyeti meşgul etme, hadi defolun lan şimdi..
- ebru şallı. hatta bir röportajını okumuştum zamanında. diyordu ki "benim resimlerine bakarak mastürbasyon yapabilirler. bu beni rahatsız etmiyor.".
helal olsun dedim ve hemen oracıkta asılmaya koyuldum. önüme çıkan bu şansı değerlendirmeliydim!
- duruma göre değişen bir olgudur , kadınına göre değişir yada. kimi bu durumdan sonra düşman olur , kimi parmağına alıp oynatabilecek bir kapasiteye erişir. gariptir bu işler , hatun kısmına akıl sır ermez.
- an itibarı ile sevinmesi gereken kadındır. 40'lı yaşlarda bu duyguyu çok arayacaktır zira.
tadını çıkart ablacım. mental mastürbasyon gibisinden. yes.
- farkında değilmiş gibi davranan kadındır. öylesine rahat hareket ederki, pozitif feedback ile daha çok malzeme olur.
- mahkemeye başvurursa avcunu yalar. bu memlekette düşünce özgürlüğü diye bir şey var arkadaş.
- (bkz: paris hilton)
|