belki ilginizi çeker
  1. · daddy cool
  2. · elano baros keita üçlüsü
  3. · harry kewell
  4. · shabani nonda
  5. · arda turan
  6. · oh oldu a k melih ine
gündem
  1. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  2. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  3. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  4. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  5. · öğretmenler günü
  6. · yasaklanması gereken şeyler
  7. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  8. · dirk nowitzki
  9. · 9 mayıs 2007 kayseri erciyesspor beşiktaş maçı

31 ağustos 2009 ankaraspor galatasaray maçı  

sayfa  / 2
  1. yenikent asaş stadyumu'nda saat 21.00'de başlayacak olan ve hakem kuddusi müftüoğlu'nun görev alacağı turkcell süper ligi 4. hafta mücadelesi...
    (mgun, 27.08.2009 11:36)
  2. 1-4 1-3 gibi skorlarla bitmesi muhtemel maçtır.
    (myth, 27.08.2009 12:34)
  3. 2009 2010 uefa ligi kuralarının, futbolcuların kafalarını karıştırmaması gereken, futbolcuların da rehavete girmemesi gereken maç olacaktır. *
    (xanobachewsky, 28.08.2009 00:24)
  4. 45 lira olan biletleri ile can yakan karşılaşmadır. o değil de sadece kale arkaları satışta bu maç için. maraton ve numaralı biletleri kim kime dağıtacak allah bilir. samuray gökçek de ankaragücüne başkan oldu. maçtan sonra 9-10 topçunun ankaragücüne geçmesi düşünülüyor. hadi hayırlısı
    (curvaturkey, 31.08.2009 14:33)
  5. galatasarayımızın 4. lig maçıdır. bana gelen son bilgiye göre;
    galatasaray leo franco, sabri, emre aşık, servet, hakan balta, mustafa sarp, mehmet topal, keita, arda, elano ve baroş ilk 11 ile oynayacaktır.
    (zenci sokağındaki solaryumcu, 31.08.2009 15:11)
  6. şampiyonluk yolunda ligin en iddialı takımınlarından olan galatasaray'ın mutlaka kazanması gereken maçtır.önceki haftalarda galatasaray'ın yaratmış olduğu zevk verici hücümların benzerleri galibiyeti kolaylaştırabilir.
    (crocodile, 31.08.2009 15:21 ~ 15:22)
  7. 4. haftanın son maçıdır. 21:00'de başlayacaktır.

galatasarayımızın; leo franco, sabri, emre aşık, servet, hakan balta, mehmet topal, mustafa sarp, keita, elano, arda, baros ilk onbiriyle sahaya çıkması beklenmektedir.

(bkz: kuddusi müftüoğlu)
    (xanobachewsky, 31.08.2009 20:31)
  8. leo franco
    sabri sarıoğlu - servet çetin - emre aşık - hakan balta
    mehmet topal - mustafa sarp
    arda turan - elano blumer - abdul kader keita
    milan baros

11'i ile sahada galatasaray. ilk saniyelerde elano çok şık bir pas verdi. süperdi.
    (yaratıcı nick bulamadım, 31.08.2009 21:02 ~ 21:03)
  9. dakika daha 3-4 ken maçın hareketli ve zevkli geçeceği anlaşıldı..

bizede iki takıma başarılar dilemek düşüyor..
    (kişisel olmayan ileti, 31.08.2009 21:07 ~ 21:36)
  10. mehmet topal'ın bok gibi oynadığı maç. öyle böyle değil ama yana pas veremiyor. nolmuş bu adama böyle anlamadım.

onun dışında sıkıcı maç. kaleye şut yok gibi.
    (yaratıcı nick bulamadım, 31.08.2009 21:35)
  11. servet çetin'in 35 metreden şut denediği maçtır. allah'ım daha neler göreceğiz.
    (be realist demand impossible, 31.08.2009 21:42)
  12. nedense hala sabri'nin orta yapamadığı, sabri'nin kanadı değil de hakan baltanın kanadı'nın otobana döndüğü maç, en azından ilk 45 dakika itibariyle.
    (and then there was silence, 31.08.2009 21:49)
  13. ilk yarıda galatasaray'ı rölantiye almış bir durumda seyrettik.ikinci yarıda bu rehavet devam ederse sürpriz yapabilirler.tabi ki beklenmedik bir durum.
    ankaraspor deplasmanının üç büyüklerin puan bırakmak konusunda oldukça cömert davrandığı bir deplasman olduğunu da eklemek isterim.
    (firatwithin, 31.08.2009 21:54)
  14. ilk yarısı 0-0 berabere bitmiş olan maçtır. ilk yarı izlenimlerine gelecek olursak;
    - hakan balta bugün çok kötü. sol kanat yolgeçen hanı gibi. ömer aysan kaç tane bindirme yaptı sayamadım. ankaraspor'un kayda değer hava hakimiyetine sahip bir forveti olsa bgol bulmaları işten bile değildi.
    - elano daha tam olarak uyum sağlamamış gibi. baros'un arkasındaki üçlünün ortasında başladı ama maalesef sırıttı. doğru dürüst topa basıp dağıtamadı. 25.dk dan sonra arda ortaya geçti. elano ile keita yer değiştirerek oynadı.
    - ortada mustafa sarp ve mehmet topal arasında da bir uyumsuzluk görünüyor. ayhan'ın ortasahayı çekip çeviren oyunu bugün bu iki futbolcu tarafından oynanamıyor. mehmet topal biraz paslanmış gibi.
    - galatasaray duran toplarda çok başarılı. bugün biraz şanslı ve biraz becerikli olsalardı iki gol atabilirlerdi.
    - ilerleyen dakikalarda gol gelmezse elano - kewell değişikliği muhtemel. arda ortaya kewell sola.

ara ara parlasa da biraz sıkıcı bir tempoda oynanıyor.
    (altan ve babası, 31.08.2009 22:03)
  15. daddy coolun goluyle 1-0 öne geçtiğimiz maçtır.
    (zenci sokağındaki solaryumcu, 31.08.2009 22:32)
  16. golü atan isim harry kewell'dır galatasaray'da. olm adamın adını niye yazmıyorsunuz.
    (yaratıcı nick bulamadım, 31.08.2009 22:34)
  17. (be realist demand impossible, 31.08.2009 22:38)
  18. nonda'nın golüyle 2-0 oldu. oh rahatladık , pek güzel oldu.

edit: tam da nevizade geceleri'ne başlarken geldi gol. asist aydın.
    (yaratıcı nick bulamadım, 31.08.2009 22:40 ~ 22:41)
  19. nondaaaaa 2. golümüzü attı. 2-0 olan maçtır.
    (zenci sokağındaki solaryumcu, 31.08.2009 22:41)
  20. nondaaaaaaaa.... hayat onda 2-0
    (sipidiksipidikyuzenbalik, 31.08.2009 22:41)
  21. değişikliklerin böyle sonuç vermesi gayet güzel tabi. sonradan kim girdiyse gol atmıştır.

yedek kulübesinin zenginliği bu olsa gerek.
    (destan yazan, 31.08.2009 22:42 ~ 22:44)
  22. böylesine bir maç... muhteşem paslar ve hücum organizasyonları izliyoruz...

kewell'ın bir şutu daha kaleciden kornere...

sanırım hayatının gecesini yaşıyor ankara kalecisi...
    (sipidiksipidikyuzenbalik, 31.08.2009 22:48)
  23. ikinci yarı başlarken ilk yarıdaki oyunun beraberinde getirdiği soru işaretleri kafaları kurcalamaya başlamıştı. acaba galatasaray güle oynaya yendiği bir kaç maçtan sonra ilk defa takılacak mıydı ?
    bu sorunun cevabını frank rijkaard net olarak verdi. dakikalar yaklaşık 60 ı gösterirken elano ve baros çıktı yerine kewell ve nonda girdi. bu oyuncu değişiklikleri sonrasında galatasaray' ın golleri bu iki oyuncudan geldi. ikinci golün asistini de keita nın yerine giren aydın yaptı. yani oyuncu değişikliği sonrasında oyuna dahil olan 3 oyuncu maçında kaderini değiştirdi.
    galatasaray bugün iyi oynamadı ama önemli olan iki husus vardı. bunlardan birincisi kötü oynarken dahi oynadıkları sisteme bağlı olarak oynadılar. maçın son 20 dakikasına girildiğinde dahi acele etmeden geriden oyun kurarak çıkmaya çalıştılar ki bu uzun zamandır galatasaray' da görünmeyen bir sisteme bağlılık alametiydi. ikinci husus ise eldeki yıldız ve sonucu değiştirebilecek oyuncuları kullanmak ile ilgiliydi. kötü oynadı ama öyle noktalarda öyle hareketler yaptılar ki maç bir anda 10 dakika içinde galatasaray'a döndü.
    bugün galatasaray açısından maçın tek sırıtan ismi hakan balta oldu. hem defansta hem de ofansta beklenen oyunu oynayamadı. bunun yanında orta saha ikilisi topal ve sarp ise sırıtmadılar ama şahsen oyuna daha fazla ağırlık koymalarını beklerdim.
    baros ilk defa bir maçta hakeme neredeyse hiç müdahale etmedi. özellikle geçen hafta oynanan bir maçtan sonra bu konunun yönetim tarafından kendisine hatırlatıldığını ve onun sebebi ile bu şekilde davrandığını ümit ediyorum.
    ankaraspor çok güzel top oynadı. bu takımda ve hocasında çok iş var. gökçek hanedanlığının kafası biraz çalışıyorsa jürgen röber' i ankaragücü'nün başına getirir.
    (altan ve babası, 31.08.2009 22:53)
  24. maçı internetten okuyarak takip ediyorum şöyle birsey okudum.çok hoşuma gitti.paylaşmak istedim

81' ankaraspor'un sağ kanattan kullandığı korneri savunmasına yardımcı olan nonda kafayla uzaklaştırdı.

80' kewell'ın sol taraftan yaptığı ortada servetin kafası az farkla dışarı gitti.

çok hoşuma gitti.dakika 80 defans oyuncusu servet hücumda gol ariyor.bir dakika sonra forvet nonda defansta top uzaklaştiriyor.bu da yardımlaşmanın olduğunu gösterir ve umut verici bir gelişmedir.
    (mkopaw, 31.08.2009 22:54)
  25. sabri sarıoğlu'nun bir kez daha isabetli hiçbir orta yapamayarak beklentilere sonuna kadar cevap verdiği bir maç olmuştur.
    (altan ve babası, 31.08.2009 22:56)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil