|
|
- (bkz: ben bugün bunu gördüm)
takdir ettiğim bir durum. ne parlak bir zeka(!) diye düşündüm.. peki sonuçta ne oldu hepimiz kendisinin 30-60 gb lık bir ipoda sahip oldugunu gördük. parlak zekasından(!) etkilendik. acaba şuan kendisi hakkında başlık açtığımı biliyor mudur?kendisini anlatmak için hayatımdan 5 dakika harcadığımın farkında mıdır? ayrıca kızlar neden parlatıcı gibi basit ve renksiz bişeyi sürmek için ayna ihtiyacı duyarlar? bu kız ipodu sadece ayna olarak mı kullanıyor?(poppy, 06.03.2007 01:54)
- "çok para verdim, birkaç fonksiyon daha ekleyeyim de boşa gitmesin" mantığındaki bir insan evladıdır.
(wykka, 06.03.2007 01:55)
- çok güzel kız i pod'u çatlattı denebilir.
ek bilgi:çukur i pod ışığı toplar(akarui, 06.03.2007 02:07 ~ 02:10)
- suyu, önünde duran bardağı, cep telefonunun ekranını ve dahi metal kaleminin-şayet varsa- kavisli yüzeyini bile ayna olarak kullanma potansiyeline sahip kızdır bu.
zira periyodik olarak yoldurduğu kaşlarını, "en bi aptal sarışın sarısı"na boyattığı saçlarını, dolgun görünsün diye "dışarı dışarı" taşırdığı "lipstick"li dudaklarını zaptedebilmek maksatlı kontrol ediyordur garibim kendini, işi budur, gücü budur..(dirtypain, 06.03.2007 02:11 ~ 14.03.2007 01:53)
- (bkz: i pod i pod söyle bana)
(bkz: kim daha mal bu dünyada)
- i pod u sadece ayna vazifesiyle kullanmıyorsa bir sorun yoktur zannımca gerçekleştirdiği eylemde. kime niye batmaktadır; işin o kısmı düşündürür insanı.
- en az, sırf güzel olduğu için bir kızın peşinden koşan, geçici bir süre akıllarını kullanamayan erkekler kadar bir yerlerde yanlış yapan kızdır. onların amacına hizmet eder, güzel görünmeye çalışır. sonra böyle itü sözlükte genellenir. böyle bir kızdır işte. burda genellenmesi gereken tek şey bu kızın hedef kitlesidir.
- zengin kızdır.
biz hâlâ tek kasetçalarlı arçelik teybin antenini ayna olarak kullanalım, millet mp3 çaları, üstelik ipod'u, üstelik 30gblık ipodu ayna olarak kullansın.
(bkz: adaletin bu mu dünya)
- gerektiğinde cep telefonun siyah ekranını ayna olarak kullanıldığını düşünürsek çok da normal bir durum..keza çok kadın bir yere gitmeden önce ve aceleyle çıktıysa kendini az buçuk görebilmek için ya dikiz aynalarını kullanır yada geçtiği binaların camlarını veya da elinde bulunan herhangi bir yansıtıcı nesneyi..
durum böyleyken elinde geniş ve siyah,yansıtıcı bir düzey bulunan bir kadın ipod'u hayli hayli ayna olarak kullanabilir ve akıllı olarak lanse edilebilir..bu kişi aynı zamanda hiçbir şekilde bayanlar tarafından ilginç bulunmaz.kız parayı bastırmış almış 30gblık ipodu..ister müzik dinler,ister film izler, isterse ayna olarak kullanır..bu kızı buradan tebrik ediyor,apple bilgisayarının ekranını karartıp ayna olarak kullanmasını tavsiye ediyorum..
- şahanın türk mucidle alay ettiği skeçte adamın bulduğu "gazoz kapağı açacağı" gibi bir kullanım yakalayan radikal kız...
(bkz: gerizekalı)
" benim değil mi istediğimi yaparım, o kadar para saydım ben" diyerek bizi bozacak olan kızdır...
|