belki ilginizi çeker
  1. · riverside
  2. · echoes production
  3. · 31 ekim 2007 riverside istanbul konseri
gündem
  1. · boylumlama
  2. · 8taş deyip f3n3rbahç3 lafına bozulan ezik fenerli
  3. · bir kadının bilmesi gerekenler
  4. · the twilight saga new moon
  5. · yasaklanması gereken şeyler
  6. · yetenek sizsiniz türkiye
  7. · ece gürsel
  8. · hiç akıllı bakınız kullanmayan yazar
  9. · picking

30 ekim 2007 riverside istanbul konseri  

1. masstival 2007'de tanışarak ağzım açık izlediğim müthiş grup riverside'ın beyoğlu hayal kahvesinde gerçekleştireceği iki konserden ilkidir. bir diğeri için:

(bkz: 31 ekim 2007 riverside istanbul konseri)
    http://www.echoesproduction.com/...
    (whisperer, 13.08.2007 18:17)
  2. masstival 2007'de izleyemeyenlere, kaçıranlara oldukça güzel bir haberdir, oleydir, yehudur. bu sefer kaçmasına izin verilmeyecektir.
    (kejura, 13.08.2007 18:54)
  3. neden daha büyük bir mekanda yapılmıyor sorusuna bülent burgaç tarafından "sadece bilenler izlesin bu özel grubu istedik, isteseydik yeni melek'e de aldırabilirdik" gibi bir cevap verilmiş olan konserdir.
    (almanlar yenilince biz de yenilmiş sayıldık, 21.08.2007 16:18)
  4. bilet fiyatları şu şekilde olan konserdir :

tam: 39,50 ytl öğrenci: 34,50 ytl

ayrıntılı bilgi olarak http://www.biletix.com/... linkine başvurulabilir.
    (kejura, 27.08.2007 19:29 ~ 19:30)
  5. öğrencilere yapılacak olan 5 ytl'lik indirim için biletix'e minnettar olduğum konserdir.
    (almanlar yenilince biz de yenilmiş sayıldık, 27.08.2007 21:57)
  6. kulaklarımızın pasını silen bir konser dahadır. son albümü yeteri kadar dinlememiş olmanın hüznü ile gitmiştim ama eski parçalardan da takip edebildiğim kadarı ile, loose heart, conceiving you, "the piece reflecting the mental state of one of the members of our band" ve çalınmasını çok istediğim the curtain falls çaldılar. bunun dışında sanırım reality dreamlerden birini yardırdılar, kaçıncısı olduğunu hatırlayamıyorum(ve yeni albümden çalınanları yazamıyorum).

konserde yaklaşık 150 kişi vardı. zaten alan da dar olduğu için yeterli bir rakamdı. alanın darlığı dışında sahne de çok dardı ve sahnede davul, klavye ve bas gitar(vokal) çalındı. gitarist ise merdivende çaldı, ehe!?...dediğim gibi alan dar olduğu için adamlar bis'e de gidemediler. "düşünün ki biz şimdi sahneden gittik, ne tepki verirdiniz?" dediler. tepki verdik. "tamam tamam, şimdi geri dönüyoruz merdivenlerdeyiz" dediler. bir tepki daha verdik ve "ve işte sahnedeyiz" dediler ve parçaya giriştiler. bu şekilde bir sanal bis daha yapıldı. konser başında ve sonunda sahneye çıkmak için aramızdan geçtiler, böyle de aile ortamında bir konserdi işte*

ses düzeni harikaydı. konser boyu hiç bir aksaklık yaşanmadı ve bütün enstrümanlar yeterli derecede duyuldu. grubun performansı da üst düzeyde olunca organizatör echoese teşekkür edildi. yazımı sonlandırırken kendilerine teşekkür ediyor, bir dahaki konserde görüşmek üzere diyorum...
    (petrucciante, 31.10.2007 01:23 ~ 01:27)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil