kulaklarımızın pasını silen bir konser dahadır. son albümü yeteri kadar dinlememiş olmanın hüznü ile gitmiştim ama eski parçalardan da takip edebildiğim kadarı ile,
loose heart,
conceiving you, "the piece reflecting the mental state of one of the members of our band" ve çalınmasını çok istediğim
the curtain falls çaldılar. bunun dışında sanırım
reality dreamlerden birini yardırdılar, kaçıncısı olduğunu hatırlayamıyorum(ve yeni albümden çalınanları yazamıyorum).
konserde yaklaşık 150 kişi vardı. zaten alan da dar olduğu için yeterli bir rakamdı. alanın darlığı dışında sahne de çok dardı ve sahnede davul, klavye ve bas gitar(vokal) çalındı. gitarist ise merdivende çaldı, ehe!?...dediğim gibi alan dar olduğu için adamlar bis'e de gidemediler. "düşünün ki biz şimdi sahneden gittik, ne tepki verirdiniz?" dediler. tepki verdik. "tamam tamam, şimdi geri dönüyoruz merdivenlerdeyiz" dediler. bir tepki daha verdik ve "ve işte sahnedeyiz" dediler ve parçaya giriştiler. bu şekilde bir sanal bis daha yapıldı. konser başında ve sonunda sahneye çıkmak için aramızdan geçtiler, böyle de aile ortamında bir konserdi işte
*
ses düzeni harikaydı. konser boyu hiç bir aksaklık yaşanmadı ve bütün enstrümanlar yeterli derecede duyuldu. grubun performansı da üst düzeyde olunca organizatör
echoese teşekkür edildi. yazımı sonlandırırken kendilerine teşekkür ediyor, bir dahaki konserde görüşmek üzere diyorum...