belki ilginizi çeker
  1. · pkk
gündem
  1. · yaran diyaloglar
  2. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  3. · prison brake
  4. · annelerin yakışıklı anlayışı
  5. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  6. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  7. · ezel
  8. · samael
  9. · ahmet adnan saygun

30 ağustos 2009 hakkari de mayınlı saldırı  

1. sabrımızı zorlayan saldırı...
    30 ağustos u kana bulayan kendini bilmezlerin saldırısı...
    allah kahretsin onları...
    bu güzel günde,hem milli bayram ı kutladığımız bir günde,hem de ramazan ayındaki bir günde yaptıkları saldırı insanlığa sığmaz...
    (bohemkarınca, 30.08.2009 19:01)
  2. böyle bir günde yaşadığımız büyük bir acı.. zafer bayramımızı bile rezil ediyor bu salak pkklılar.. bizim de hükümetimiz hala daha çıkmış kürt açılımından, apoya ve dtp ye söz hakkı tanımaktan bahsediyor.. aydınlar, yazarlar, vekiller, siyasetçiler hala daha bu tarz şeylere izin veriyor, hala daha bir şeylerin düzeleceğini sanıyorlar..
    düzelmeyecektir efendim.. türk-kürt kardeşliği olmayacaktır bu böyle devam ettikçe.. pkk silahları elinden bırakmadıkça asla ve asla o salakları hiçbirimiz affetmeyeceğiz.. böyle bir günde bile gencecik delikanlıları öldürebiliyorsa bunlar, ve onlara da insan deniliyorsa, onlara hala daha söz hakkı tanınıyorsa ben insan olmaktan utanıyorum.. umarım ki ilker başbuğ koyduğu tavrı devam ettirir, şunların kökünü kazır..
    (bkz: hayal)
    (suursuz, 30.08.2009 19:02)
  3. sonra pkk deyince neden hemen orospu çocuğu diyorsunuz , diye sorarsınız bir de. insanlar o yaşa kadar gözlerden sakındıkları evlatlarını kaybediyorlar şerefsizlerin yüzünden; kusura bakma ama başkaları gibi terörist başı konusunda abuk sabuk öneriler yapamam.

(bkz: abdullah öcalan a seks izni verilmesi)
    (lady viola, 30.08.2009 19:06)
  4. bir terör saldırısıdır.

5 askerimiz şehit olmuş, allah rahmet eylesin. diyebilecek bir şey yok. kendi ülkesine silah sıkmayı kendisine yediren adamlarla konuşmanın bir anlamı olmayacağı çok açık.
    (yer demir gök bakır, 30.08.2009 19:08)
  5. kısaca orospu çocukluğudur.
    (jamesdean, 30.08.2009 19:25)
  6. vahım bir terör saldırısıdır. vatanın başı sağ olsun.

sen açılım diyorsun, adam açtığın yere sokayım diyor. her şeyi göze alarak, tüm dünyaya, dosta ve düşmana ibretlik bir şekilde bu konu kapanmazsa mevcut hükumetin (bkz: akp) ve bunu destekleyenlerin sonu çok yakındır.
    (delizi, 30.08.2009 19:55)
  7. bunlar normal şeyler. bunların hükümeti zamanında olmayacak da ne zaman olacak bu tezatlar?

osmanlıların yok sırplara böyle bulgarlara şöyle haklar verelim böyle kolaylıklar sağlayalım dedikleri dönemde de dağda komitacılar kol geziyordu. bunlar da osmanlıcı değil mi yere girsin hepsi. ya bu ülkeyi beraberlerinde çökertecekler, ya da biz binecez tepeliycez bunları. te oka.

(bkz: viran dağlar)
    (may the force be with you, 30.08.2009 20:06)
  8. - 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı 'nda meclis'te oturma eylemi..(neymiş efendim hükümet'in siyasi politikalarına sessiz kalmama eylemiymiş..)
    - 30 ağustos zafer bayramı 'nda hakkari 'de mayınlı saldırı ve akabinde 4 şehit..

aradaki bu zaman zarfında kürt açılımı , emine ayna denen şahsiyetin ''pkk hep barıştan yana oldu..'' açıklamaları..aylardır pkk 'nın ateşkes ilan ettiğini söyleyen sözüm ona kürt halkının haklarını savunduğunu söyleyen pkk tabanlı bir siyasi parti..sağda solda ''tsk silahlı mücadeleyi bırakmalı,pkk ateşkes istiyor..'' beyanatları ..

eee noldu şimdi ? bu mu sizin haklı siyasi mücadeleniz ? kürt açılımından kastınız bu mu ? ateşkesten kastınız hemen her milli bayramı kanla provake etmek mi ? yaptığınız bunca sahtekarlıktan sonra türk milletinin size saygı duyup inanmasını mı bekliyorsunuz ? bu halk aldığınız o milletvekili maaşlarıyla,arkasına saklandığınız milletvekili dokunulmazlıklarıyla illegal işler çevirmediğinize nasıl inansın ?

bi siktirin gidin allah aşkına..daima fitili ateşleyen dtp ,bombayı patlatan ise pkk oluyor nedense! ya da ben mi hüsnükuruntu yapıyorum bilemedim..

şu mübarek ramazan ayı 'nda ölen şehitlerimizin ailelerine allah sabır versin..
    (kişisel olmayan ileti, 30.08.2009 20:06 ~ 20:10)
  9. pkk terör örgütünün bir başka kancık saldırısı daha. şu an sadece bilmek istediğim türkiye'de yaşayan kürtlerin bu saldırı hakkında ne düşündüğüdür. ayrıca sözlükte insanlık, kardeşlik, düzgün yaşama hakkı gibi nutuklar atan hümanist yaratıkların(hümanistçiklerin) nerelerde olduğunu da bilmek isteriz.

olaya başka bir açıdan daha baktığımda ise dtp ve pkk yavaş yavaş kandan beslenen topluluk olduklarını bütün dünyaya kanıtlamak üzereler. az kaldı sabredin, son çırpınışlarıdır. pozitif yaklaşıma kan dökerek karşılık veren alçakları tüm dünyaya göstermiş oluyoruz.
    (spitzer, 30.08.2009 20:17)
  10. bu olay karşısında, bugün izlediğim 2 tane zafer bayramı içerikli türk filminden sonra, denecek tek şey vatan sağolsundur. yeter ki düşmanlık yapanlar gün yüzü görmesin, iş ki şehitlerimiz boşa ölmüş olmasındır. tek temennim budur.

(bkz: atatürk ün geçliğe hitabesi)
    (bkz: vatan sağolsun)
    (buzdan yıldız, 30.08.2009 20:21)
  11. (bkz: fazla açtınız bizi, tekrar kapatın deliklerimize)

bu olanların üstüne haaala operasyonlar durmalııı açılım kardeşliktiiiir vay efendim açılalım güzelleşelim diyeceklerse halk onlara güzel bi yerini açarak cevap verir diye düşünüyorum.

allah şehit ailelerine sabır versin. başımız sağolsun..
    (yebistik, 30.08.2009 21:05)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil