belki ilginizi çeker
  1. · ağlarsa rosenborg ağlar gerisi yalan ağlar
gündem
  1. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  2. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  3. · yasaklanması gereken şeyler
  4. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  5. · okan bayülgen
  6. · her yerinden öpüyorum rüştü
  7. · giyotine yolladılar gitmedim
  8. · kükremek
  9. · balıklıova

30 ağustos 2007 şampiyonlar ligi kura çekimi  

sayfa  / 2
  1. inter milan
    psv
    steaua bucureşti
    fenerbahçe grubunun oluşacağı kura çekimi olacaktır. inşallah. böylelikle fenerbahçemiz adriano'yu türkiye'ye getirmiş olup, buraları gösterip seneye de transfer edebilecektir. tabi bu sene olsa transfer pek bir güzel olur, eski takımına karşı harikalar yaratır hem

(bkz: rıdvan ne olur)

sağ elimle sol elimi toka ettirmek suretiyle kutlayan edit; iş bu girimi bile en iyi çıkış yapan sevilmeyenim olarak listeye ikinci sıradan (şimdilik) sokabilmiş olduğumdan kendi kendimi öpücüklere boğdum. oysa yerlerde sürünebilecek yorumlarda bulunduğum onlarca girim varken tatsız tuzsuz bunu niye böyle yaptım bilmiyorum.tuz demişken tuzsuzlaşmak. alkışlar bana.

sevinçle gelen edüt : bir yaklaşıkla tahminler tuttu. bu haliyle en sevilmeyenlerime girdiğine göre ya bir de son tahmin de tutsaydı ne yapardım bilmiyorum. iddaalıyım. haftanın en sevilmeyeni de olursam tadımdan yenmez. ama fenerbahçe güzel grupta,inanıyorum ki inter'e kafa tutabiliriz.

edüütttt: inter'e çaktık lan
    (dereotundannefretederim, 30.08.2007 03:03 ~ 09.10.2007 21:11)
  2. kuraya katılacak takımlara ve torbalara şöyle bir bakınca takımlarımıza bol bol şans dilediğim kura çekimidir.
    (dawsan, 30.08.2007 12:34)
  3. 1.torbadan gelmesini istediğimiz hiç bir takımın olmadığı kura çekimidir.hepsi birbirinden büyük takımlar.ne yapalım zevk almaya bakıcaz.
    (jack nicholson, 30.08.2007 12:36)
  4. türkiye saati ile 19.00'da çekilecek olan kuralardır.
    (seperated ways, 30.08.2007 12:39)
  5. ilk torbayı geçiyorum. oradan gelecek takım, bizim takımları pek ilgilendirmeyecek zaten.

ikinci torbada ise, ilk dört dışında hepsi iyi. yani, psv eindhoven, as roma, benfica ve werder bremen'den biri en iyi kura olur ikinci torbadan çıkabilecek.

üçüncü torbada ise, stutgart ve cska moskova dışındaki takımlar kelepir. belki bunlara schalke 04 ve lazio'yu da ekleyebiliriz. ama şöyle bir steaua bükreş ya da marseille gelse tadından yenmez tabi.

eh, bu yorumlar ışığında, takımlarımız için en ideal gruplar şu şekilde olabilir;

arsenal
    psv eindhoven
    steaua bükreş
    beşiktaş

inter
    benfica
    marseille
    fenerbahçe
    (insomniaque, 30.08.2007 12:43 ~ 12:43)
  6. 1.torbadan kim çıkarsa bize 6 puanları şimdiden garanti olan takımlara sahip kura çekimi.çok mu ümitsizim ben bugün anlamadım gitti.
    (jack nicholson, 30.08.2007 12:51)
  7. inter-werder-steua çıkabilecek en kolay kuradır.

çıkabilecek en zor kura ise:barça-lyon-lazio
    (dexter, 30.08.2007 13:03)
  8. barça'nın son maçında inter'i 5-0'la sahadan silmesinden sonra, bizim takımların gruplarından uzak durmasının temenni edildiği kura çekimidir.

tabi bu mantıkla, birinci torbadan çıkabilecek en iyi takımın da inter olduğu söylenebilir mi ? bence söylenebilir.

http://www.haber3.com/...
    (insomniaque, 30.08.2007 13:12 ~ 13:14)
  9. birinci torbadaki takımlardan bence puan alınabilir. futbolda sadece şans faktörü biraz yanınızda olursa, iyi bir takım her takımı yenebilir ki bunun örneklerini bir çok kez yaşıyoruz her hafta. birinci torbadan takımlarımızdan birine arsenal gelirse şans olarak kabul edebiliriz. ikinci torbanın en zayıf halkaları psv ve werder bremen inşallah bu iki takım iki takımımıza güzelce dağılır.3. torbadan da inşallah marsilya, dinamo kiev veya steau bükreş gelir..
    ama ben yinede iki takımımızdan birine milan çıksa keşke diyorum..sadece ronaldoyu canlı izleyebilmek için.

inşallah iki takımımız içinde hayırlısı olur
    (r9s10, 30.08.2007 13:18)
  10. rakip olarak kim çıkarsa çıksın beşiktaş ve fenerbahçe ilk turda elenecektir.tabi barcelona,chelsea,real madrid,liverpool gibi büyük takımlar çıkarsa daha iyi olur.en azında beşiktaş ve fenerbahçe taraftarları büyük takımları izleme şansı bulurlar.
    (utnapistim, 30.08.2007 14:33 ~ 14:34)
  11. 1. torbayı görünce "oha" dediğim kuradır. buradaki takımları hızlıca geçiyorum.

2. torbadaki takımlar biraz daha güçsüzdür. bence buradaki en güçlü takımlar porto, sevilla ve valenciadır. bu 3 takımın grubumuza* gelmemesini temenni ediyorum.

3. torbaya gelirsek buradaki en kelepir takım kanımca steaua bucureşti. cska moskova, marsilya ve lazio da gene az kelepir hani.

ama genel olarak ele alırsak 1. olunmayacak gruplar değil. bir de şunu unutmamak lazım bu bizim gruba gelse o şu gruba gitse diye değerlendirme yaptık ama bu takımların hepsi kendi liglerinde şampiyon olan takımlar. ama söylemeden edemeyecem, fenerimin grubu şöyle olsa şukela olur:

inter
    werder bremen
    steaua bükreş
    fenerbahçe
    (journeyman, 30.08.2007 15:10)
  12. saat 19.00 da star tv den naklen yayınlanacaktır.
    (jack nicholson, 30.08.2007 16:45)
  13. real madrid
    fc porto
    pfc cska moskva
    beşiktaş

ac milan
    sl benfica
    celtic fc
    fenerbahçe

diye bir tahmin yapmışımdır.hadi hayırlısıdır.

edit:

ac milan
    benfica
    celtic
    shaktar donetsk

hassiktirr be..
    (farazi, 30.08.2007 17:07 ~ 21:50)
  14. şampiyonlar ligi gol kralınıda büyük ölçüde tayin edecek kura çekimi olacaktır.
    (vanguard, 30.08.2007 17:13)
  15. tahminim;

arsenal
    as roma
    vfb stuttgart
    fenerbahçe

inanıyoruz, güveniyoruz...
    (mmmpower, 30.08.2007 17:17 ~ 17:17)
  16. real madrid fc
    psv eindhoven
    cska moskova
    fenerbahçe

diye bir tahminde bulundum ama hadi hayırlısı..
    (mcduman, 30.08.2007 18:17)
  17. chelsea'nin umarım beşiktaşımızın grubuna düşer diye dua ettiğim kura çekimleridir.
    (korialstrasz, 30.08.2007 18:29)
  18. arsenal
    benfica
    lazio
    beşiktaş

rüyasını gördüm arkadaşım atmıyoruz yani. bu grup eşleşmesi bizi çeyrek finale kadar götürür kanaatindeyim. hayırlara vesile olsun diyelim..
    (thedude, 30.08.2007 18:51)
  19. star tv'de fenerbahçe yüzüncu yıl marşı ile başlamıştır hayırlısıyla.
    (bkz: bu ne lan)
    (togisama, 30.08.2007 18:56 ~ 18:57)
  20. ziya şengül'ün sadistlik yaparak "gruplarda kim en güçlüyse fenerbahçe'nin grubuna onlar çıksın" diyerek ağzımı açık bırakmıştır.

(bkz: ne diyeceğini bilememek)
    (jack nicholson, 30.08.2007 19:10)
  21. kuraya dördüncü torbadan giren her iki takımımızın da ilk iki torbadaki rakipleri geçmesinin mucize olacağı kura çekimidir...
    (rosencroix, 30.08.2007 19:19)
  22. sabri ugan'ın

"manchester united...a-b-c-d, 4 gruptan birine düşecek...f grubuna düşüyor"

şeklinde bir tugay vurursa gol olur vuruyor...aut. şeklinde bir pot kırığına daha yol açtığı kura çekimleri
    (seperated ways, 30.08.2007 19:28)
  23. a grubu
    ---------------
    liverpool
    porto
    marsilya
    beşiktaş

b grubu
    --------------
    chelsea
    valencia
    schalke
    rosenborg

c grubu
    --------------
    real madrid
    w.bremen
    lazio
    olympiakos

d grubu
    --------------
    ac milan
    benfica
    celtic
    s.donetsk

e grubu
    --------------
    barcelona
    lyon
    stuttgart
    glasgow rangers

f grubu
    --------------
    manchester utd
    roma
    sporting lizbon
    dinamo kiev

g grubu
    --------------
    inter
    psv eindhoven
    cska moskova
    fenerbahçe

h grubu
    ---------------
    arsenal
    sevilla*
    steau bükreş
    slavia prag
    (dice man, 30.08.2007 19:29 ~ 19:55)
  24. c grubunun düşman başına olduğu kura çekimi..
    (mcduman, 30.08.2007 19:41)
  25. cska moskova, inter, psv gibi rakipler olan bir guruba fenerbahçemizi sallayan kuradır.
    (holden caulfield versus tyler durden, 30.08.2007 19:56 ~ 21:19)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil