(munal, 09.12.2007 14:59)
- hahaha nasıl koyduk ama? hani lan nerde o fenerbahçe?
- hade olm. nasıl koymuştuk ama 6-0..
tribünlerdeki 8 yaşındaki çocukların ve yaptıkları futbol muhabbetinin gözlerden kaçmadığı maç.
-galatasaray mutantlarının etkisiz kaldığı maç
-fenerli bir cyborg un attığı golü hakem "uçmak yok kardeşim" diyerek iptal etmiştir
-galatasaraylı yarı insan yarı balık forvet 70. dakikada nefessiz kalarak öldü. değişiklik hakkı olmayan sarı kırmızılılar şimdi 10 kişi, balık ise buğulama yapıldı
-aziz yıldırım kendini bu maç öncesi çözdürtmüş ve tribündeki yerini almıştı, uyandığında yıldırımın ilk cümlesi "fener bu sene avrupa şampiyonu" oldu. iki gazeteci gülerken komaya girince tatsız anlar yaşandı
-galatasaray başkanı maç öncesi konuşmada seyrantepenin ekimde biteceğini duyurdu. kimsenin inanmaması üzerine "biterse ekime bitmezse sikime kadar" diyerek tek tekerlekli bisikletiyle olay yerinden uzaklaştı
-itü sözlük bugün de işsiz güçsüz başlıklarca taciz edildi, bir grup holigan olayı üstlenirken yaptıkları açıklamada "ögeeey amuga korum futboool leen" dediler. ilginç.
bu maçın sonucu iki açıdan çok büyük sürpriz olabilir.
eğer lig maçı ise:
''galatasaray uzun bir aradan sonra kadıköy'de fenerbahçe'den puan almayı başardı'' (yanlış anlaşılmasın beraberlik sonucu puan alıyor, galibiyet için 4000'li yılları görmesi gerekir.)
eğer türkiye kupası final maçı ise:
''fenerbahçe uzun bir aradan sonra türkiye kupasını müzesine götürdü''
(abdkl, 09.12.2007 15:41)
hakan şükür hala bu takımda nasıl oynar anlamak mümkün değil. bomboş kaleye atamadı demin.
tribünlerde ise ümit karan var. maça torunuyla gelmiş.
sözlüğün milenyumluk olup fenerbahçe lehine güzel giriler okumamızın dilendiği maç olacaktır inşallah.
-evet alex mi o? göremiyorum sayın seyirciler gözler bozuldu artık iyice..
-
ilker abi bırak tamam ben anlatayım
-evet
laguna topla buluştu..bir vuruş
loguna yerde top ağlarda hem penaltı hem gol (sonunda bunu soktum literatüre ne adamım be)
en az 1 kırmızı 5 sarı kartın çıkacağı yüksek gerilimli maç olacaktır. büyük ihtimalle fenerbahçe aziz yıldırım stadyumunda gerçekleşecektir.
günün anlam sebebiyle fenerbahçenin 3-0 galip geldiği maç...
berabere kalırlarsa kazançlı çıkanın beşiktaş olacağı maçtır. sonuçta 1 puan havaya gidecek
(bkz:
küçük hesaplar)
(silgi, 14.12.2007 14:32)
uzun yıllardır gelen başarısız sonuçların üstüne tuz biber olan bu sonuç karşısında,aziz yıldırım'ın ''çok yoruldum ve vaktimi ailemle geçirmek istiyorum'' gerekçesiyle verdiği istifa kararından ''taraftarız biz,çekeriz cefa,aziz başkan bizi bırakma'' şeklindeki tezahüratları duyduktan sonra yaşadığı yoğun duygu fırtınası nedeniyle ''tek aşkım fenerbahçe,pazartesiden itibaren görevimin başındayım'' demeciyle beraber vazgeçtiğini açıkladığı maç olmuştur.
18. yıldırım ve 19. canaydın'ın yanyana izleyebildiği karşılaşma olmuştur. elin avrupalısı uzaylılarla evlenirken, bizimkiler zorla dostane tavırlar sergileyebilmişlerdir. federasyon başkanı 21. ulusoy ise maça gelmeyerek fenerbahçe yönetimini protesto etmiştir. bu çağda bu anlayış.. yeter be kardeşim!!!
ek: şunu hatırlatmak isterim ki; dünyamız ısınmış ve mevsimlerin dengesi kaymıştır. bu şartlara göre eski fikstürler tarihin tozlu sayfalarında kalmıştır. ligin sondan ikinci maçıdır.
fazla ciddiye alınmaması gereken maçtır.zira tarih itibariyle devre arasına gelmektedir.büyük ihtimalle antalyada
efes cup ya da almanyadaki bir hazırlık maçıdır.iddaa da oranlar açıklanmış.
bu maç oynanır 3.35
devre arasını görmez 2.80
dostluk kazanır 10.00