3 ekim 2006 thy uçağının kaçırılması   

adana çık aradan

1. papadan iltica isteği için kaçırılan tiran türkiye uçağıdır. 107 yolcudan 5 i türkmüş. korsanlar hala ikna edilememiş...korsanlar silahsızmış...
    (palantir, 03.10.2006 20:06 ~ 04.10.2006 15:12)

2. hristiyan bir türk vatandaşının "ben müslüman bir orduya hizmet etmek istemiyorum ama beni zorla askere aldılar, ben de arnavutluk'a kaçtım ama şimdi de bu ülke beni türkiye'ye yollamak istiyor" diye papa onaltıncı benedict'ten yardım istemek amacıyla gerçekleştirdiği eylem.
    (chicaloca, 03.10.2006 20:09 ~ 20:09)
  3. öyle pis kokular getiren bir olaydır ki bu insanın burun direği kırılır...

bir düşünelim;

bir türk hava yolları uçağı tiran'dan istanbul'a doğru havalanıyor, yunan hava sahası içerisinde iki türk tarafından kaçırılan ve rotası değiştirilen uçak yunan jetleri eskortluğunda italya'ya hareket ediyor ve brindisi askeri üssüne indiriliyor.

olayı gerçekleştiren kişiler 2 silahsız türk (silahsız nasıl uçak kaçırıyorlar tebrik etmek lazım arkadaşları) ve olay papa'nın türkiye ziyaretini protesto etmek için yapılıyor.

süper.

edit: adam kalkmış hıristiyan olmuş, türkiye'nin laik ve dini olmayan bir devlet olduğunu bilmiyor, orduyu islam ordusu sanma ayağına yatıyor bunun üstüne de askerden kaçmak için uçak kaçırıyor. oha!
    (theone, 03.10.2006 20:09 ~ 20:32)
  4. mehmet ali birand ile kanal d haber'e katılan bir thy yetkilisinin ' uçağı kaçıranlarda herhangi bir silahlı alet yok' demeci üzerine mehmet ali birand abimizin ' ee o zaman silahl alet yoksa uçak kaçırmak bu kadar kolay mı?' diye sorması üzerine dumur olduğum olaydır. tabi bu arada kanal d haber kendini tamamen bu duruma endekslemiş vaziyetteydi, bir reha erus'a bağlanılıyordu bir atatürk havalimanında ki kanal d spikerine.
    (troke, 03.10.2006 20:21)
  5. kanald deki habere göre ulaştırma bakanı tarafından korsanların 2 den fazla olduğu açıklanan kaçırma olayı
    (palantir, 03.10.2006 20:33)
  6. askerlikten yırtmak için akademik kariyer yapmanın modasının geçtiğinin habercisi olan eylemdir. devir uçak kaçırma devriymiş.
    (bkz: peh)
    (twinkle, 03.10.2006 22:27)
  7. bu bağlamda sinirden astım bronşiyal krizi geçirmeme neden olan olaydır: @955869
    (iki blok otede, 04.10.2006 02:44)
  8. uçak kaçıran hristiyan terörist kavramını gözümüze sokarak aslında teröristin müslümanı, hristiyanı, musevisi, budisti olmaz terörist teröristtir kavramının anlam kazanmasını sağlamaya yarayabilecek bir olaydır.
    (anky, 04.10.2006 02:56)
  9. "tayyip'in bush'la görüşmesi vardı ne oldu ona?" dedirten olay.

edit: bi de tezkere vardı lan!
    (sycrone one, 04.10.2006 19:26 ~ 21:47)
  10. bir gazetede sanki diğer insanlar önemsizmiş gibi "kaçırılan uçakta ülkelerine dönen güzeller de vardı" gibi inanılmaz bir başlığın da atılmasına sebebiyet veren olaydır.
    (cheetosyiyenpenguen, 04.10.2006 22:43)