metal müzik severler için salı geceleri, 01.00 ve 02.00 saatleri arasında yapılacak radyo programı(m).
çok duyulmamış ama tadından yinmeyen gruplar da dahil olmak üzre geniş bir arşiv sizleri bekliyor.
sert parçalar arasındaki yumuşak geçişlerin hoşunuza gideceğini düşünüyorum. ara ara şarkılara billur(!) sesimle eşlik edeceğim gerçeği de cabası. e daha ne olsun?
6 yaşından beri metal dinleyenlerin,headbangden boyun kası yapmış olanların müdavimi olucağını umduğum kral program.''itina ile 3dk'da metalci yapılır''.iskandinavyanın balta girmemiş ormanlarının underground gruplarından tutun günümüzün popüler kara,gotik,ölüm,duum metal gruplarına değin geniş yelpaze ile hizmet verecek sanırsam.dinleyiniz!
saat 01.00 itibariyle (silah, bıçak, falçata bilumum kesici ve delici alet zoruyla) konuğu olacağım programdır. sesim duyulacak peki ben de onları duyacak mıyım diye sorduğum fakat yanıt alamadığım bir dj'e de sahiptir ayrıca.
bu gece sadece death/black çalmayan aralara progressive de attıran leziz program. venturia isteğimi geri çevirmeyen dj kişiye teşekkürlerimi sunuyorum.
arkhe ve annesinin sesini duyabilmek için bilgisayarın sesini yükseltmeme sebep olan, aniden şarkıya girince de evde uyuyan kimseyi bırakmayan ve aynı zamanda sandalyeden birkaç metre havalanmama sebep olan samimi, sıcacık, ev kokulu program.
(bkz: annemi özledim ben)
az sonra eksik müzik adlı radyo programının bitmesiyle yayına girecek olan arkhe'nin sunduğu program. afişi olmamasından (aslında varmış ama sonradan öğrendim) bir şeyler karaladığım radyo programı, dinlenmeli..
iliklerine kadar sömürdüğüm dj'in*müthiş programı.
ulytau - winter (four seasons) (01:47)
afro celt sound system - sene (working the land) (01:40)
akira yamaoka - overdose delusion (01:36)
ulytau - adai (01:32)
queens of the stone age - go with the flow (01:29)
playlist'e şöyle bir bakıyoruz hmmm..
hepsiyle tanıştığıma memnun oldum.
*teşekkürlerimi bir borç bilirim.