belki ilginizi çeker
  1. · tatalu
  2. · cruella
  3. · damdanakan
  4. · heroine
gündem
  1. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  2. · ugg
  3. · colin kazım richards
  4. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  5. · çok istenip de olunamayan meslekler
  6. · beşiktaş
  7. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  8. · tuncay şanlı
  9. · bir kadına söylenebilecek en güzel şey

2nci cemre biraya düştü zirvesi  

1. baharın gelişinin kutlayacağımız zirvedir. o kadar şen olacak ki o kadar olabilir yani. 100 kişilik yer ayırttık acele etmekte fayda var. 100 kişi kaydolunca zirve kaydı otomatik olarak kapanacaktır, meraklısına duyrulur.

oo katılım şimdiden 56 olmuş...şaka lan şaka 2 kişiyiz daha ama yine de acele etmekte yarar var.

http://www.itusozluk.com/...
    (diazepam, 24.03.2009 13:26 ~ 13:36)
  2. kutsalıma hakaret eden bir ada sahip zirve. benim birama cemre falan düşmez, düşerse de sol yüzük parmağımla çıkartır, masanın kenarına silerim.

bu zirvenin ana konusu yerel seçimlerin değerlendirilmesi olacak ve kadir topbaş ın muhtemel zaferini bira içerek kutlayacağız. zaten yazacak bir şeyim kalmadı, şu kadir seçilse de bana da 4 yıllık daha malzeme çıksa. oyumu kadir' e vermeye kadar götürebilirim işi.

sonuçta bu zirvede pek bi değişiklik yok. içilecek, sıçılacak. ben biraz kendi adıma diazepam' la taşşak geçerim o kadar.
    (alkolik2000, 24.03.2009 13:33)
  3. biralı zirve ama ben kahveli bira içicem, benimkine cemre falan düşmesin, kahve düşsün mnkym.
    (yaşlı çocuk, 24.03.2009 13:39)
  4. katılımıyla herkese meşhur "sığacak mıyız" sorusunu sordurtacağına inandığım zirve. ayrıca doğum dünüme denk gelmesiyle beni daha bir sevindirmiştir. hava güneşli, katılım kıvamında olursa, çelsi çelside mençıstırı yenerse neden olmasın?
    (torbaci sirin, 24.03.2009 15:06 ~ 15:19)
  5. istemeden de olsa itü sözlük clausura 2008 ile aynı tarihe denk düşmüş zirvedir. sevincimden ağlıyorum şu an, 50 kişi katılıyor clausura'ya, 50 erkek!

niye sevindiğimi merak eden arkadaşlar olabilir açıklayayım, o gün yapılan iki zirveden birine 50 erkek yazar giderse geriye kalan kızlar için alternatif nedir? soru bu, cevabı bulan arkadaşlar kayıt olmak için birbirini ezmesin sakın.

allahım kızlar için tek alternatif kaldık hala inanamıyorum.
    (diazepam, 24.03.2009 16:56)
  6. kayıtların ilginç bir şekilde yavaş arttığı zirve. ayrıca itü sözlük clausura 2008'de ac nelan takımının antrenörlüğüne getirilmiş ve kendisi de kulüp başlığında bu yeni görevini kabul etmiş olan diazepam'ın ortamlara akma aşkıyla takımı falan unutmakla kalmayıp 50 adet erkek yazarı paket halinde clausura maçlarına yollamaktan duyduğu sevinci görüp vay anam vay neler dönmüş serhat ya dememize sebebiyet veren zirve.
    (attila the hun, 24.03.2009 17:21)
  7. çaylak olarak kapıdan uğradığım yarım saat oturup kalktığım zirve. ikidir çaylak çaylak gidiyorum da bu sefer kayıtlı bile değildim. +1 bile değildim mnskym. bildiğin yancı olduk. ama camel in nametagine el koydum orası ayrı mesele.
    (ambrassador, 05.04.2009 17:33)
  8. güzel bir zirve olduğu kanaatindeyim. yerimizin dar olmasının dışında ki yer seçimi tamamen dendelis'e aittir herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum. adına yakışır şekilde tabir-i caizse biraların su gibi aktığı bir zirve olmuştur. zirve ile ilgili yazacak o kadar çok şey var ki buraya yazmak için bugün işten izin almam lazım ama alkolik2000'in lafı zirvenin sözü olmaya adaydır bence.

zirvenin daha başlarında, bir grup arkadaşımızın damarlarında henüz kan dolaşıyorken muhabbete girememeleri üzerine ronn alkolik'e dönerek "olm sen organizatörsün eğlendirsene arkadaşları" demiş bunun üzerine alkolik sigarasından bir fırt alıp ufka doğru bakarak şöyle demiştir;

"organizatörüm, animatör değil!"

daha ne diyim ki ben?
    (diazepam, 06.04.2009 10:05)
  9. katılımıyla herkesi, sürpriz doğumgünü pastasıylada beni şaşırtan zirve. hakikaten o pasta nereden çıktı kimin aklına geldi bilmiyorum. ama faillerinin hepsine teker teker tekrar teşekkür etmeyi borç bilirim. sonuç itibariyle herkesi birbiriyle kaynaştırmıştır. süper zirve olmuştur. alkolik'in kovan'da bir motto haline gelecek sözüde hala kulaklarımda çınlıyor.
    (torbaci sirin, 06.04.2009 12:19)
  10. fotoğraf makinasını elimden düşürmedim için dayak yemekten son anda kurtulduğum ama çok eğlendiğim sözlük kızlarının çok sevimli olduklarını gördüğüm zirve.
    (boleynkızı, 06.04.2009 13:57)
  11. biradan ziyade, torbacı şirin in doğumgünü olması vesilesiyle çikolata ve pastaya doyduğumuz zirve olmuştur. ayrıca justin timberlake konserinden bu yana gördüğüm en kalabalık kız popülasyonuna ev sahipliği yapmış zirvedir.

(bkz: bütün kızlar toplandık)

edit: türkçe karakter
    (heroine, 06.04.2009 14:06 ~ 15:01)
  12. bundan önce katıldığım son iki zirvede olduğu gibi yine 2 saatlik bir gecikmeyle gittiğim zirvedir. ama ne hikmetse bu zirveyi de diğer iki zirve gibi ben bitirdim mnskym. iki gün üst üste gece üçe dörde kadar hatta sabaha kadar zirve mi yapılır lan. en son yaşlı çocuk'la istiklal'de sallana sallana tünele doğru yürürken istiklal'in saat 4 civarı ne kadar sessiz ve romantik olduğunu konuşuyorduk.

zirve güzeldi, ada tipi hatun nedir bunu öğretti mesela bana. (hayat beceriksizi'ne sevgiler ehe) torbaci'nin * pastası da gayet güzeldi yiyemeyen arkadaşlar çatlasın. öhöm. neymtegler fikir olarak çok orijinaldi ama bazı nikleri çözmekte güçlük çektim açıkçası. bu kadroyla fasıl iyi gider bir de bunu gözlemledim.

nitekim emeği geçen herkese sevgiler, saygılar.
    (silentpain, 06.04.2009 16:28)
  13. kadroyu görünce bu zirve bitmez dedim, nitekim haklı da çıktım. şu anda haklı olmanın sevinciyle hem bu giriyi yazıyorum, hem de ağlıyorum biliyor musunuz*.
    bazı arkadaşlar hala devam ediyorlarmış evlerinde cemre düşen biralarını içmeye. vallahi ben onların yalancısıyım*
    (yer yer çoğu zaman, 06.04.2009 17:28 ~ 17:28)
  14. bitmek bilmeyen bir zirve dahaydı, müslüm ve attila the hunla giriştiğimiz arabesk, fasıl kısmı olsun, çok güzel muhabbet olsun, en bol kızlı masası olsun, o masada çektirdiğim fotoğraflar olsun (sanırım ilerde cv'me koyacağım), torbaci'nin gözlerini dolduruşumuz olsun, masa altında gezen ronn ve alkolik2000 olsun bakalım başka aklımda kalan neler var, yer yer çoğu zaman var mesela, gerçekten güzel oynuyor, hakkaten, her şeyi oynuyor kız, kolbastı denemedik bi,şey var bi de cruella, çok geçmiş olsun, nazar değdirdim sanırım kıza, ya da iyi vurur oralardan vuruyor ve tac kasıtlı olarak kötülük yaptı o denli kıza, henüz net değil mesele, bi de şey var, ne var normalşartlaraltındaveodasıcaklığında var, adama arkeolik dedim zira, var işte böyle birsürü şey, o kadar saat olmaz mı, saat 4 civarı silentpainle başbaşa kalmıştık zira, bi daha 12 olunca kaçacağım direk zirveden, bitmiyor lan yoksa, biten zirve istiyoruz artık, denge menge kalmıyor azimallah.

gelen, muhabbet eden, gülen, içen, dans eden herkese çok mersi, bi de organizatörlere, diazepam a daha doğrusu, diğeri çok rereröydü dün, hiç üstüne düşeni yapmamış, hoş değil.
    (yaşlı çocuk, 06.04.2009 18:03 ~ 18:08)
  15. '' baharın gelişiyle açan çiçekler, böcekler eşliğinde yeni yüzler ve sevgi dolu bir ortam içersinde yüzen zirve ''

bahçeşehir'den taksime uzanan şehirler arası yolculuğumda ilk defa bavulum olmadan katıldığım bir aktivite ayrıca. (değdi mi? değdi) bu yüzden ara ara kendimi yalnız, terk edilmiş hissetmişliğim de oldu.
    gerçi bavulsuzlukla gelen boşluğu gayet konforlu olan yumuşak koltuğa sarılmakla, onunla bütünleşmekle doldurdum.
    hatta bir daha aynı yerde zirve olursa sizi orda, aynı koltukta bekliyor olacağım. *

ayriyetten dolmuş zirvesi diyebiliriz. arkadan şöföre ulaşması için uzatılan paralar misali, yerimizden kalkıp pozisyon değiştirmek, ilerlemek, içlere yerleşmek için atmadığımız taklalar kalmadı.
    ha bir de '' pasta bulamayan ekmek yesin '' tadında bir hava sezdim. önümde duran ekmek sepetiyle, uzakta duran pasta arasında yapılması gereken tercihte çok kararsız kaldım yani.

lakin; beklediğimden daha sıcak, daha fazlasını aldığım zirveydi.
    (kulisfobik, 07.04.2009 13:59 ~ 14:03)
  16. zirvede verdiğim ilk izlenim "aha gangaster lan bu yüzünede façayı almış "düşüncelerine ragmen daha sonra olayı toparlayıp ortama bekledigimden daha rahat ayak uydurabildiğim ve baya matrak karelerin yaşandığı organizatörün gücü işte bu dedigim hoş bir zirveydi kendileri... yayında ve yapımda emeği geçen herkese sonsuz teşekkür
    (darxis, 07.04.2009 14:32 ~ 14:35)
  17. itü sözlük fasıl heyetinin renk kattığı zirve olmuştur...
    (üzümlü draje, 07.04.2009 22:01 ~ 27.05.2009 22:25)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil