|
|
- yeni yazarımızdır , axel fox'un * kuzeni olmakla birlikte müzik grubundaki gitaristidir , çok iyi bir insandır kendisi uzaktan kuzen olsada en yakınlarından bile daha yakın ve sevilen şahsiyettir.hoşgelmiş aramıza yazsın bizim gibi güzel bir yazarımız olsun.
- bugün istiklal'de çok cici sevgilisiyle gördüğüm, "o sensin biliyordum!!" "evet evet sen de üzümlüsün biliyorum" cümleleri eşliğinde hasret giderdiğim, her daim sohbet edilesi, eğlenilesi kuzen kişi..
- bu adamla abuk subuk yerlerde karşılaşırız biz hep.. sonuncusu akşamın bir saati gayrettepe metrosu olmuştur... abukluk benim anadolu yakasında oturmamdan ileri gelmektedir..
kendilerine 20lik paket halinde midye dolma yoooooooooook hediye ederek girime son veriyorum...
- deşifre edilebilmesi için latince 3'e kadar saymayı bilmek gereken kullanıcı adı. ayrıca bu kullanıcı adının sahibi sohbeti tatlı, güleryüzlü, arkadaşcanlısı arı kişi.
- dün doğumgününde tanıştığım bir arı şirinlik bakımından axelfoxdan geri kalır yanı yok kendisinin...
- kendisi eline aldığı prosesör ile harikalar yaratmakta ve grubumuzun geleceği için beni umutlandırmaktadır 'bak abi vokal kızı ayarladım , abi stüdyo tamam , abi bi ara toplanalım' şeklinde haykırışlarıda ayrıca grupla ne kadar haşır neşir ve kankamsı durduğunu gösteriyor , huzurlarınızda kuzenime teşekkür eder saygılarımı sunarım...
- 'arkadaşlar beni ağlatacaksınız yaaa' diye haykırası gelen insan yani ben...
- miss piggy manyağı, işi elektonik mühendisliği mesleği ise rockstarlık olan, diğer erkeklerin aksine evliliğe sıcak bakan * artık axel'in değil benim kuzenim olan müthiş adam, güzel adam, her daim gezilesi, eğlenilesi adam...
- itüde neşeli adam istemeyenlerin sayısını merak eden,ayrıca istemeyenide hiç umursamayan kişi yani ben
- gerçek hayatta görüşsekte net ortamında görüşemediğimiz için oldukça uzak kaldık gibi gözüken ancak yinede çok iyi dostum ve kuzenim olan bu insan kardeşimiz eskisi gibi her işin peşinden koşan ve hayallerimizi gerçekleştirmeye çalışan bir insandır , kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum huzurlarınızda...
- geçen gün tanıştığım kaynaştığım iyi muhabbet çevirdiğim itüsüz yazar
|