belki ilginizi çeker
  1. · chp kurultayı
  2. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  2. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  3. · colin kazım richards
  4. · marjinal isim meraklısı aile
  5. · bir kadının bilmesi gerekenler
  6. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  7. · kurban bayramı vahşeti
  8. · sözlükteki sevgililer
  9. · 3 erkeğe 1 erkek düşmesi

29 ocak 2005 chp kurultayı  

1. habertürk'de "sarıgül bir kişiye yumruk attı" sloganını gördüğüm kurultay.

(bkz: habertürk'den ne bekliyorsun)
    (ufkabakan81, 29.01.2005 12:24)
  2. reytinglerde size anne diyebilir miyim'in en güçlü rakibi
    (greeen, 29.01.2005 14:53)
  3. insanların siyaset yapmaktan çok birbirine ayar verdiği itüsözlük özentisi kurultay.
    (bkz: itüsözlüğün çığır açması)
    (comatose, 29.01.2005 15:06)
  4. deniz baykalın mükemmel hitabetiyle renklenen kurultay.zira disiplin kurulu üyelerine kadar sızan rüşvet skandalı hakkında konuşurken:

-et kokarsa tuz var,ya tuz kokarsa...chp'de tuz kokmuş tuz...
    (stars giggle meh every nite, 29.01.2005 16:25)
  5. türkiye'yi yönetmeye talip insanların ne kadar çirkinleşebileceklerinin ve seviyesizleşebileceklerinin bir göstergesidir bu kurultay. deniz baykal, mustafa sarıgül'e açık bir şekilde sözlü olarak sataşmıştır, partiden söküp atacağını söylemiştir, bunun üzerine koltuğundan kalkan sarıgül bizim ekran başında duymadığımız birşeyler söylerken baykal sarıgül'e adeta bir çocuk azarlar gibi:

- indir o parmağını, otur yerine, otur!

demiştir. baykal partinin ne yapacağından veya ne yapması gerektiğinden hiç bahsetmemiş, sadece sarıgül'ü ve verdiği rüşvetleri konu almıştır.
    bu arada ilk cümlede deniz baykal'a "ülkeyi yönetmeye talip insan" dedim, kendisinden özür diliyorum
    (mavio, 29.01.2005 17:40)
  6. baykal ile sarıgül'ün başkan adaylığı için delegelerden toplanan imzalarla zaten sonu belli olan baykal'ın kazanacağı ve sonucunda chp'nin kaybedeceği seçimi de içeren kurultay
    (stocky2001, 29.01.2005 20:55)
  7. rant kaygısı, çıkar ilişkisi olan her yerde olması gerçekleşmesi doğal olan kavgalar gerçekleşmiş, sosyal demokrasi adı altında halkı yönetmeye talip oldukları düşünülen insanların sosyallıktan, sosyal devlet anlayışından ve insanlıktan ne kadar uzak oldukları görülmüştür.
    (allah kızlara güvenseydi zar koymazdı, 29.01.2005 20:59)
  8. ülkeyi yöneteceklerini iddia edenlerin daha kendilerini yönetemediğini gördüğümüz kurultay. zaten biliyorduk da, bu bir gösteri oldu sadece. komikti gerçekten, dayanamadım güldüm ağlanacak hallerine. bu insanlar mı ülkeyi yönetmeye talip? ohey daha çok yolumuz var o zaman bizim.
    (aqua, 30.01.2005 16:09)
  9. chpnin kendini bitirdiği andır
    (nesseja, 30.01.2005 16:20)
  10. türk merkez solunun ne kadar dejenere olduğunun ispatı haline gelen kurultay. tayyip ellerini ovuşturarak takip ediyordur herhalde.
    (karakancalos, 30.01.2005 16:48)
  11. her anlamda olağanüstü bir kurultay olmuştur.
    (whopper, 30.01.2005 18:14)
  12. ağzına sıçayım o başkan adaylarının hepsinin..

an itibari ile haberlerde izlediğim rezalet sonrası acaip sinirlenmeme neden olan kurultaydır..bir çıkar kavgası, üç kuruş için; şeref ve namustan vazgeçilmiş, ortalıkta mahalle karıları gibi söz düelloları olmuş hani onu geçtim yüce atatürk'ün kurduğu o'nun için büyük bir önemi olan, o'nun partisine yapılmış çok büyük bir ayıp yapılmıştır..

yazıklar olsun gerçekten, yani chp dışında bir partide yaşanmış olsaydı bu olaylar bu kadar koymazdı ama böyle yumruk yumruğa kavgalar falan çok ayıp olmuş..ayrıca deniz baykal'a da birşey kazandırdığını zannetmiyorum artık bu noktadan sonra; nitekim chp'ye oy veren halk da bu tarz çirkin olayları gördükçe artık oy vermekten vazgeçti diye düşünüyorum..tam bir salaklık, tam bir anlamsızlık..yazıklar olsun sizlere..

atatürk kurdu bunlar dövüşüyor yaa..
    (zeus, 30.01.2005 19:21 ~ 19:22)
  13. izlerken aklıma ikinci dünya savaşında propanga için yapılmış bi poster geldi;
    sosyal demokratların kar kış zamanı yerde ölüleri yatıyor*, tayyip'te* aralarına girmiş pis bir sırıtış atarken ellerini ovuşturuyor.
    (my dying bride, 30.01.2005 19:41)
  14. (bkz: fight club)
    (where is my mind, 02.02.2005 23:23)
  15. mustafa sarıgül'ün "aslanım! mikrofonun sesini açar mısın?" şeklinde dayılandığı ve mikrofon davası yüzünden epey uzayan kurultaydır.
    (amorph, 03.02.2005 16:34 ~ 17:19)
  16. (bkz: olmadı)
    (bkz: ahmet san)
    (atlantis, 03.02.2005 17:21 ~ 17:21)
  17. (bkz: tatemi)
    (karakancalos, 03.02.2005 17:31)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil