belki ilginizi çeker
  1. · dtpnin şehitler için taziye mesajı yayınlaması
  2. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  2. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  3. · aklidengegorecelibikavramdir
  4. · 100 opera
  5. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  6. · sözlük yazarlarının hayalleri
  7. · aşk
  8. · waffleımın çikolatası bol olsun zirvesi
  9. · baro foro

29 nisan 2009 diyarbakır terör saldırısı  

sayfa  / 2
  1. hainlerin döşediği mayının bu sabah zırhlı araç geçerken patlaması sonucu 9 askerimizin şehit olduğu olay. allah belalarını versin. gün yüzü göremezler inşallah o.ç.

http://www.hurriyet.com.tr/...
    (orc, 29.04.2009 10:43)
  2. (bkz: demoğrasiiiiiii)

(bkz: insan hağhlariiiii)

(bkz: götverenlik)
    (tazmanya canavarı, 29.04.2009 10:57)
  3. lice ilçesinde meydana gelmiş olan hain saldırı
    (birgencadam, 29.04.2009 11:08)
  4. (bkz: sözün bittiği yer)
    (ahead full, 29.04.2009 11:26)
  5. bunların hepsi barış, özgürlük, insan hakları, demokrasi, adalet, eşitlik için canım.*
    (pasteteux, 29.04.2009 11:35 ~ 19:56)
  6. çok şey var söylenecek aslında... terör bitme noktasındaydı bu ülkede, şimdi içinde bulunduğumuz duruma bakın. birileri millet vekili dokunulmazlığı zırhının arkasına gizlenip pkk borozanlığı yapıyor , aynı kişiler her kamera ve mikrofon gordüklerinde ağızlarından sakız misali düşürmedikleri şu kavramları tekrarlıyorlar: "insan hakları", "özgürlük", "demokratik hak", "demokrasi"...

millet vekili dokunulmazlığı konusunda ise terörü desteklemek, vatan hainliği bu dokunulmazlık kapsamı içerisinde mi acaba? bu konuda niye birşey yapılmaz. bakalım ne diyor 1982 anayasası'nın yasama dokunulmazlığı başlıklı 83. maddesinde;

"türkiye büyük millet meclisi üyeleri, meclis çalışmalarındaki oy ve sözlerinden, mecliste ileri sürdükleri düşüncelerden, o oturumdaki başkanlık divanı'nın teklifi üzerine meclisçe başka bir karar alınmadıkça bunları meclis dışında tekrarlamak ve açığa vurmaktan sorumlu tutulamazlar.

seçimden önce veya sonra bir suç işlediği ileri sürülen bir milletvekili, meclis'in kararı olmadıkça tutulamaz, sorguya çekilemez, tutuklanamaz ve yargılanamaz. ağır cezayı gerektiren suçüstü hali ve seçimden önce soruşturmasına başlanılmış olmak kaydıyla anayasanın 14üncü maddesindeki durumlar bu hükmün dışındadır. ..."

ee neymiş bu 14. madde?
    başlık: temel hak ve hürriyetlerin kötüye kullanılamaması

madde 14.– (değişik: 3.10.2001-4709/3 md.) anayasada yer alan hak ve hürriyetlerden hiçbiri, devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü bozmayı ve insan haklarına dayanan demokratik ve lâik cumhuriyeti ortadan kaldırmayı amaçlayan faaliyetler biçiminde kullanılamaz.
    anayasa hükümlerinden hiçbiri, devlete veya kişilere, anayasayla tanınan temel hak ve hürriyetlerin yok edilmesini veya anayasada belirtilenden daha geniş şekilde sınırlandırılmasını amaçlayan bir faaliyette bulunmayı mümkün kılacak şekilde yorumlanamaz.
    bu hükümlere aykırı faaliyette bulunanlar hakkında uygulanacak müeyyideler, kanunla düzenlenir.

demekki neymiş, vatanın bütünlüğüne kast eden davranışlar dokunulmazlık kapsamında değilmiş. bunu bilmiyorlar mı acaba?

ya ben hepsini geçtim de, nasıl olurda bir bünye bir taraftan insan hakları diye bağırınıp diğer taraftan insan öldürür? çok pis küfürler biriktirdim ağzımda ama neyse...
    (kırılgan düşler, 29.04.2009 11:37 ~ 13:08)
  7. kardeşlik türküsü çığıranların kalleşlik ispatı olan,yüzlerce tuzaktan biri.ama bu ülkede her şeye,her minareye bir kılıf uyduruldu nasıl olsa,öyle bir kılıf ki bu minareler az gelir.kılıfın adı,demokrasi adına günden güne hayalkırıklığı yaratan ergenekon.bu ve bundan sonraki tüm terör saldırıları da bu kılıfın içine tepilecek,biz de vay anasını diyeceğiz.çok klasik olan bu tür kalleşçe saldırıya,çok klasik olarak şöyle diyorum;lanetliyorum.
    (babamındavulu, 29.04.2009 11:39 ~ 11:44)
  8. ne diyeceğimi bilemediğim aklıma ilk gelen hemen bingöl ve diyarbakırla sınır olan elazığ'da asker olan kardeşim, her haberde ağlayan annemin geldiği şerefsiz kelimesinin bile temiz kalacağı yaratıklar tarafından yapılan saldırı... ne desem, kime küfretsem, içlerinde kardeşim olmamasına sevinsem mi(ki bilmiyorum), giden 9 cana ağlasam mı... kime küfredeyim ben! bunlara göz yuman, meclise bile sokanlara mı? kime?
    (dörtyapraklıyoncanındördüncüyaprağı, 29.04.2009 11:49 ~ 11:54)
  9. orhan yılmazkaya adlı teröristin de yakalandığı birkaç gündür devam eden eş zamanlı operasyonlardan hemen sonra gerçekleşmesi ayrıca dikkat çekici. acaba operasyonlar gerçekten başarılı oluyordu da "durun" mesajı mıydı bu, yoksa pkk'nın her zaman ki orospu çocukluğu mu? yani yaptıkları her türlü orospu çocukluğu da bu acılı günde biraz da olsa "neden"e odaklanmaya çalışıyorum.

yıllar önce pkk sempatizanı bir elemanla tanışmıştım. doğudan gelmiş romantik bir gençti o zamanlar. pkk'nın özgürlük mücadelesi içinde olduğuna inanmış, inandırılmış. bir gün oturduk konuştuk, o sıralarda mehmetçik ölümleri yine artmakta... hem de ateşkes imzalanmıştı ama sürekli şehit haberleri geliyordu. "bak lan" dedim, "sizin orospu çocukları ateşkes falan dinlenmiyor", "yok yauv onlar eski mayınlara çarpıyor" dedi. o da desteklemiyordu kahpece pusuları ama inanmış bir kere.

daha sonra irtibatta kaldığımız süre içerisinde onlarca kahpelik haberi aldık, her seferinde yüzü kızarıyordu ama yine de savunuyordu. ruhuna işlenmişti sahte mücadele romantizmi. en sakin konuşmalarımızdan birinde kendisinin sempatizan, kendimin sevdalı olduğunu anlamamla aramıza mesafe koymamız gerektiğini anladım, yoksa öldürecektik birbirimizi. kaşınan çok yaramız vardı maalesef artık. kardeştik, komşuyduk ama geçmişi unutmazsak "kan davası"na dönüşmeye başladığını farketmeye başlamıştık.

türkiye cumhuriyeti devleti ne kadar taviz verse de anlayışla yaklaşmaya çalışsa da bu köpekler durmayacak çünkü amaçları özgürlük, açılımlar ya da kürt halkının haklarını savunmak değil; kargaşa, kaos, korku kısacası terör... kendi elinde demokratik hakkı varken dağdan "demokrasi mücadelesi" bekleyenlerle, dağdakileri, ovadakileri, alayını "çizdik" dedikleri sınırlara gömmekten başka çare bırakmıyorlar.

pkk'nın hiçbir düşüncenin ya da amacın temsilcisi, savunucusu olmadığı halka açıklandıktan sonra mecliste açılımlara devam edilip dağda da kararlılıkla terörle mücadele edilmeye devam edilmelidir. özel hareket birlikleri, sahadan çekilen özel birlikler hepsi görevlerine dönmelidir. 20 yaşındaki gençlerimizin işi değil bu.

gözlerimiz yaşlı, boğazımız düğümlü... tüm türkiye'nin başı sağolsun. analarının gönlü nasıl soğuyacak?
    (asasdas, 29.04.2009 12:37 ~ 12:42)
  10. içimden sonsuzlara kadar küfür etmek geliyor..ne yazık ki bu ülkede,dağda emekli olan şerefsizler şu an mecliste..yazıklar olsun..bizim polis eylemlerde bir gaz bombası atsa bu köpeklere deli gibi havlıyorlar,bizim canlarımız ne olucak peki..bunların küçüğüde bir büyüğüde..ben de bundan iki sene önce can arkadaşımı bir görev esnasında kaybettim,bana birşey olmadı ama o şuan edirnekapı da yatıyor bu canlarımızın hesabını sormak yerine bu şerefsizleri meclise alıyoruz birde senin benim paramdan maaş veriyoruz..allah belanızı versin oros.u çocukları

şimdi bizim ankarada oturanlarda bu kardeşlerimizin cenazesine gelir,yalandan ana babalarına sarılır,bir iki konuşma yapar geçerler..lanet mesajları yayınlarlar,kınıyoruz derler..daha kaç tane canımızın gitmesi lazım tayyip,abdullah,daha ne olması lazım..yetmedimi artık..cebinizi birkaç gün düşünmeyin,ülke sizin istediğiniz gibi paylaşıyorsunuz zaten ama biraz ara verinde şu itlerin kökünü kurutun artık.kim ne diyecek ırak'a girince,abd mi..s.keyim abd yi,benim giden bir canımı geri getirebiliyormu,hayır..bırak getirebilmeyi,benim şehidim o şerefsizlerin verdiği mühimmatla şehit oluyor..girin,gerekirse barzaninin talabaninin evinin içine kadar girin,bitirin şu işi,biraz dirayetli olun..hadi bağırıyodun one minute diye,cesurdun ya,delikanlılık yaptın ya,filistinliler için ağladın ya,benim şehidim içinde rest çek,hadi göreyim..

küfürlerimden dolayı itüsözluk ailesinden özür diliyorum ama bu belada,ben can arkadaşımı şehit verdim ve yaram biraz daha fazla..saygılar
    (diabloe25, 29.04.2009 12:38 ~ 12:46)
  11. diyarbakır'da olan bu olayı tüm diyarbakırlara mal etmemek lazım. bir kaç diyarbakırlı kürdün işi. bütün kürtlere de mal edemeyiz. bence bu olayı manisalılara, ığdırlılara ve yozgatlılara mal etmek lazım. hadi bilemedin giresunlulara. ama diyarbakırlıların konuyla hiç alakası yok. münferit bir hadise kısaca.
    (wamdoka, 29.04.2009 12:41 ~ 15:37)
  12. bela okumanın, küfretmenin yürek soğutmadığı acı olaydır. meclis sandalyesinde oturup terör örgütü çığırtkanlığı yapan o varlıkları konuşturmaya devam edin siz! bizim canlarımız, kardeşlerimiz paramparça olsun! nasıl iştir bu arkadaş ya! offf!!
    (billy, 29.04.2009 12:57)
  13. başlık altına yeterince küfür döşenmiş, terör lanetlenmiş ama bunların şehitlerimize hiçbir faydası yok. eğer bundan sonra, yıllardır akan kanın durmasını ve başka acıların yaşanmamasını istiyorsak, herkesin oturup şu soruya yanıt araması gerekiyor : 30 yıldır bu kanı durduramayan devletin hatası nedir?

güneydoğu insanlarımız "ne mutlu türküm" demiyor. tam aksine kendi kürt kimliği ile mutlu olmayı arzuluyor. bunun en açık kanıtı, son seçimlerde dtp nin kürt halkından %90 lara varan oranlarda aldığı destektir. üstelik savaş kışkırtıcılarının iddia ettiğinin aksine kürtlerin ayrı bir devlet hatta bir federasyon talepleri bıle yok. kürtleri doğru anlamak için neşe düzel'in ahmet türk ile yaptığı şöyleşi iyi bir fırsattır.

(bkz: http://www.taraf.com.tr/... ).
    (efendi 1 adam, 29.04.2009 13:21)
  14. ne kürt ne türk sempatizanı olabilmek mümkündür. kısacası kendi koruduğu topraklarda yaşayan aslında tek amacı yaşamını hayvanlardan biraz daha iy isürdürmek olan bir halk var. bu halkın kendini yönetmek için kurduğu ya da öyle yaptığı söylenen devlet denen bir üstyapı var. devletten ve politikalarından memnun olmayan ayrılıkçı bir örgüt var. yine de hala halk var.

biz görmekten görsek de o ölen çocuklar tsk'nın değil halkın parçaları. tıpkı dipçiği yiyen çocuğun ya da sağdan soldan cesedi çıkan kürtlerin olduğu gibi.

filler tepişirken halk yine eziliyor.

dün türk faşizmi bugün kürt faşizmi.

nedense bu davadan birileri nemalanıp sola laf atmayı deniyorlar. bu denyoluğa kılıf uyduramıyoru ne yazık ki. insan haklarını savunurken insanların ayrılmamasını isteyenler sizce askerleri daha mı az seviyorlar?

antimilitarist olanlar askerden değil askerlikten nefret ederler. ama sizin anlayışınız bu kadar.

insandan yana olmak size göre değil. mutlaka insanı katledenlerden yana olacaksınız.

ya tsk'cı ya pkk'cı.

bugün bir de hayata döndüren adamı operasyonladılar, kurtuldu. bir de o yöne bakalım. ne oluyor, ne dönüyor. bunlar ülkemizin üstünde oynanan oyunlar kafasından öteye geç arkadaşım.

matrix falan değil olayımız. bildiğin ortadoğu'dayız ve gelişmekte olan bir ülkede yaşıyoruz. ortada hala talepleri karşılanamamış 70 küsür milyon insan var. bu ülkede her şeyin sütliman gitmesini beklemek en kibar tabirle salatalıklıktır.

ölülerin, çocuk olsun, yaşlı olsun ırklarının bir önemi kalmıyor. toprakta çürüyüp gidiyorlar. onları ölüme yollayan komutanlarını da, bir başka muhtemel ölüyü öldürmeye yollayanları da sevmiyorum.

elleriniz eksiye gidiyorsa hemen basın. nasılsa çocuklardan katil yaratmak için pkk'mız da tsk'mız da çalışıyor!
    (karanlıkta, 29.04.2009 14:00)
  15. bahar aylarının gelmesiyle yeniden faaliyete geçen pkk nın son saldırısı.yine haince,şerefsizce ama bişeye dikkat çekmek istiyorum yine mayınla ve üstelik ''zırhlı'' personel taşıma aracının içinde.orgeneral ilker başbuğ mayının uzaktan kumandalı veya kablolu bir düzenekle patlatılmış olması ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi.bu terör saldırılarına ve hergün bir şehit vermemize tahammül edememekle birlikte özellikle bu uzaktan kumandalı mayın yüzünden şehit vermemize özellikle tahammül edemiyorum.hani jammer diye bi aygıt vardı, çevredeki telsiz sinyallerini bozup uzaktan kumandalı mayınları engelliyodu.bizim haber kanallarımız her haberlerinde bu teknolojiyi övüyodu.hani teröristlerin korkulu rüyasıydı bu.madem bu aygıt bu kadar önemli neden tsk nın bütün personel taşıma araçlarında bulunmuyo ,uçaklara füzelere milyonlarca dolar ayrılırken,bütün araçlarımızı bunlarla donatmaya hç mi para ayrılmıyo?yoksa bu dalgalar çok mu pahalı da paramız mı yetmiyo?yoksa bunlar bütün araçlarımızda bulunuyo da hiç bi boka yaramıyo mu?

ülkemizi savunmak için canını ortaya koyan,her türlü fedakarlığı yapan kahraman askerlerimize ve ordumuza minnettarım ama teknik bir yetersizlikten veya eksikten dolayı şehit vermeyi artık kabullenemiyorum.
    (sıradan kireç önleyici, 29.04.2009 15:07)
  16. dtp nin başındaki ahmet isimli kişinin başbakandan randevu isteyip diyalog ile işi çözelim demesinin hemen üzerine gelmiş olması oldukça düşündürücüdür. buradan iki sonuç çıkarılır, dtp nin iyi niyetli olduğu ve pkk dtp arasındaki bağların ciddi derecede zayıfladığı, ki bu iyi niyetli olandır. ya da dtp söylemlerinin pkk ile desteklendiği ve bu dialog başlamaz ise bunlardan daha çok olur ona göre yaklaşımı.
    iyi niyetli olana bakılır ise, dtp bir şekilde desteklenmelidir, bir şekilde orada ölen kürt, türk, hemşinli, laz vs vs çocuklarımızın ölmemesi dtp ile diyalogla olacaksa ve bu pkk yı bitirecek ise tabiki olması gereken budur.
    diğer taraftan ikinci yoruma göre ne yapmak lazım bir türlü aklım yetmemektedir, bu işin sonu sen kürtsün diye adam öldürmeye, dükkan yağmalamaya kadar gider, ki bu olduğu taktirde ne tarafta ne yapacağımız bellidir.
    ölenlere allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilemek dışında ancak kendimizi yırtabiliriz başka da diyecek bir şey yok.
    (kurremkamerruk, 29.04.2009 15:15)
  17. "sınırlarımızı çizdik" diyen kahpelerin götüne boruyu sokmamızın vaktinin bize gelip de geçtiğini bir kez daha anlatan hain saldırı
    (profesore, 29.04.2009 15:21)
  18. (bkz: @3346476)
    (rozenburg, 29.04.2009 15:59)
  19. kayıplarımız... ve evet bir tanesi de benim memleketimden*. ruhları şad olsun...

uzman çavuş salih akyürek (yozgat)
    onur görmez (aydın- karpuzlu)
    emrah polat (aydın- nazilli)
    erdal oral (kars-kağızman)
    zeynel direkçi (gaziantep)
    ilhami hardal (kilis)
    murat çavdar (trabzon-maçka)
    mehmet ali karaduman (manisa- kula) *
    miktat beder
    (kırılgan düşler, 29.04.2009 16:50)
  20. ------------alıntı-----------

dtp eşbaşkanı ahmet türk, diyarbakır’ın lice ilçesi yakınlarında meydana gelen mayın patlaması sonucunda şehit olan 9 asker için mesaj yayınladı.
    türk’ün mesajı şöyle:
    "öncelikle olaydan derin üzüntü duyuyor, daha hayatlarının baharında iken yaşamlarını yitiren gencecik kardeşlerimize allahtan rahmet, ailelerine de başsağlığı diliyoruz.
    insan hayatını hedef alan hiçbir şiddet eylemini bu güne kadar tasvip etmedik, tasvip etmeyeceğiz. partimiz, ülkenin sorunlarının diyalog yöntemi ile barışçıl bir şekilde çözülmesi için elinden gelen bütün gayreti göstermeye devam edecektir.
    bu ülkenin sorunlarının bedeli gençlerimize ve çocuklarımıza ödetilmemelidir. her zamankinden daha fazla demokratik siyaseti öne çıkarma ve siyasete fırsat tanıma sorumluluğu ile karşı karşıyayız. bu sorumluluk bütün siyasilerin ortak sorumluluğudur. artık hiçbir vatandaşımızın çatışmalarda yaşamını yitirmediği, barış içinde bir türkiye özlemi ile bir kez daha bu acı olaydan duyduğumuz üzüntüyü ifade ederken bu ölümlerin artık son olmasını diliyoruz."

-----------------alıntı---------------

http://www.milliyet.com.tr/...
    (iyi vurur oralardan vuruyor ve tac, 29.04.2009 17:25)
  21. ne oldu şimdi?...he, ne geçti elinize, bölebildiniz mi?, mutlu musunuz??? kayıp giden 9 canımızdan başka ne alabildiniz bizden...? hiç bir şey...
    bu nasıl bir insanlıktır diyecem ama insan sözcüğü sizin gibi şerefsizler için çok fazla değil mi??? nedir bu arkası kesilmeyen kalleşlikler, nedir bu bitmek bilmeyen kahrolası kin, nefret...her kim ki, bu vatan için canını veren mehmetçiği şehit eden, her kim ki anaların yüreğine kor düşüren, baba ocağını yasa boğan, her kim ki, bunu yapan ve yaptıran hainler, yüreğiniz hiç mi sızlamaz be köpekler... sizin gibilerin yatacak yeri yok. allah, topunuzun belasını versin...
    (juaqly, 29.04.2009 17:36 ~ 18:06)
  22. tanım yapacak mecalim, isteğim, şevkim yok. küfredecek kadar bile dayanamıyorum bu habere yorum yapmaya. dayanamaıyorum. o insanların, o gençlerin yaşamlarını yitirmiş olduklarına -hem de bir hiç uğruna yitirmiş olduklarına- inanmak istemiyorum. ne yapmışlardı? aileleri ne haldedir? eşleri, nişanlıları, sevgilileri, çocukları, anaları, babaları ne hissediyordur kim bilir?

özgürlük, barış, huzur isteyenler (!) var ya hani, hani çıkıp teröristlerin cenazesinde saygı duruşunda bulunanlar, mezarlıkları ziyaret edenler var ya, dağdakilerin eşleri olanlar! onlar istediklerini alıyorlar, sonra ne oluyor kürt çocuğa dipçikle vuran polis linç ediliyor! değil mi arkadaşlar!

birileri hala çıkıp "nedenlerine bakalım" diyor. o polise nedenini sordunuz mu? ama illa da neden istiyorsunuz ya; nedeni ne biliyor musunuz? rahatlık.demokrasi. işte demokrasinin, dtpnin sonucu. 9 tane şehit o demokrasinin bize verdiği. özgürlük. trt 6 özgürlüğü getirdi bize değil mi? ağlama özgürlüğünü mü? ölme özgürlüğünü mü? yetmedi değil mi? evet yetmedi. siktirin gidin o zaman.

ne oldu? kanımdan, canımdan gençlerin ölmesi kanıma dokunuyor, ırkçı mı oldum yoksa? ayrımcı mıyım? yoksa birilerini ezdim mi yine yalnışlıkla? ayağımın altından çekilin o zaman, biliyorum yeriniz orası ama.
    (always alone, 29.04.2009 17:58)
  23. bu şekilde devam ederlerse ülke içinde infial yaratmalarından korktuğum kürtçü terör örgütünün son eylemi. eğer bu sözlükte de insanlıktan nasibini almış birkaç kürt vatandaş varsa cevap versin; bu türkiye nin ayıbı mı yoksa kürtlerin mi ? deniyor ki doğuda ki kürt vatandaşlar tehdit ediliyor, baskı uygulanıyor. hadi o zaman senin vatandaşın bunlar. devlet yapamıyorsa toprak reformunu, sen yap; kurtarsana ezilen halkını. örgütlesene pkk ya, aşirete karşı. zamanında doktor -öğretmen yok diyordunuz, pkk doktorları - öğretmenleri kurşuna diziyordu. hangi doktor öğretmen gitsin şimdi oraya. geçen seçimlerde ntv nin seçim otobüsünde bir kürt vatandaşa soruluyor "oyunuzu kime vericeksiniz ?", cevap "istanbulda olduğum için akp ye vericem, batman da olsam dtp ye verirdim". ne trajik değil mi ? doğuda 13 yaşında çocuk polise taş atar bir tane mal da çıkıp demez bu çocuğun anası nerede babası nerede ? kim sürüyor bu çocukları öne. anca polis dipçik vurmuş hadi kınayın. neymiş dipçik vurulunca terör örgütü bir kişi daha kazanmış. yanlış yerden bakıyoruz. hep hatayı kendimizde arıyoruz. ya kardeşim polise taş atan çocuğun kafası zaten yıkanmıştır, oturup konuşsan öpsen koklasan ne fayda. yine eninde sonunda o gerzek anasının babasının yanına göndereceksin. hop hadi baştan. hep devletten birşeyler talep eden var ama kürtlerden çözüme katkı yapmak isteyen yok.

(bkz: allah rahmet eylesin)
    (alcoolico, 29.04.2009 18:07)
  24. devletin bu sefer hak ettiği saldırı(o boş politikalarına bir cevap manasında). hemen bozulmayın şehitlere elbette bende çook ama çoook üzüldüm her ne kadar onları geri getirmeyecekse de ama biraz da tc eleştirisi, biraz da gerçekler; yahu adamlar ateşkes ilan ettiler ama rahat durmadınız seçimde büyük yenilgi aldınız diye nice dtp'liyi tutukladınız boyuna kürt çocuklara taş atma cezası yağdırdınız saydınız sövdünüz ''ya sev ya terket'' gibi çook pis bir politik ifadenin arkasında durdunuz da durdunuz. eleştirilir elbette ama uzatılan barış elini tutmayı hiiiiç denemediniz siz de asla el uzatmadınız. kızmayın valla biraz da memleket gerçekleri.
    (bilebilebiikikere, 29.04.2009 18:33)
  25. pkk'lı piçlerin, katliamlarına eklediği son zincir. "büyük felaket" arayan gerizekalılar var memlekette, çok uzağa gitmelerine gerek yok. ama hipermetrop onlar. burunlarının dibini göremiyorlar malesef.

ayrıca bu köpeklerin savunucuları mecliste oturuyor ya, asıl ona yanıyorum. bir de timsah gözyaşları döküyorlar, bak sen...

bu tarz her olaya bir kulp takan, hemen savunma mekanizması geliştiren, haklı bir yön bulmaya çalışan birkaç arkadaşımız var sözlükte. yazmamışlar daha, onların yorumlarını merakla bekliyorum.
    (ceyyar kermit, 29.04.2009 18:43)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil