bu maç üzerine doğru yorum yapılabileceğini düşünmüyorum. çünkü sahada çok kötü morale sahip, dizilişine sadık kalamayan, neredeyse belirli bir taktiği olmayan bir
barça vardı. manchester united ise ilk maçta kendini riske atmamış ve deplasmanda yenebileceği barça'yı
old trafford'a bırakmıştı.
sir alex ferguson maçın başında yüklenip gol bulup daha sonra ani akınlar arayacak bir taktiğe sahip kurmuştu takımını ve bunu yaptı da. golün erken gelmesi topu
barça oynuyor gibi gösterse de
manu'nun taktiği tıkır tıkır işledi.
messi'nin çok büyük yetenek olduğu tartışılmaz ama bence hala savruk ve olgunlaşması lazım.
christiano ronaldoise o aşamayı geçtiği için ne istediğini ve ne yapması gerektiğini daha iyi bilen tecrübeli bu nedenel
messi'den daha etkili bir oyuncu bence.
değinmek istediğim bir diğer nokta şampiyonlar ligi yayınlarının artık star tv'de değil başka bir kanalda yer almasıdır. kötü ve kulak tırmalayan bir ses tonuna sahip
emre tilev'in bir de gereksiz yorumlar yapması, yanlış bilgiler vermesi,
ercan tanervari tonlamalar kullanmaya çalışması beni çileden çıkardı.
ilker yasin'in zaten nasıl trt'den yetişmiş, nasıl bu kadar önemli bir yere gelmiş bir anlatıcı olduğunu kavrayamıyorum bile. bir ara maçın sesini tamamen kıstım izleyebilmek için. açık konuşmak gerekirse
ilker yasin,
emre tilev,
ertem şener,
sabri ugan gibi isimler maç anlatırken beni yoruyor ve rahatsız ediyor. mantığım bu kadar kötü ses tonuna ve anlatıma sahip insanların nasıl bu kadar önemli ve izlenen bir yayını sunabildiğini almıyor? ciddi anlamda bu kişilere dur demek için internet üzerinden kampanya yürütmeyi düşünüyorum. çok geniş çevrelere ulaşacağı ve büyük destek alacağına da eminim.