29 kasım 2007 panionios galatasaray maçı   

sayfa  / 3
adana çık aradan

1. galatasaray'ın kağıt üstünde gruptaki en zor maçı.

kağıt üstünde en kolay maçı olan helsinborg maçını kaybeden galatasaray en zorunu kazanabilecek mi hep birlikte görücez.

tsi 21:00 da başlıycak maç ntvden naklen yayınlanacak.
    (guanoapes, 27.11.2007 11:19)
  2. yayın hakkını ntv'nin almasıyla futbolseverleri sevince boğmuş maç. okay karacan ya da murat kosova anlatsın bu maçı, bunun için kampanya düzenlensin. özledik türk takımlarının maçlarını anlatmalarını.

ayrıca tarihten kaynaklanan hırslar yüzünden pek kolay geçmeyecek gibi. istanbul'da olsaydı fark olabilirdi, ama "ateşli" yunanlılar yüzünden sıkıntılı geçebileceğini düşündürüyor insana. sonucunda aslan kazansın ki, yunanlılar uzolarını hüzünle yudumlarken biz aslan sütümüzü kana kana içelim...

düzeltme: maçı ne karacan, ne de kosova anlatacak. feldkamp'ın basın toplantısında güntekin'in sesini duydum, o gitmiş yunanistan'a. yapacak bişey yok, maçı anlatcak olan güntekin onay.
    (eskiunited, 28.11.2007 03:30 ~ 29.11.2007 03:38)
  3. benim doğum günüme geldiği için bir hayli sönük geçecek, bunu telafi etmek için de akşam mumları üflerken galatasarayın kazanmasını dileyeceğim maçtır.

(bkz: bugün benim doğum günüm)
    (bkz: kime diyorum aloo)
    (kedikara, 29.11.2007 15:13)
  4. galatasarayımızın gruptan çıkabilmesi için kazanmak zorunda olduğu maçtır
    (bh6223, 29.11.2007 17:12)
  5. febenin yenilgisi ve beşiktaşımızın galibiyetinden sonra galatasarayımızın kazanacağı maç olacaktır.

(bkz: murat kosova)
    (bkz: işte uefa kupası bu)
    (poly aka bilirkişi, 29.11.2007 17:29)
  6. galatasaray maça şu 11le çıkıcaktır.

orkun
    ugur - song -servet -volkan
    linderoth - topal - şaş
    arda- lincoln
    serkan
    (guanoapes, 29.11.2007 20:26)
  7. okay karacan'ın istifa gününe denk gelen maçtır.
    (noscho, 29.11.2007 20:30)
  8. 1.65 lik serkan'ın hakan, nonda, ümi karan, özgürcan gibi adamları yedek kulubesine gönderdiği maç. deplasman maçı olduğu için belki mantıklı ama galatasaray kazanmaya oynayacak kontraatak oynamıyacak ki ona aklım ermedi !! hayırlısıyla atlatalım da... bakarsın serkan bu maçında yıldız olur. linderoth oynuyor iyileşmiş fakat mehmet topal son haftalarda o kadar formdaki kesememiş çift önlibero yada bunlardan birini sağa kaydırarak oynuyacak demektir bu. ortasahada işin savunma yönünü iyi yapacak mevcut kadro, umarım hucumda da sorun olmaz ki serkanı arda lincoln ve hasan şaş destekliyecektir.
    (korelle, 29.11.2007 20:43)
  9. (umarım yanlış düşünüyorumdur ve ilk dakikalarda bulacağımız gollerle rahat bir maç izleriz.) galatasaray'ın yanlış bir 11 ile çıktığını düşünüyorum. feldkamp arda ve lincoln'u öne koyarak forvete destek vermeye çalışıcak, yalnız arkada kanatları iyi kullanan isim uğur var bir tek(şaş diğer kanatta) burada arda'nın çok hareketli olduğunu ve çok koştuğunu düşünüyor olabilir ama arda 90dk kaldırabilir mi tartışılır. en büyük hata ise serkan'da ısrar edilmesi bence. hadi lincoln ve arda, hatta uğur ve hasan yaptıkları bindirmeler, deparlar ve ara paslarıyla serkan'ı besleyecekler. iyi güzel de serkan bunları bitirebilecek mi? bir kaç hafta öncesine kadar oynamayan serkan bir anda önemli maçlarda tek forvet sorumluluğunu yerine getirebilecek mi? trabzon maçında ümit oyuna girmese önü bomboş kalıcak, o da güzel şutunu kaleye atabilecek miydi? bence bu maçta kesinlikle nonda ilk 11'de oynatılmalıydı. hem hava hakimiyeti olan, hem bitirici vuruşları olan, ayrıca tecrübe farkını ortaya koyabilecek nonda'nın yedek beklemesi bence büyük hata. tabiiki ümit karan ve hakan şükür de yedekler arasında ki eğer bu maç az golle bitirirsek feldkamp uzun uzun düşünmelidir. bir yandan fazla gol bulamamamızı ve serkan çalık'ın tek forvette yanlış adam olduğunu kallinin görmesini istiyorm, diğer yandan da rahat bir maç çıkarıp avrupa'ya gerçek anlamda geri dönmemizi istiyorum. son olarak yeri gelmişken buraya da yaziyim, hakan şükür bunları hak etmiyor..
    (caddebostan, 29.11.2007 20:46)
  10. galatasaray'ın neredeyse sıfır forvet çıktığı (serkan'ı tek forvet oynatmak yarımla başlamak gibi) maçı gerekirse 5 forvet bitirebilecek garip bir yedek kulubesine sahip.
    yedekler: aykut-m.güven-sabri ve karan-şükür-nonda-özgürcan.
    komik..
    (pieceout, 29.11.2007 20:50)
  11. inşallah gs'nin titreyip özüne döndüğü maç olacaktır.
    avrupa kupalarında feleğin çemberinden geçirdiğimiz takımlar geldi bir an aklıma. bir de şu an gurubumuzda bulunan takımlara bakıyorum hayret ki ne hayret. bir takım geçmişini bu kadar mı inkar eder. işte gs'nin içinde bulunduğu durum budur yazık. dört gözle dönmelerini bekliyoruz.
    (solt, 29.11.2007 20:53)
  12. 15.dakikası 0-0 geçilen maçtır.bu 15 dakika boyunca umut verici hiçbir gelişme yaşanmamıştır sahada.allah sonumuzu hayretsin diyelim zira işimiz allah'a kalmış durumda.
    (guanoapes, 29.11.2007 21:18)
  13. (bkz: şaka mı lan bu)
    (the artful dodger, 29.11.2007 21:31)
  14. galatasaray'ın 45 dakikada bir tek şut atamadığı maçtır.
    (funusual nme, 29.11.2007 21:49)
  15. galatasaray'ın şıçtığımın taktiğiyle oynadığı maç.
    forvet yok, sağ açık yok sol açık yok, orta sahanın ortasında kimse yok, 45 dk.da bir tane şut yok sıçayım ben böyle takımın içine. (taktiğin adı da buradan geliyor.)
    (çılgın veyfik, 29.11.2007 21:50 ~ 21:51)
  16. kalli'nin takımın mına koduğu maç. hayır o kadar sinirliyim ki acaip küfürler dökebilirim beyaz saçlı dedemize karşı. öyle bir kadro kurmuş ki kendisi trabzon maçındaki kadroyu özledim. biz 4-4-1-1 gibi bir taktik beklerken kendisi klasik 4 defansın önüne önlibero mehmet topal, sağ açık ortasaha linderoth, sol açık ortasaha hasan şaş ve onların önüne forvet arkası lincolni forvete de arda turan ve serkan çalık'ı koymuştur. forvete bak m.k. yedeklerde ümit karan, nonda, hakan şükür dururken.

takım top çeviremedi be, presi yiyince tel tel döküldüler. kaleye şutları yok kalede ilk profesyonel maçına çıkan kaleciye karşı.

bir de utanmadan ilk yarıyı bu kadroyla bitirdi. ikinci yarıda da değiştireceğini pek sanmıyorum. eğer bu kadroyla devam edersek ve panionios sürpriz bir gol yemezse herkese geçmiş olsun diyorum.
    (sycrone one, 29.11.2007 21:53 ~ 21:54)
  17. galatasaray teknik heyetinin değişiklik yapmazsa 15 eylül 2005 tromso galatasaray maçı ve 29 eylül 2005 galatasaray tromso maçı'na döndüreceği maç.
    (neverwinter nights, 29.11.2007 21:55 ~ 21:56)
  18. uykusu gelmeyenlere ilaç gibi bir maç.

ha ayrıca satranç değil, futbol maçı oynanıyor.
    (dexter, 29.11.2007 21:57 ~ 21:57)
  19. ilk yarısı 0-0 biten maçtır.

kalli'nin yeni bir icadına tanık olduğumuz maçtır ayrıca.tobias linderoth'tan sağ kanat oyuncusu yaratma çabası nedir hala anlamış değilim.madem oynattın volkan yaman'ın önüne koy hasan şaş'ı da sağ kanatta oynat.hiç bir adam yerinde oynamıyor ki kardeşim nasıl bir hocadır bu anlamıyorum.

bir çift laf da lincoln'a.bu adam 10 numaraysa ben de rıdvan dilmen'im amına koyım.nasıl bir topçudur bu herif ya , önündeki adama pas vermekten aciz bir adam.10 numaraymış..yesinler böyle 10 numarayı.3 metreye pas atamayan 10 numara.bir de alex'e , delgado'ya laf atıyoruz koşmuyolar etmiyolar büyük maçlarda yoklar bıdı bıdı.ulan bu adam hiçbir maçta yok.kalli bey de açıklama yapıyor: biz de schalke'de oynadığından iyi oynuyor..vay anam vay desene schalke'nin ocağına incir acağı dikmiş bu adam , orda sıfır oynuyomuş.

velhasıl kelam bu oyun yapısıyla afedersiniz ama siki tutacağımız maç olucaktır.ben rıdvan kadar iyimser değilim kardeşim kim girerse girsin bu takımın ikinci yarıda panionios kalesini abluka altına alacağına hiç ihtimal vermiyorum.muhtemel hızlı bir atakta da golü yer otururuz yerimize.gönül ister yanılıyım ama hiç sanmıyorum.geçmiş olsun.
    (guanoapes, 29.11.2007 21:57)
  20. galatasaray'ın taktiğindeki sikikliği görmek için 50 sene bilfiil futbolun içinde bulunmanız gerekmeyen karşılaşmadır. mübarek full hd kalitesinde sırıtıyor.

edit: pek bir manası kalmadı bu girinin artık...
    (sycrone one, 29.11.2007 22:01 ~ 23:53)
  21. serkan'la 0-1 olan maç...
    (billie jean, 29.11.2007 22:09)
  22. ofsayttan da olsa golü bulduğumuz maçtır.
    (guanoapes, 29.11.2007 22:10)
  23. galatasaray'ın nasıl geçerli sayıldığının anlaşılması imkansız bir golle öne geçtiği maç. güntekin onay ısrarla savunmanın büyük hatası demekte. evet, ofsayt savunmanın bir ölçüde hatasıdır, ama böyle ifade edildiğini ilk kez görmekteyim. gerçekten ilginç.
    (garion, 29.11.2007 22:13)
  24. galatasaray'ın penaltı kazandığı maç an itibariyle...
    (billie jean, 29.11.2007 22:21)
  25. serkan'ın tam anlamıyla tökezliyip düştüğü ama hakemin penaltı noktasını gösterdiği maçtır.maşallah şeker gibi hakemler.durum 0-2 gol rigobert song
    (guanoapes, 29.11.2007 22:22)
 sayfa  / 3