mike portnoy'un forumunda yer alan bilgiye göre refresh the venue'de gerçekleşecek olan konser. 3 temmuz 2005'deki konseri kaçıranların *acısını çıkartacağı konser olacaktır.
ilk duyduğum anda şener şen edasıyla "allllaaaaaaaaaaaaa" diyerek evin içinde koşuşturmama sebep olan konser. 2005teki kaçmıştı, artık bu konserde özürlerimizi sunarız mike ve john*'a.
"bir grubun en sevdiğim parçasının gitmediğim tek konserde çalınması" laneti kapsamında 2005'te dinleyemeyip kahrolduğum learning to live'i bu sefer duyma şansımın olmasını dilediğim ama bu dileğe kendimin de inanmadığı, bir takım mutlu şeyler dedirten konser. daha bunun final haftası, maddi krizi var olsun, i love you portnoy.
3 temmuz 2005 dream theater istanbul konserine güle oynaya ne hayallerle koşmuştuk.sonra yeni çıkardıkları ve hiç de dinlemediğim octavariumalbümlerinden başka bişey çalmamalarıyla kırılan kalpler havada uçuşan hayaller...
hayattan ders almak lazım, ancak böyle olgunlaşır insan sağlam ilerler hayat denen engebeli koşuda...(anlamı pekiştiren tribal üç nokta)
ha ders aldım da bu senekine gitmiyor muyum?tabiki de hayır
başlarım dersine! everybody,say yeah!!!
haberi "ahaha aheyyy aheyyy" nidalarıyla karşılanan konser. özellikle benim gibi 2005'teki konseri kaçırmış bünyelere de ilaç gibi gelecek konserdir. inşallah octavarium'dan ziyade scenes from a memory, train of thought'tan çalarlar da kendimizden geçeriz. oohh beeaa. bundan güzel haber olamaz. daaayiinng soooğğlll! nırınınını nınını... (gaza geldim)
ayrıca budokan konseri'ni izledikten sonra da beklenti içine girdik kardeşim. o ekstralar, şovlar filan... biz de istiyoruz lan aynısından!
portnoy kafasına kafasına vursun, rudess çalarken kendisinden geçip ağzıyla "vıyüvv, vooov" efektleri yapsın, petrucci'ye "vay amua nası çalıyor" denilip küfür edilsin. ah ahh gel haziran gelll!!!
3 temmuz 2005'de labrie "ilk konserle bu konser arasını çok uzun tuttuk, ama bu arayı bu konserde telafi edicez(hakketten ettiler). bi dahaki sefere söz veriyoruz bu kadar uzun sürmeyecek" demişti. dream theater sözünü tuttu. işte yeni albümü müteakip, olabildiğine erken bir dream theater konseri. aslında 3 temmuzda in the name of god çalarken onlara harmonik sallanarak eşlik eden 6000 adet eli gördükten sonra bir gönül borçları olmuştu, ödemeye geliyorlar.
systematic chaostan da birkaç parça çalmaları kesin gibi olan konser. üçüncü kez olması sebebiyle artık türkiye'deki dreamerların sayısının farkında olduklarına inanıyorum.
tanrı dualarımızı kabul etmiştir.
bileti alıp koynumuzda sarılıp uyuyacağızdır.
sahne önü biletlerin tükendiği duyurulmuştur, olsundur, sahne altı önü arkası farketmeyecektir, gidilecektir...