gündem
  1. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  2. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  3. · çok istenip de olunamayan meslekler
  4. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  5. · aşk
  6. · giyotine yolladılar gitmedim
  7. · yasaklanması gereken şeyler
  8. · açılın ben muhasebeciyim
  9. · derste telefonu çalınca açıp konuşan hoca

29 ekim 2005  

1. uktecinin yarım gün tatil mi okul sorusuyla bıraktığı fakat cumartesi gününe geldiği için zaten tatil olan türkiye cumhuriyeti'nin 82. yıldönümü.
    (alobar, 26.10.2005 14:47)
  2. bayram tatili ile birleşmesinin beklendiği en büyük bayram. ayrıca rte'nin "adama bayram değil seyran değil derler" derken kastettiği gün. cumhurbaşkanı'nın akp'li vekillere eşsiz, chp'li vekillere eşli davetiye gönderdiği resepsiyonun yapılacağı gün. ek olarak tüm rektörlere de eşli davetiye gönderilerek yök*'e yanınızdayız mesajı gönderilmiştir.

(bkz: itüsözlük haber ajansı sundu)
    (dedi ki normal, 26.10.2005 14:58)
  3. cuma günü öğleden sonra tatildir, fakat kendi adıma konuşursam öğleden sonra ders olmamasından dolayı bir işime yaramamıştır. olsun yaramasın, cumhuriyet bayramı gibi bu ülke'nin en önemli bayramı varken isterlerse ben o gün de giderim okula.
    (creepingdeath, 26.10.2005 15:14)
  4. (azwepsa, 26.10.2005 17:02)
  5. kürdistandan sözeden bölücülere, hilafet isterükçülere, komünizm hayali görenlere, emperyalizmin uşağı olmuş bilcümle satılmış beyine inat coşkuyla kutlanacak, her mekanın bayraklarla süslenmesine vesile olacak bayram günüdür!
    (selenge, 28.10.2005 12:04)
  6. (vatman, 28.10.2005 13:46)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil